Bliv Gym Staff i Fitness World

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde og hjælpe hele Danmark med at komme tilbage til de sunde vaner? 

Læs mere
top

Annonce

Bliv kontorelev i Lidl

I Lidl har vi et hav af karrieremuligheder efter endt uddannelse, og hvis du har lysten og viljen, får du, gennem dit 2-årige elevforløb, forudsætningerne for at kickstarte din videre karriere i Lidl #GrænseløseAmbitioner

Annonce

NEYE søger salgselever

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater, er du måske den, som vi står og mangler i vores butikker i København?

Annonce

Bang & Olufsen

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand? Vi søger lige nu trainees indenfor flere spændende områder.

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet

Ansøg nu

Lager- og logistikoperatørelever søges i hele landet


Vi giver dig en god start, hvor du ender er op til dig? 

Vi søger nye elever og lærlinge i hele landet til vores lagerhoteller og terminaler med opstart i august 2021. 

Er du i gang med grundforløb 2, så ansætter vi dig allerede nu og betaler dig løn under resten af din uddannelse. 

Vil du også være en del af en national succes, hvor job- og karrieremulighederne er større end et modulvogntog? Så del din fremtid med os. Der er stor sandsynlighed for, at du allerede kender os. Det er os med de blå lastbiler. Vi har faktisk 1600 af slagsen på vejene hver eneste dag. Bag det stærke, genkendelige logo står 3.000 medarbejdere – og nu kan du også blive en del af holdet, hvor service, kvalitet og samarbejde er i højsædet. 

Tænder du på en dagligdag med fart på, frihed under ansvar, udfordringer og en uformel omgangstone, så er vi sikre på, at Danske Fragtmænd er vejen frem for dig. Og vi sørger også for, at Danske Fragtmænd er meget mere end et arbejde. Vi har elevdage og en masse arrangementer på tværs af afdelinger og steder i hele landet. 

Vi har faktisk et udtryk for den helt særlige ånd, der hersker i Danske Fragtmænd. Vi kalder det at være ”True Blue” - Det smitter hurtigt og varer ved. Det ved vi, fordi vi har mange medarbejdere med høj anciennitet. Og vi synes da også, at du skal dele fremtiden med os. 

Bliv lageroperatør 

Du kan hos os blive faglært lager og logistikoperatør. Det kan foregå på én af vores seks store fragtterminaler eller på en af vores mange lagerhoteller i hele landet. Vi lægger vægt på, at du er serviceminded, har ordenssans og overblik, arbejder effektivt med præcision for øje og er god til at samarbejde. Til gengæld lærer vi dig at håndtere alle daglige arbejdsopgaver på et moderne lager eller terminal, heriblandt at køre truck og anvende mekanisk udstyr. Derudover får du et indgående kendskab til planlægning og optimal lagerstyring med it. 

Vi forventer desuden, at du: 

har gennemført eller i gang med grundforløb 2 inden for lager og logistik tager medansvar for egen uddannelse viser engagement, selvstændighed og fungerer godt i et team kan begå dig i et hektisk miljø og er villig til skæve arbejdstider at du kan begå dig på dansk i både skrift og tale. 

Skoleopholdet på hovedforløbet vil foregå på EUC Lillebælt, hvor du får dit eget fuldt møblerede værelse med TV, wifi, wc og bad. 

Vi giver dig en god start, hvor du ender er op til dig? Efter endt elevtid er der gode muligheder for fastansættelse og har du viljen og lysten er der også gode karrieremuligheder i en stor organisation som Danske Fragtmænd.

Hvis det lyder interessant, kan du søge jobbet via ansøgningsknappen "Ansøg nu" knappen.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Danske Fragtmænd A/S
Aalborg, Aarhus, Herning, Odense/Taulov, Taastrup

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: August 2021

Kontakt

Frederik Gjerulff Madsbjerg
frederik.madsbjerg@fragt.dk


.

Det er én stor familie. Det er én stor familie. Der er mange funktioner ved Danske Fragtmænd, som skal gå op i en højere enhed, for at vi kan yde den bedste service for vores kunder,

Martin Juhl, terminalchef, Odense

Mere fra Danske Fragtmænd

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

DHL Express søger kontor- og økonomielever

Ønsker du at udvikle dit potentiale i et lærerigt miljø?

Er du vores nye revisorelev?

Aros statsautoriserede revisorer I/S søger til deres kontor i København.

Grib muligheden - BAUHAUS søger salgselever

Brænder du for kundekontakt og høj service? Så bliv elev hos Bauhaus

Fitness World søger Gym Staff i hele landet

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde?

NEXTSTOP er landet

Læs den nye udgave af vores uddannelsesmagasin NEXTSTOP og deltag i konkurrencen om en helt særlig præmie til dig og din skole

Læs mere

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Start din karriere i den mest fremadstormende og 100% danskejede sportskæde i landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere