Bliv Gym Staff i Fitness World

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde og hjælpe hele Danmark med at komme tilbage til de sunde vaner? 

Læs mere
top

Annonce

Bliv kontorelev i Lidl

I Lidl har vi et hav af karrieremuligheder efter endt uddannelse, og hvis du har lysten og viljen, får du, gennem dit 2-årige elevforløb, forudsætningerne for at kickstarte din videre karriere i Lidl #GrænseløseAmbitioner

Annonce

NEYE søger salgselever

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater, er du måske den, som vi står og mangler i vores butikker i København?

Annonce

Bang & Olufsen

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand? Vi søger lige nu trainees indenfor flere spændende områder.

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet

Ansøgningsfristen er udløbet

Speditørelev hos DTK Road, Brabrand


Boost din karriere fra start og bliv elev hos DTK Road!

Pålidelighed og troværdighed er nogle af nøgleordene, som vi lever efter hos DTK Road, og selvom det måske ikke lyder så sexet, er det netop disse ord som har gjort, at vi har den succes, vi har i dag. Vi tilbyder nu DIG muligheden for at blive en del af vores succes, og ikke mindst at udvikle den og forbedre den!

Som elev i DTK Road vil du fra start af opleve at få ansvar på lige fod med dine kollegaer. Vores fornemmeste job er at leve op til vores devise om ’vi siger hvad vi gør, og vi gør, hvad vi siger’. Netop dét gør vi, ved altid at holde vores aftaler, altid tage telefonen når den ringer og ikke mindst altid yde den bedste service, vi kan! 

Vi er dygtige til det vi gør, og du har derfor muligheden for at udvikle dig både fagligt og personligt i et team af engagerede, skarpe og kompetente kollegaer.

Dagligdagen som elev hos DTK Road

Dine arbejdsopgaver vil spænde bredt, og dække det meste indenfor moderne vejtransport.  Du vil komme til at arbejde med vores systemer, vores kunder, vores chauffører og ikke mindst arbejde sammen med vores kollegaer i en spændende hverdag, hvor vi hjælper hinanden.

Stillingen kommer med stor frihed under ansvar, og du vil derfor hurtigt få dit eget ansvarsområde, samtidig med dine opgaver løbende bliver tilpasset din udvikling. 

Vi har stort fokus på sublim kundeservice, grøn omstilling og virksomhedens organiske vækst. Alt sammen med markedernes udvikling og kundernes ønsker for øje.

Hvad skal der til for at komme med på holdet, spørger du?

Handlekraft og gå-på mod er nøgleord for at få succes som medarbejder hos os. Du skal brænde for at give den gode kundeoplevelse, og være omstillingsparat, når det kræves!

Som person er du gerne udadvendt, imødekommende og hjælpsom over for dine kollegaer.

En god matematisk forståelse, godt købmandskab, samt gode engelske kundskaber er også højt prioriteret.

Taler og skriver du tysk, vil det være en fordel.

Desuden forventer vi en HHX/EUX-baggrund. 

Hvad tilbyder vi dig?

Vi tilbyder til gengæld en yderst lærerig praktik, hvor du kan være sikker på at udvikle dine kompetencer, og få de helt rette værktøjer med i bagagen!

Derudover vægter vi den sociale trivsel hos os højt, og du vil derfor opleve både sommerfest, julefrokost og endda vores 5 års jubilæum til september!

Vi ser meget frem til at modtage din ansøgning!

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at henvende dig til administrerende direktør, Bobby Helberg på mobil 73 67 02 40.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning.


Sted

DTK Road A/S
Dalgårdsvej 7
8220 Brabrand

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt 
Tiltrædelse: 1. august 2021

Kontakt

Managing Director, Bobby Helberg
Tlf.: 73 67 02 40.

Spedition hos DTK Road

– en international virksomhed med luft under vingerne

DTK Road er en førende og innovativ speditionsvirksomhed, der har speciale i international landevejstransport af tørgods i Norden, Tyskland og Benelux. DTK Road A/S er et datterselskab i DTK Group, som har hovedsæde i Padborg, og som er en udspringer af Dansk Transport Kompagni, hvorfor vi har over 30 års erfaring med ærlighed, godt købmandskab, stolthed og teamplay som de bærende elementer i vores bagage. Vi startede tilbage i 2016, og er endnu en ung virksomhed, men vi har luft under vingerne og vores vækst er derfor heller ikke til at tage fejl af.

Mere fra DTK Road

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv administrationselev hos Novozymes

Har du passion for administration, så er du vores nye administrationselev.

Samsøe Samsøe søger salgselever

Vi tilbyder en skræddersyet og aktuel uddannelse med fokus på salg.

Grib muligheden - BAUHAUS søger salgselever

Brænder du for kundekontakt og høj service? Så bliv elev hos Bauhaus

Fitness World søger Gym Staff i hele landet

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde?

NEXTSTOP er landet

Læs den nye udgave af vores uddannelsesmagasin NEXTSTOP og deltag i konkurrencen om en helt særlig præmie til dig og din skole

Læs mere

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Start din karriere i den mest fremadstormende og 100% danskejede sportskæde i landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere