Kickstart din karriere som revisortrainee i Baker Tilly i København eller Odense

Er du helt tosset med tal og nysgerrig på at komme ind i varmen i revisorbranchen?
Vi søger ambitiøse revisortrainees med opstart i efteråret 2022

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Som salgstrainee hos os får du landets bedste handelsuddannelse og bliver en del af en stolt virksomhed med masser af historik, succes og visioner?

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?

Ansøgningsfristen er udløbet

// Bliv en del af holdet, der skaber AO


Bliv handelselev i en af vores AO butikker i Storkøbenhavn

AO er ikke blot to bogstaver. AO er mange forskellige mennesker, der sammen arbejder, sveder, griner, lærer, lykkes og hver dag gør hinanden lidt bedre, end vi var i går. Lige nu søger vi flere handelselever til vores håndværkerbutikker i Storkøbenhavn, hvor dine kolleger er klar til at give dig viden, erfaring og ansvar.

En elevplads hos os giver dig et solidt fundament for din fremtidige karriere og åbner op for mange stillinger inden og uden for AO. For eksempel går langt de fleste af vores elever direkte videre til en fastansættelse i AO, enten i en af de 51 butikker, i et kompetencecenter eller på hovedkontoret i Albertslund.

Højt tempo og stort ansvar i hverdagen

Som elev kan du se frem til en hverdag med fart på. Når du møder ind, starter du måske med at fylde op i butikken. Så begynder kunderne at strømme ind: Du ekspederer ved kassen, tager imod bestillinger over telefonen, snakker med leverandører, når der skal skaffes specialvarer, og meget andet.

Gør du det godt, og det gør du naturligvis, kan du se frem til at få masser af ansvar. Mange elever ender endda med deres eget ansvarsområde, fx onlinerekvisitioner, SoMe, selvbetjening eller et bestemt hyldeområde, alt efter hvad der er brug for, og hvilket område der interesserer dem.

Lær alt, hvad vi ved, om at drive en butik

Din 2-årige elevuddannelse starter den 1. september 2022 og veksler mellem praktisk arbejde i håndværkerbutikken, praktikophold på både vores centrallager og kompetencecenter, skolegang på Business College Syd på Sydals og intern undervisning på hovedkontoret i Albertslund.

Undervejs lærer du om alt fra personligt salg, kundebetjening og kundeadfærd til indkøb, digital handel og logistik. Og så bliver du lært op i alle vores VVS-, el-, VA- og værktøjsprodukter. Derudover har vi tradition for at besøge vores leverandører i ind- og udland, hvor du naturligvis også inviteres med.

Du skal have vilje, gåpåmod og initiativ

Du behøver ikke på forhånd at vide noget særligt om VVS, el, VA og værktøj. Alt det skal vi nok lære dig. Det vigtigste er, at du er nysgerrig, villig til at lære og parat til at vise, hvad du dur til ude i butikken. Nå ja, og så skal du naturligvis have bestået en af følgende eksaminer inden opstart den 1. september 2022:

  • EUD (med de uddannelsesspecifikke fag inden for handel eller detail)
  • EUX (med de uddannelsesspecifikke fag inden for handel eller detail)
  • HHX
  • STX*
  • HF*
  • HTX*

*Ansøgere med STX, HF eller HTX skal gennemføre et grundforløb, før de kan starte som elever. Grundforløbet er på 5 uger. Kontakt din nærmeste handelsskole, hvis du er i tvivl. Er du over 25 år og dermed voksenelev, bedes du vedlægge en realkompetencevurdering, der fastlægger indholdet og længden af uddannelsesforløbet på baggrund af din tidligere uddannelse og erhvervserfaring.

Vil du være en af del af holdet i Storkøbenhavn?

Så søg din elevplads hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtale og afslutter rekrutteringen, når de rigtige elever er fundet. Send dit cv og din ansøgning ved at klikke på knappen til højre. Har du spørgsmål, kan du ringe eller skrive til Salgschef Mike Nordvang Spence .

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Brødrene A & O Johansen A/S
Vi søger elever til vores lokationer i Storkøbenhavn 

Praktisk

Ansøgningsfrist: 26. MAJ 2022
Tiltrædelse: 1. september 2022

Kontakt

Salgschef Mike Nordvand Spence
tlf.: +45 70 28 04 97
MNP@ao.dk


Læs mere om elevuddannelsen i AO 


.

Lær AO lidt bedre at kende

AO er en af Danmarks største håndværkergrossister med ca. 800 medarbejdere og over 4 milliarder kroner i omsætning. Vi har 50 håndværkerbutikker fordelt over hele landet, hvor professionelle håndværkere kan købe alt inden for VVS, el, VA og værktøj.

Sammen gør vi hinanden dygtigere
Hos AO behandler vi hinanden med respekt. For dig betyder det ikke blot, at du får ansvar og frihed til at forvalte det. Men også at du får viden og opbakning, så du kan forvalte det bedst muligt. På den måde skaber vi en arbejdsplads, der rykker dig fagligt og personligt. 

Mere fra AO 

Kom tættere på os


  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Bliv salgselev med speciale i produktudvikling

Vil du arbejde i et internationalt miljø, og være med til at skabe nye produkter og følge deres rejse fra ide til færdigt produkt?

Bliv indkøbselev i Novenco - en virksomhed i vækst

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service og er du fuld af gåpåmod? Så er dette muligvis en stilling for dig.

N.A. Nissen søger spedition-/shippingelev

Hos N.A. Nissen får du en uddannelse hvor du kommer til at arbejde med transport og spedition i hele verden, af gods pr fly, bil og skib. 

Bliv speditørelev i DSV

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Her får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde netop dén rolle, som motiverer dig mest.

Læs mere

Ny udgave af NEXTSTOP

I den nye udgave af NEXTSTOP kan du finde inspiration til hvad fremtiden skal bringe.
Du kan blandt andet møde AO, CPH Business, Aalborg Sportshøjskole og mange flere.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere