Bliv revisortrainee hos BDO

Gennem et traineeforløb hos BDO står døren til en spændende karriere åben. Vi tilbyder dig en spændende og lærerig traineetid, hvor vil opleve et fantastisk sammenhold i de bedste rammer.

Læs mere
top

Annonce

Bliv maskinmester på MSK

Uddan dig til maskinmester på Maskinmesterskolen København og få et kvalitetsstempel, der åbner døre til mange forskellige stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen.

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Ansøgningsfristen er udløbet

Elev 2020

Elev til Danmarks største børneunivers


Ønsker du en god start på din karriere og at bruge dine evner i en spændende branche?

Er du frisk, har masser af energi og gå-på-mod, og vil du have en meningsfyldt hverdag samt en rigtig god uddannelse?

Vi er ambitiøse med vores elever og vi leder efter en målrettet elev, som gerne vil bruge sine evner indenfor købmandskab og derigennem skabe gode resultater. Du elsker at sælge og brænder for at give kunderne en god oplevelse hver eneste dag. 

Som elev i BabySam vil du få en god uddannelse, som åbner døre for dig. Der vil være mulighed for at videreudvikle dig, så du kan blive souschef og på sigt, butikschef i en af vores butikker. En ting er sikkert, hvis du har ambitionerne, så har vi også en plads til dig. 

Vi forventer, at du:

  • Har stor selvstændighed, gå-på-mod og er indstillet på at smøge ærmerne op og slå ørerne ud.
  • Har forståelse for godt købmandskab og altid leverer den gode kundeservice.
  • Ikke gør tingene halvt, men følger dem til dørs så resultaterne kommer.
  • Synes det personlige salg er spændende og at du gerne vil gøre en forskel for dine kunder.
  • Ikke er bange for at fortælle om dine gode ideer og går forrest, når de skal føres ud i livet.
  • Er klar til en hverdag, hvor det går stærkt og hvor produktviden samt god kundeservice er omdrejningspunktet.

Din læretid (hovedforløbet) tager to år og forudsætter, at du har bestået EUX, EUD mod detail eller HHX
Hvis du har taget en anden studentereksamen end HHX (STX, HTX), eller HF skal du gennemgå et 5-10-ugers HGS forløb på handelsskolen, inden du starter i lære i butikken (hovedforløbet).

Elev i BabySam 
Som elev i BabySam bliver du en del af et ambitiøst team, hvor vi supplerer hinanden med opgaverne, så vi lykkes med at skabe en super flot butik og give den bedste rådgivning til vores kunder. Vi er engagerede og arbejder på tværs af organisationen for at skabe endnu mere succes i BabySam.

Vi tilbyder dig et fastlagt uddannelsesforløb, hvor du kommer på fire skoleophold (moduler af to ugers varighed) på Handelsfagskolen i Odder. Hovedforløbet består af både teori (skoleophold) og praktisk træning i butikken, hvor du har mulighed for at anvende den teori, som du tilegner dig på skolen. Til slut i din læretid, skal du lave en fagprøve i egen butik (en uges varighed).

Den praktiske del af din uddannelse finder sted i din egen BabySam-butik sammen med din oplæringsansvarlige, som er uddannet salgsassistent eller har arbejdet indenfor området i mange år. Den oplæringsansvarlige følger dig og er ansvarlig for planlægning og gennemførelse af oplæringsaktiviteter i butikken. Derudover forventer vi naturligvis, at du er motiveret og initiativrig i forhold til at få en rigtig god uddannelse. Det er også dit ansvar.

Skoleopholdene er tilrettelagt, så BabySam har sine egne hold, hvor du lærer alt om Kapitalkædedrift, vores koncept og selvfølgelig bliver ekspert i alle vores produkter. Du får derfor nogle spændende skoleophold, hvor du også kommer på virksomhedsbesøg, får undervisning af leverandører, en bowling-aften med dine klassekammerater og en inspirerende elevdag hvor i bl.a. besøger hovedkontoret.

Lyder det som noget for dig, så send os din ansøgning og CV allerede i dag. Der er også mulighed for at uploade en video, hvor du præsentere dig selv - det håber vi, at du har lyst til. 

Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale, så tøv ikke med at sende os dit materiale allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

BabySam
Hele landet

Praktisk

Ansøgningsfrist: Se fristerne via 'Ansøg nu'
Tiltrædelse: 1. august 2020

Kontakt

HR-Konsulent, Tina Nielsen
tlf.: 9272 9139.

BabySam er Danmarks største og mest innovative kæde for babyudstyr med et landsdækkende netværk på 31 detailbutikker, samt institutionssalg og webshop. Vi vil være Nordens største og bedste, når det gælder de mindste. Derfor understøtter BabySam udvikling og sikkerhed gennem salg af kvalitetsprodukter og rådgivning. 

Med mere end 45 års erfaring i rådgivning af babyudstyr, ønsker vi at gøre det nemt for vores kunder at træffe trygge valg, og derfor står vores rådgivere altid klar med den nyeste viden og vejledning.

Mere fra BabySam 

Kom tættere på virksomheden


Vi ser frem til at modtage din ansøgning

  Gem til senere

Bliv elev i Emporium Partners

Vi tilbyder en alsidig elevuddannelse i et internationalt miljø!

N. A. Nissen Spedition & Transport ApS

Bliv speditør-/shippingelev i et internationalt miljø!

Bliv maskinmester på MSK

Uddan dig til maskinmester på Maskinmesterskolen København og få et kvalitetsstempel, der åbner døre til mange forskellige stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen.

Kom med på åbent hus

NEXTSTOP er landet 

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsesteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere