Bliv Gym Staff i Fitness World

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde og hjælpe hele Danmark med at komme tilbage til de sunde vaner? 

Læs mere
top

Annonce

NEYE søger salgselever

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater, er du måske den, som vi står og mangler i vores butikker i København?

Annonce

Bang & Olufsen

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand? Vi søger lige nu trainees indenfor flere spændende områder.

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet

Ansøg nu

IT-supporterelev til Evida i Viborg


Evida er hele Danmarks gasdistributør, og vi er på udkig efter en IT-supporterelev til vores kontor i Viborg.
Som elev i IT-drift & Service bliver du en del af et team som varetager it-supporten samt driften af netværk, servere/storage både On-prem og i Microsoft Azure, Pc’er og meget mere.

Du vil i forbindelse med dit uddannelsesforløb hos Evida komme i kontakt med alle vores områder inden for it-drift og support. 

Udgangspunktet for din uddannelse vil være i vores support-team, hvor du kommer i kontakt med rigtige mange af dine kolleger i hele organisationen.
For at du over tid skal kunne tilbyde en rigtig god support/service skal du kunne spænde bredt i din viden. Du vil undervejs i din uddannelse få en grundig oplæring indenfor egne arbejdsområder, ligesom du også kommer til at deltage aktivt i driften af servere/storage, netværk, Pc’er, og en større portefølje af applikationer og m.m. mere.

Vi arbejder som et team, hvilket bl.a. betyder, at du er omgivet af kolleger som til enhver tid står klar til at hjælpe med sparring og rådgivning i forbindelse med din uddannelse og arbejdsopgaver.

IT-drift og & Service arbejder ud fra mantraet ”Sikker drift”, og det skal du være med til at sikre. Undervejs i dit uddannelsesforløb vil der være mulighed for at få ansvaret for egne arbejdsområder.

Om dig

Vi er på udkig efter en elev, der har bestået grundforløbet på IT-supportuddannelsen og har interesse for at yde god support, hvor fokus altid er rettet på at give vores kolleger en god oplevelse
Vi lægger stor vægt på, at du er ansvarsbevidst, servicemindet og god til at kommunikere med mange forskellige mennesker. Derudover ser vi også gerne, at du er positiv, initiativrig og engageret.
Det er et krav, at du har kørekort, da support kan forekomme på alle vores lokaliteter på både Sjælland og Jylland. Din primære arbejdsplads vil være i Viborg.

Vi tilbyder

En elevplads, hvor der er god stemning og rart at være. Vi sørger for, at du bliver grundigt oplært, og får den støtte og de udfordringer, som du har brug for i din uddannelse.
Vi tilbyder løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Samtaler

Vi forventer at holde samtaler i uge 33, og at du kan starte umiddelbart efter.

Skal det være dig?

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Jakob Albertsen på tlf. 22 28 18 98 eller mail jao@evida.dk

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Evida
Vognmagervej 14
8800 Viborg

Praktisk

Ansøgningsfrist: 15. august 2021
Tiltrædelse: hurtigst muligt

Kontakt

IT-driftsleder, Jakob Albertsen
tlf. 22 28 18 98
jao@evida.dk.

Vi distribuerer gas til mere end 400.000 danske hjem og virksomheder

Evida er hele Danmarks gasdistributør og resultatet af sammenlægningen af HMN Gasnet og Dansk Gas Distribution. Vi er midt i en spændende udvikling, hvor vi samler og udvikler det nationale gasdistributionsselskab samtidig med, at vi er midt i en grøn omstilling. Vil du være med til at forandre Danmarks energiforsyning? Brænder du for at blive stillet overfor nye udfordringer? Elsker du at finde løsninger på problemer, der ikke er set før? Vi søger en række nye kollegaer, der har kompetencerne og viljen til at gå forrest og tage ansvar. Har du, hvad der skal til, vil vi elske at få dig med på holdet.

Mere fra Evida

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Sølvsten og Skive biler søger salgsrådgiverelever

Brænder du for god kundeservice og salg?

Samsøe Samsøe søger salgselever

Vi tilbyder en skræddersyet og aktuel uddannelse med fokus på salg.

Grib muligheden - BAUHAUS søger salgselever

Brænder du for kundekontakt og høj service? Så bliv elev hos Bauhaus

Fitness World søger Gym Staff i hele landet

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde?

NEXTSTOP er landet

Læs den nye udgave af vores uddannelsesmagasin NEXTSTOP og deltag i konkurrencen om en helt særlig præmie til dig og din skole

Læs mere

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Start din karriere i den mest fremadstormende og 100% danskejede sportskæde i landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere