Bliv handelselev i AO

At blive elev i en af vores 50 håndværkerbutikker kan ændre dit liv. Hvordan? Se vores elevfilm, og oplev livet gennem en AO-elevs øjne.

Læs mere
top

Annonce

Bliv elev i IKEA

Vi søger lige nu salgselev til Gentofte og logistikelev til AalborgLæs mere og start din uddannelse 1. september 2020!

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Annonce

Bliv elev i Lidl

Som elev i Lidl bliver du en del af et vinderteam med branchens bedste kolleger. Vi tilbyder dig en
2-årig elevuddannelse, der kombinerer praktik med teori.

Ansøgningsfristen er udløbet

Skive Køletransport A/S

Kontorelever til Skive Køletransport A/S


Skive Køletransport søger to kontorelever til vores hovedkontor i Hobro.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende elevplads i en virksomhed i stærk vækst, hvor der gives plads til initiativ og ansvar samt garanti for faglig og personlig udvikling. Som kontorelev hos os, vil du være en del af et uformelt og energisk arbejdsmiljø med hjælpsomme kollegaer. Vi søger to engagerede og kompetente kontorelever til henholdsvis vores bogholderi og afdelingen HR & Løn.

Bogholderi

I vores bogholderi bliver man en del af et stærkt administrationsteam, som med stort engagement håndterer alle bogholderiprocesserne. Her skal man assistere med tjek af kreditorbilag, sortering af indkomne fragtbreve, søge efterspurgte bilag fra firmaets kunder samt hjælpe med håndtering af bookinger, herunder fakturering og udarbejdelse af fakturaspecifikationer. Derudover kan der komme mindre projekter og ad hoc-opgaver samt telefonpasning og praktiske opgaver.

HR & Løn

I HR og Løn vil man komme til at arbejde med hele lønprocessen af vores egne medarbejdere samt afregningen af vores fremmede vognmænd. Man vil få erfaring med overenskomster, kontrakter og lønbehandling samt håndtering af feriepenge, sygefravær og refusion. Man får lov til at prøve kræfter med mange forskellige opgaver og har også mulighed for selv at påvirke sin faglige udvikling selv, hvis der er et bestemt område man brænder for. Derudover kan der komme mindre projekter og ad hoc-opgaver samt telefonpasning og praktiske opgaver.

Profil og kompetencer

Vi forestiller os, at du uddannelsesmæssigt har afsluttet HHX eller EUX med et godt resultat. Som person formår du at bidrage med godt humør kombineret med et højt service- og kvalitetsniveau. Du er selvkørende, ansvarsbevidst og omhyggelig. Du er ikke bange for at stille spørgsmål eller udfordre vores måde at arbejde på, så vi altid løser vores opgaver bedst muligt. Det vil være en fordel at have kendskab til transportbranchen samt være fortrolig med office-pakken.

Derudover kan du genkende dig selv i følgende beskrivelse:

  • Fleksibel, serviceminded og diplomatisk 
  • Selvstændig og ansvarsbevidst 
  • God til at kommunikere og prioriterer godt samarbejde 
  • Arbejder med et godt og struktureret overblik

Ansøgning og spørgsmål

Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte HR-chef Nancy Chemnitz på 49 28 96 88. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt og senest den 1. juni 2020 markeret med ’Bogholderi elev’ og ’HR & Løn elev’. Ansøgningen sendes via 'Ansøg nu' knappen.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Skive Køletransport A/S
Majsmarken 1
9500 Hobro

Praktisk

Ansøgningsfrist: 1. juni 2020
Tiltrædelse: 1. august 2020

Kontakt

HR-assistent Maria Drejer
tlf.: 46 57 77 10.

Om Skive Køletransport A/S

Skive Køletransport er en vognmandsforretning, som tilbyder køle-/fryse- og stykgodstransport primært i Danmark. Vi servicerer vores kunder med både mellemtransport og distributionskørsel – alt styret af vores dygtige medarbejdere på hovedkontoret i Hobro. Virksomheden blev etableret i 1978 og har igennem 40 år været kendt for et højt serviceniveau, fleksibilitet og kvalitet ud over det sædvanlige – og består i dag af 175 dygtige medarbejdere og en vognpark på 120 egne biler. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. 

Mere fra Skive Køletransport A/S 

Kom tættere på os 


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv elev i IKEA

Vi søger lige nu salgselev til Gentofte og logistikelev til Aalborg

Økonomielev med flair for tal

Dansk Erhverv søger elev til et uformelt, spændende og politisk miljø

NEXTSTOP er landet 

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesavisen NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsesteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere