Bliv Gym Staff i Fitness World

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde og hjælpe hele Danmark med at komme tilbage til de sunde vaner? 

Læs mere
top

Annonce

NEYE søger salgselever

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater, er du måske den, som vi står og mangler i vores butikker i København?

Annonce

Bang & Olufsen

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand? Vi søger lige nu trainees indenfor flere spændende områder.

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Indkøbselev hos Mouritsen A/S


Er du vores nye engagerede indkøbselev? 

Til vores Procurement & Product Management afdeling i Mouritsen A/S i Vejle, søger vi en nysgerrig og selvstændig elev inden for kontor og handel, med speciale inden for indkøb. Du vil få en spændende hverdag med varierende opgaver. Hos os får du mulighed for at arbejde i en dynamisk og uhøjtidelig vækstvirksomhed og bliver under hele dit uddannelsesforløb udviklet fagligt og personligt. 

Vi lægger stor vægt på, at du kommer til at indgå som en del af Procurement & Product Management teamet på lige fod med dine kollegaer, og der vil være stor fokus på at udvikle dig som person og sikre dig fagligt spændende opgaver. Som indkøbselev gennemgår du en praktisk uddannelse, der strækker sig over to år. Sideløbende med din praktiske oplæring følger du obligatorisk skoleundervisning, og i løbet af uddannelsen får du gradvist et større ansvar og flere selvstændige arbejdsopgaver. Uddannelsen afsluttes med en fagprøve. 

Hvad kommer du til at arbejde med? 

Procurement & Product Management afdelingen varetager opgaver inden for product management, indkøb og logistik til projekter og kundeordrer. Du kommer til at have daglig kontakt til leverandører, samarbejdspartnere samt vores øvrige kolleger. Med reference til Procurement & Product Management chefen vil du få mange spændende og varierende udfordringer, og du bliver en del af et stærkt team. 

Om dig 

  • Du har afsluttet din HHX eller en EUX, HG2, EUD eller en STX inkl. de 5 ugers grundforløb (EUS)
  • Du er positiv og omstillingsparat samt frontløber på digitaliseringen af arbejdspladsen
  • Du skal have et godt købmandsgen, have lyst til udfordringer og kan lide at tage ansvar og være med til at præge de opgaver, som du stilles overfor 
  • Du skal kunne strukturere og planlægge din egen arbejdstid i forhold til fordeling af opgaver 
  • Du har masser af gå-på-mod og er god til skriftligt og mundtligt dansk og engelsk 

Er du interesseret? 

Er du klar til en udfordrende hverdag i et i dynamisk miljø med mange muligheder for at lære samt bidrage aktivt i opgaveløsningen, så ser vi frem til at modtage din ansøgning, eksamenspapirer og dit CVvia "Ansøg nu" knappen eller job@mouritsen.com mrk. Indkøbselev, senest 5. august 2021. Samtaler finder sted efter ansøgningsfristens udløb. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Procurement & Product Management chef Torben Hansen på mobil 2784 4604 eller direkte på 46975211.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Mouritsen A/S
Lanciavej 13
7100 Vejle

Praktisk

Ansøgningsfrist: 5. august 2021
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Torben Hansen 
tlf.: 27 84 4604 / 46 97 52 11.

Mouritsen

Om Mouritsen A/S Mouritsen A/S (Tidligere Airtech A/S og Pieter Mouritsen A/S) ligger i Vejle, og er med sine 30 dygtige medarbejder specialiseret i maskiner til væskehåndterings- og overfladebehandlingsløsninger til offshore-, vind- og den klassiske industri. Virksomheden har rigtig god økonomi, og har leveret et af de bedste resultater i et svært 2020. Mouritsen A/S har stor erfaring og knowhow inden for overfladebehandling og væsker. De leverer både 3. parts produkter og egenudviklede løsninger med udgangspunkt i standard-komponenter fra deres internationale partnere. Forretningen er opbygget omkring rådgivning om produktporteføljen, serviceaftaler samt salg af udstyr, som fx pumper og anlæg til håndtering, dosering og blanding af maling, lim og kompositter. 

Læs mere om virksomheden på www.mouritsen.com

Mere fra Mouritsen A/S 

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Sølvsten og Skive biler søger salgsrådgiverelever

Brænder du for god kundeservice og salg?

Samsøe Samsøe søger salgselever

Vi tilbyder en skræddersyet og aktuel uddannelse med fokus på salg.

Grib muligheden - BAUHAUS søger salgselever

Brænder du for kundekontakt og høj service? Så bliv elev hos Bauhaus

Fitness World søger Gym Staff i hele landet

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde?

NEXTSTOP er landet

Læs den nye udgave af vores uddannelsesmagasin NEXTSTOP og deltag i konkurrencen om en helt særlig præmie til dig og din skole

Læs mere

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Start din karriere i den mest fremadstormende og 100% danskejede sportskæde i landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere