Bliv handelselev i AO

Hos os får du hænderne fulde. Og det er helt med vilje. For vi tager din læring alvorligt og vil gøre alt for at give dig den praktiske erfaring og teoretiske viden, der skal til, for at du kan udfolde dit talent hos os.

Læs mere
top

Annonce

Online Åbent Hus på MSK!

På Maskinmesterskolen København får du en kvalitetsuddannelse, der åbner døre til et væld af stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen. Ses vi den 21. april?

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Bliv en af landets dygtigste til salg og rådgivning på B2B-markedet

Ansøg nu

Bliv elev hos Imerco eller Imerco Home - vi søger i hele landet


Vi søger nu 60 nye elever til vores butikker over hele landet. 

”En god dag i Imerco er en dag, hvor der er lidt mere gang i den – hvor der sker noget. Det fedeste er, når man kommer i kontakt med kunderne, og de er super glade for den service, man yder.” – Mikael, udlært i Imerco Boulevarden, Aalborg

”Da jeg skulle søge elevplads, var det klart Imerco, der tiltalte mig. At få mulighed for at udfolde sig kreativt hos Imerco – og ligesom have sig selv med – det var utrolig vigtigt.”– Simone, udlært i Imerco Solrød 

BLIV UDFORDRET, OG FÅ ANSVAR 

Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, hvor du veksler mellem skoleophold og uddannelse i en af vores mange Imerco- eller Imerco Home-butikker. Her lærer du blandt andet alt om: 

 • salg og kundeservice 
 • varebehandling 
 • reklamationer 
 • salgsoplæg og dekoration. 

”Jeg har fået ualmindelig meget ansvar. Det har sat mig på prøve, men det har også gjort, at jeg har lært en hel masse gennem mit elevforløb. Og jeg er supertaknemmelig for, at jeg har fået mulighed for det.” – Simone, udlært i Imerco Solrød 

FÅ SMAG FOR BRANCHEN FRA START 

Din elevtid starter i august 2021, og allerede i samme måned kommer du med din butik til interiør- og designmessen Formland i Herning. Her får du din første smag for branchen, når du går rundt som besøgende sammen med dine nye kolleger. 

KOM MED PÅ INTROUGE 

I uge 40 starter dit skoleforløb med en introuge, hvor du møder alle de andre elever og får informationer om, hvad du kan forvente i løbet af de næste 2 år. Her møder du også nogle af vores leverandører – tidligere år har vi fx malet Kählervaser og besøgt Royal Copenhagen. 

I løbet af ugen kommer du også en tur forbi vores hovedkontor i Herlev, og du bliver præsenteret for vores direktør, ligesom du i løbet af ugen kommer til at hilse på kolleger fra indkøb, marketing, salg og HR. 

”Elevintroen for alle de nye Imerco-elever var fantastisk. Jeg mødte alle de elever, jeg skulle gå på skoleophold med, og derfra har jeg fået nogle fantastiske venskaber.”­ - Simone, udlært i Imerco Solrød 

LÆR ALT OM VORES PRODUKTER 

Netop produktviden skal vi nok sørge for at give dig, så du bliver klædt på til at rådgive kunderne. Du lærer selvfølgelig alt om kundekontakt, salg og varebehandling. Det sker både, når du er på skoleophold, men også i hverdagen ude i butikkerne. 

”Min viden får jeg først og fremmest fra skolen, og derudover får jeg den fra mine kolleger, som har været i branchen i mange år.” - Mikael, udlært i Imerco Boulevarden, Aalborg 

HVAD SKAL DU KUNNE FOR AT BLIVE ELEV? 

 • Du har en HG2, GF2, EUX eller EUD Business. 
 • Alternativt har du en STX, HF, HTX med 10 ugers grundforløb eller en HHX med 5 ugers grundforløb. 
 • Du er serviceminded og brænder for isenkram, design og salg. 

”I starten var det lidt grænseoverskridende at skulle gå hen til kunderne. Nu falder det mig helt naturligt. Og det er lidt af et selvtillidsboost, når kunderne vælger at gå med det produkt, man har anbefalet dem.” – Mikael, udlært i Imerco Boulevarden, Aalborg 

HAR DU APPETIT PÅ IMERCO? 

Klik på "Ansøg nu" knappen, hvis du synes, det lyder spændende og som noget for dig. Så kommer du videre til vores elevside, hvor du kan se alle de butikker, vi søger elever til – her kan du søge direkte til den butik, som passer dig bedst. 

HVAD KAN VI TILBYDE DIG? 

 • Træning i direkte salg – både i butikken og på skole 
 • Mulighed for dekorationskursus 
 • Personalekøbsordning og forskellige rabataftaler 
 • Faglærte, engagerede kolleger 
 • En dedikeret uddannelsesansvarlig, som hjælper dig gennem hele din uddannelse

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Imerco
Vi søger elever til vores butikker i hele landet

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. august 2021


.

AMBITIONER OM EN KARRIERE

Vi uddanner de bedste sælgere! Hos Imerco får du en af landets bedste uddannelser i detailhandel. Fra første dag indgår du i butikken på lige fod med mere end 1.600 kollegaer fordelt på mere end 160 Imerco butikker. Vores hovedkontor ligger i Herlev, hvor der er ansat 100 personer. I Herlev er direktion, indkøb, økonomi, IT, HR, kundeservice, digital & marketing samlet. I sommeren 2019 flyttede vores logistikafdeling, store centrallager og webhop under samme tag ude i Vallensbæk. Som elev hos Imerco skal du først og fremmest brænde for at sælge, vise initiativ og være engageret. Har du samtidig en drøm om at blive chef, så har vi masser af spændende udfordringer i hele landet.

Mere fra Imerco

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv kontorelev i Glostrup Kommune

Kunne du tænke dig en uddannelse inden for offentlig administration?

Bliv indkøbselev i Novenco

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service?

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Hvis du har sport på hjernen, så er det nu du skal blive elev hos os!

Frode Laursen søger elever

Grib chancen og bliv elev indenfor flere områder hos Frode Laursen

Louis Nielsen søger salgselever med ambitioner!

Du bliver en del af en butik hvor teamwork og succes er nøgleord. Du får branchens bedste uddannelse med et meget højt personligt og fagligt niveau...

Læs mere

Schou søger Visual Merchandiser elev

Har du kreative evner og vil du gerne arbejde med dekoration og varepræsentationer? Så har du nu chancen for at blive en del af Schou.

Læs mere

Se hvad der venter.. 

Tilmeld dig vores 'Få besked' service og vær blandt de første, der får besked når fantastiske virksomheder åbner op for ansøgninger til deres trainee- og elevuddannelser.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere