Revisortrainee i BDO

Hos BDO klæder vi dig godt på – uanset om du er til jakkesæt, kjole eller jeans.

Læs mere
top

Annonce

Bliv revisortrainee i BDO

Vi tilbyder dig altså en attraktiv revisoruddannelse med start i september 2022.

Annonce

Skab en karriere i den maritime branche

Annonce

Bliv trainee hos CK

Hos Christensen Kjærulff starter du karrieren i et revisionsfirma, hvor du både kan udleve  dit faglige og personlige potentiale!

Ansøg nu

Indkøbsassistent elev hos Delfi Technologies A/S 


Delfi Technologies A/S i Køge søger en ambitiøs og struktureret indkøbsassistent elev

Delfi Technologies A/S i Køge søger en ambitiøs og struktureret indkøbsassistent elev, til vores indkøbs- & logistikafdeling.
Som elev hos os bliver du en del af en spændende virksomhed, hvor du gennemgår en praktisk uddannelse, der strækker sig over to år. Sideløbende med dine arbejdsopgaver i Delfi følger du obligatorisk skoleundervisning.

Arbejdsopgaver

Du bliver tilknyttet vores logistikafdeling og kan se frem til en udfordrende hverdag i et internationalt miljø, hvor du vil stifte bekendtskab med mange spændende og alsidige opgaver inden for både administration, indkøb, salg og kundeservice – både mundtligt og skriftligt. Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

  • Order management
  • Indkøb
  • Leverandør & kundekontakt
  • Håndtering og vedligeholdelse af tilbud fra leverandør
  • Div. administrativ opgaver

Hvem er du?

Du har afsluttet din HHX, STX-uddannelse og har bestået det obligatoriske EUS kursus, inden du starter på din uddannelse hos os. Du har en imødekommende og pligtopfyldende tilgang til dit arbejde. Du har ordensans, er mødestabil, er serviceminded og masser af humor.

Du har godt humør trods mange bolde i luften. Du er fortrolig med Microsoft Office-pakken og du mestrer både flydende dansk og engelsk og har gerne kendskab til de nordiske sprog.

Du ser muligheder i udfordringen og lægger vægt på kvalitet og service. Du tager ansvar for dine arbejdsopgaver og følger dem til dørs. Du har gåpåmod og er åben overfor alle salgets faser. Du kan lide at arbejde sammen med andre og du trives i et dynamisk miljø. Det er en fordel at du har flair for salg og service opgaver og at du har en god talforståelse.

Hvem er vi?

Delfi Technologies A/S er en veletableret it-virksomhed med over 25 års erfaring inden for udvikling og salg af stregkodeløsninger til detail, logistik, industri og healthcare. Delfi har kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Italien og Vietnam.

Vi tilbyder:

  • Et ungt og dynamisk team
  • Mulighed for spændende udfordringer i en virksomhed i vækst
  • Frokost-/frugtordning og mulighed for massage-/fitness/sundhedsordning 
  • Vi stiller krav til din performance, men giver dig samtidig også både rammerne, mulighederne og friheden til at blive en succes

Ansøgning

Ansøgning mrk. ”Indkøbsassistent elev” sendes via 'Ansøg nu' knappen nedenfor sammen med dit CV og eksamensbevis. Send din ansøgning snarest muligt, da vi gennemgår de indkomne ansøgninger løbende.

Tiltrædelse: Snarest muligt.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning

 


Sted

Delfi Technologies A/S
Galoche Allé 1
4600 Køge

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Jesper Slott Andreasen

E-mail: jesper.slott.andreasen@delfi.com.

Delfi Technologies A/S

Delfi Technologies A/S er en veletableret it-virksomhed med over 100 medarbejdere og mere end 25 års erfaring inden for udvikling og salg af innovative løsninger til detail, logistik, produktion og healthcare. Delfi har kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Italien og Vietnam.

Mere fra Delfi Technologies A/S 

Kom tættere på os :(


Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

INGVARD CHRISTENSEN i Vejle søger salgstrainee

Som trainee hos INGVARD CHRISTENSEN vil du beskæftige dig med salg af designmøbler og få kendskab til processerne i det moderne møbelhus.

Schou Company søger fotografelev

Brænder du for at levere fotos af høj kvalitet, og kan du være med til at sikre det rigtige udtryk i Schous billedmateriale?

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

NEXTSTOP ude nu!

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsessteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere