Er du fremtidens revisor?

Hos KPMG får du en spændende, udfordrende og ikke mindst lærerig start på din karriere.

Læs mere
top

Annonce

Trainee hos PwC

Er du et af PwC’s næste revisortalenter?

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Ansøg nu

ISS søger en kontorelev med speciale i administration til landsdækkende kontrakt i København


Ønsker du at kickstarte din karriere hos en af verdens største serviceorganisationer, og trives du med en alsidig hverdag? Så er jobbet som kontorelev indenfor administration og driftssupport måske lige noget for dig.

En typisk dag på dit nye job
Du møder ind på jobbet om morgenen på kontoret tæt på Dybbølsbro Station, hvor du bliver mødt af dine søde teamkolleger, der ligesom dig brænder for at arbejde med spændende administrative opgaver og at yde sublim support til vores kolleger, der samtidig også er teamets kunder. I supporterer nemlig en af ISS’ største landsdækkende kontrakter.

Du tænder din computer og tjekker dine mails, ugens kommende møder og dagens opgaveliste. Herefter går du i gang med en af dine vigtigste kerneopgaver, som er at visitere de indkomne ordrer fra forretningen og at oprette arbejdsopgaver. Det kræver måske, at du ringer til nogle ledere, da du har spørgsmål til nogle af ordrerne. Det har du ikke noget imod, fordi du synes, det er fedt at have den direkte kontakt til driften. Denne opgave er vigtig for os og for dig – dels fordi du synes, det er sjovt at holde overblikket og samtidig gå i detaljen, men også fordi du synes det giver mening at gøre dine kollegers hverdag nemmere.

Efter en god frokost med dine kolleger vender du tilbage til dit skrivebord, hvor du giver dig i kast med fakturering af opgaver, som vi har løst for vores kunde. Fakturering løser I sammen i teamet, så her handler det om, at I sammen kommer i mål. Denne opgave nyder du at udføre, da den har en høj grad af kompleksitet og nøjagtighed, som dit indre ordensgen elsker.

Senere på eftermiddagen holder du møde med din leder, Mette, og en anden kollega, der briefer dig om et nyt spændende projekt, som ex. kunne være at optimere en af vores nuværende processer, hvor du sammen med din kollega skal komme i mål med projektet og selvstændigt får opgaver, du skal løse.

Efter en god og produktiv arbejdsdag smutter du hjemad og ønsker dine kolleger en god aften.

Vi sikrer, at du får en god oplæring
Du kan være helt rolig; ovenstående opgaver bliver du naturligvis lært grundigt op i af dine kolleger, der vil sørge for, at der ligger et introduktionsprogram klar til dig, når du starter. De vil også introducere dig til de systemer, vi bruger i ISS og i teamet, så du løbende bliver klædt på til at kunne løse dine opgaver bedst muligt. Det vil dog helt sikkert være en fordel, hvis du også synes, det er sjovt at arbejde i forskellige systemer, ex. Outlook, Excel, FMS, SAP mv.

Vi sikrer naturligvis også, i samarbejde med dig, at du opnår dine læringsmål som en del af din elevplan.   

Hvad lægger vi vægt på hos vores nye kollega?
Den rette kandidat kan nikke ja til følgende:

  • Har administrativt flair og har en proaktiv tilgang til opgaverne, fokus på gode løsninger og at optimere
  • Er indstillet på at have ansvar for opfølgning, kontrol og deadlines
  • Trives med opgaver, hvor der skal holdes struktur og gås i detaljen
  • Har gode IT-skills – specielt Excel
  • Har et positivt mind-set og mod på at kaste sig ud i nye opgaver
  • Kan lide at hverdagen ikke nødvendigvis er ens, og at du er omstillingsparat og klar til at tage nye og spændende opgaver til dig

For os er det ikke vigtigt, at du før har arbejdet med administrative opgaver, men dit personlige drive er derimod vigtigt.

Derudover er det også et krav, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes; denne ansøgningsproces hjælper vi dig naturligvis med.

Hvordan ansøger du?
Hvis du tænker, at denne spændende elevplads lyder som lige noget for dig, så send en ansøgning og CV via 'Ansøg nu'-knappen senest d. 24.11.2020.

Vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt og behandler ansøgningerne løbende. Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, så kontakt endelig Administrationschef, Mette Frederiksen, på tlf. 22 84 86 69. 

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

ISS FAcility Services A/S
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577 København V

Praktisk

Ansøgningsfrist: 24. november 2020
Tiltrædelse: hurtigst muligt

Kontakt

Administrationschef, Mette Frederiksen
tlf. 22 84 86 69.

Om os

We believe that people make places and places make people. Lige fra strategi til drift samarbejder vi med kunderne for at kunne levere arbejdspladser, der arbejder, tænker og giver. De vælger os, fordi vi skaber, leder og vedligeholder miljøer, der gør livet lettere, mere produktivt og behageligt. 

Vores medarbejdere viser omsorg for de mennesker, de hjælper. De skaber hyggelige steder, der leverer og begejstrer. Alle ISS-medarbejdere ude hos kunderne hører til vores organisation. De er velkvalificerede, ressourcestærke og motiverede - og deres arbejde er af høj kvalitet.

Mere fra ISS

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

OJD Group søger elever og trainees

Få en karriere med masser af muligheder!

Danmarks førende optikerkæde søger salgselever

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats?

Louis Nielsen søger elever 

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Hos Louis Nielsen får du en spændende og travl hverdag i en virksomhed med uformel omgangstone.

Læs mere

Louis Nielsen søger elever 

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Hos Louis Nielsen får du en spændende og travl hverdag i en virksomhed med uformel omgangstone.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere