Revisortrainee i BDO

Hos BDO klæder vi dig godt på – uanset om du er til jakkesæt, kjole eller jeans.

Læs mere
top

Annonce

Bliv speditørelev i DSV

Har du talent og viljen til succes? Vi søger lige nu 50 elever til et unikt uddannelsesforløb, der har din udvikling i centrum.

Annonce

Bliv revisortrainee i PwC

Få den bedste start på karrieren og et unikt sammenhold med andre Trainees.

Annonce

Start din karriere i OJD

Vil du uddanne dig inden for kontor, handel, indkøb eller logistik, så har du muligheden for at starte din karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit felt.

Annonce

PKF søger revisortrainees

Vi søger til start hurtigst muligt, 1. februar og 1. september  2022
Få en alsidig stilling med attraktiv løn, gode personaleforhold, spændende kunde-portefølje og mulighed for at gøre karriere.

Ansøg nu

Speditørelever søges til DACHSER i Kolding


Vil du have en uddannelse, der åbner døren til det meste af verden? Drømmer du om at starte et karriereforløb, hvor du kan udfolde dine evner og indfri dine ambitioner i et unikt, internationalt miljø? Så søg ind som speditørelev, og bliv klar til fremtidens udfordringer.

Jobbet

Lige nu er vi på udkig efter engagerede og ambitiøse speditørelever til vores afdeling for vejtransport . Her vil du under din elevtid få rig mulighed for at prøve kræfter med en bred vifte af arbejdsopgaver inden for speditionsfaget og lære at arbejde tæt med kollegaer, kunder og leverandører i ind- og udland.

Vores elevprogram er designet til at klæde dig på fagligt og personligt, så du med tiden selvstændigt kan guide vores kunder og håndtere deres transporter på bedst mulig måde.

Som speditørelev får du en alsidig elevuddannelse, hvor du introduceres til hele husets virke. Du kommer rundt i flere forskellige afdelinger, og i takt med, at dine kompetencer udvikles, vil du løbende få egne ansvarsområder.

Uddannelsens varighed er to år, og du veksler undervisning på IBC Kolding (10 uger) og speditionsarbejde hos os. Forventet start er 1. februar 2022.

Elevuddannelsen sigter på, at vi efter endt uddannelse kan fortsætte samarbejdet, og du kan sætte dit præg på vores fremtid og blive en del af DACHSERs fortsatte vækst.

Hvem er du?

For at blive optaget på elevuddannelsen kræver det, at du har færdiggjort EUX, HHX, Logistikøkonom eller lignende med gode karakterer. Ligeledes forventer vi at dine IT-færdigheder er gode og du er relativt velbevandret i Office pakken.

Vi lever af at transportere gods rundt i hele verden, hvorfor dagligdagen byder på kontakt med mange forskellige mennesker, kulturer og sprog. Derfor er det vigtigt, at du som minimum er god til engelsk – behersker du også andre sprog er det et ekstra plus.

Som person er du positiv, omgængelig og fleksibel, og trives godt i en vekslende hverdag med mange forskellige opgaver. Du har teamspirit og er nysgerrig efter at lære mere, men har også forståelse for, at rutineopgaver er en del af hverdagen. Du tager ansvar og initiativ og er indstillet på en uddannelse i et internationalt miljø, hvor vi stiller gensidige krav.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende job med faglige udfordringer, hvor du vil få en bred kontaktflade til vores internationale organisation og indgå i forskellige tværfaglige teams. Du får gode kolleger, der værdsætter et godt og humørfyldt arbejdsmiljø, løn efter overenskomst, frihed under ansvar og mulighed for udstationering.

Er du interesseret?

Ansøgning vedlagt CV og uddannelsesbeviser uploades via 'Ansøg nu' knappen hurtigst muligt og senest den 13. december 2021. Vi behandler ansøgninger løbende.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakteTeam Leader Christian Hygum på tlf.  51 59 77 39. Hvis du vil vide mere om uddannelsen, kan du finde mere information på www.blivspeditør.dk.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DACHSER Danmark
Venusvej 32
6000 Kolding

Praktisk

Ansøgningsfrist: 13. december 2021
Tiltrædelse: 1. februar 2022

Kontakt

Team Leader, Christian Hygum
tlf.: 51 59 77 39.

Om DACHSER

DACHSER Denmark A/S er datterselskab til den privatejede, internationale logistikkoncern DACHSER, som med 26.506 medarbejdere, 428 filialer World Wide og en omsætning på 5,6 milliarder euro, er en af Europas største logistikvirksomheder. DACHSER Denmark A/S råder over 200 medarbejdere fordelt på 3 filialer i Hvidovre og i Kolding, heraf ca. 80 medarbejdere i Kolding. Ydelserne spænder fra system- og chartertrafik, sø- og luftfragt til kompleks kontraktlogistik. Læs mere på www.dachser.dk eller www.dachser.com

Mere fra DACHSER Danmark

Kom tættere på virksomheden


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Bliv en del af Det Blå Danmark

Find din drømmeuddannelse eller fremtidige karriere inden for de fire brancheområder.

Schou Company søger fotografelev

Brænder du for at levere fotos af høj kvalitet, og kan du være med til at sikre det rigtige udtryk i Schous billedmateriale?

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

NEXTSTOP ude nu!

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsessteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere