Bliv handelselev i AO

At blive elev i en af vores 50 håndværkerbutikker kan ændre dit liv. Hvordan? Se vores elevfilm, og oplev livet gennem en AO-elevs øjne.

Læs mere
top

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Annonce

NEYE søger elever med passion

Er du klar til en udfordrende karriere, og vil du arbejde med salg, service og mennesker?

Annonce

ATP søger elever

Kickstart din karriere som kontorelev i offentlig administration!

Ansøgningsfristen er udløbet
 

Nomeco A/S

3 kontorelever og 2 handelselever søges


Start karrieren hos Nomeco – Danmarks største lægemiddelgrossist 

Elevuddannelsen 

Nomeco søger 3 nye kontorelever med speciale i administration og 2 nye handelselever med speciale i logistik. 

Som elev hos Nomeco, vil du blive en del af et spændende, dynamisk og fagligt stærkt arbejdsmiljø hvor kvalitet, præcision, udvikling og handlekraft er nogle af nøgleordene. Dit 2-årige uddannelsesforløb vil blive en kombination af praktik, teori og skoleforløb. Du vil hurtigt få tildelt dine egne opgaver og ansvarsområder. Herigennem vil du få et bredt orienteret og varieret uddannelsesforløb, og ikke mindst et solidt kendskab til logistik i en virksomhed, der er centralt placeret i medicinalindustrien. 

3 kontorelever 

Som kontorelev vil du være tilknyttet vores hovedkontor i København. Her vil du på skift blive tilknyttet 4 relevante afdelinger, hvor du vil arbejde med opgaver inden for indkøb, økonomi, kundeservice, sortimentsudvikling. Der vil i et vist omfang også blive tale om afløsningsvagter i vores reception. 

2 handelselever 

Den ene handelselev vil i starten af elevforløbet blive tilknyttet vores logistikafdeling i København, men vil efterfølgende blive rykket til vores nyopførte, højteknologiske lager i Køge. 

Den anden handelselev vil i hele elevperiode være tilknyttet vores datterselskab Specific Pharma i Rødovre, som handler med ikke-registrerede lægemidler. Begge handelselever vil få et solidt kendskab og erfaring med logistiske koncepter – f.eks. leverandørstyret lager. 

Kvalifikationer 

Du har bestået, eller forventer at bestå, HHX, HG2, HGS eller EUD-5/10 med et godt resultat inden tiltrædelsen. Du har udpræget flair for tal, og du kan godt lide at arbejde med IT. Du har formentlig erhvervserfaring, f.eks. fra et studiejob, og du har mod på at give dig i kast med mange forskelligartede arbejdsopgaver. 

Som person er du udadvendt, målrettet og ambitiøs. Du er nysgerrig på at lære nyt, ansvarsbevidst og ikke bange for at tage fat. Hos Nomeco sætter vi teamwork og et godt arbejdsklima højt. Det er derfor vigtigt, at du er mødestabil, engageret, udadvendt, tillidsskabende og nem at samarbejde med. 

For to af elevstillingerne vil der være tale om en opstart hurtigst muligt, mens at de øvrige elevstillinger vil være med opstart d. 1 september, 2019, hvor du vil blive en del af Nomecos elevteam, som på sigt kommer til at bestå af 10 elever. 

Vi tilbyder 

En velkoordineret elevuddannelse i en spændende virksomhed med gode muligheder for både personlig og faglig udvikling. Din arbejdsadresse vil være: 

  • Kontorelever - Borgmester Christiansens Gade 40, 1790 København V. 
  • Handelselev 1 - Borgmester Christiansens Gade 40, 1790 København V og Idunsvej 2, 4600 Køge
  • Handelselev 2 – Tørringvej 7, 2610 Rødovre 

Ansøgning

Du kan søge stillingen via "ansøg nu" knappen eller vores hjemmeside.. Angiv specifikt hvilken af elevstillingerne, som du søger. 

Skriv til os og fortæl, hvorfor netop du skal være elev hos Nomeco. Hvis du har lyst, så må du meget gerne optage en videoansøgning til os, men det er ikke et krav. Din ansøgning vedlagt CV og kopi af karakterudskrift eller eksamensbevis skal være os i hænde senest den 30. april, 2019. Vi indkalder løbende til samtale, så sørg for at sende din ansøgning hurtigst muligt. 

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte HR Partner Thomas Pedersen på telefon nr. 3614 2293 eller HR Partner Marianne Funch på 3614 2004. 

Ansøg nu

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Nomeco A/S
København & Rødovre/Køge

Praktisk

Ansøgningsfrist: 30. april 2019
Tiltrædelse: Hurtigst muligt / 1. september 2019

Kontakt

HR-Partner Thomas Pedersen
tlf. 36 14 22 93

HR Partner Marianne Funch
tlf.  36 14 20 04.

Om Nomeco

Nomeco er Danmarks største lægemiddelgrossist. Gennem værdiskabende partnerskab med vores kunder - apoteker, sygehusapoteker og leverandører - udvikler og tilbyder vi logistik- og serviceløsninger, der sikrer, at det rette lægemiddel altid er tilgængeligt for forbrugeren, når behovet opstår. Vi leverer hovedparten af lægemidlerne til de danske apoteker og er landets største udbyder af IT- og logistikkoncepter til producenter af lægemidler og hospitalsprodukter. Nomeco har investeret i massivt et fuldautomatisk lager og servicecenter for vores HealthCare Logistics afdeling, som forventes at stå klar til indvielse i Køge i 2019. Nomeco beskæftiger 800 medarbejdere. Distributionen til apotekerne sker fra filialer i København, Århus og Odense. Nomeco indgår i den internationale koncern Phoenix, der har en omsætning på 20 mia. Euro. Du kan læse mere om Nomeco på www.nomeco.dk

Nomeco som arbejdsplads

Vores vigtigste ressource i Nomeco er engagerede og kvalificerede medarbejdere. Derfor er det afgørende for os at tilbyde et godt arbejdsmiljø med mulighed for individuel udvikling og karriere.

Arbejdsglæde, ambition og udvikling er ledestjerner for Nomeco. Vi værdsætter idérigdom og initiativ – og forventer ansvarlighed og engagement. Nomeco vil være den bedste arbejdsplads ved at støtte dig og dine udviklingsplaner af fælles interesse.

Vi er lige her!

Vores hovedkontor ligger lige her!  Gem til senere

Flere elevstillinger du vil være vild med...

Hovedstaden

AO

Lager- og logistikelever

Indrykket: 9. januar 2020
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

SPORT 24 søger elever i hele landet - opstart 1. august '20

Start din kontoruddannelse i HK Danmark

Har du mod på en spændende elevtid i et af Danmarks største fagforbund?

Brænder du for rådgivning og salg?

Lokalforsikring leder efter branchens bedste finanselever med start 1/9 2020

Elev hos Børne- og Undervisningsministeriet

Bliv uddannet kontorelev i et af landets vigtigste ministerier!

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Læs mere

JYSK søger elever til hele landet 

Elevuddannelsen i JYSK er en af landets bedste, og du garanteres et forløb, der klæder dig på til din videre karriere. Bliv en del af et stærkt fællesskab i en af de mest succesfulde detailvirksomheder i Europa. 

Læs mere

Bliv elev i Danmarks Domstole

Danmarks Domstole søger kontorelever inden for offentlig administration til retterne rundt om i landet. Vi søger dygtige elever, der viser initiativ og tager ansvar for egen læring.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere