top

Annonce

Join Louis Nielsen

Er du klar til at starte din karriere? Kom med på holdet hos Louis Nielsen som salgselev!

Annonce

Ambitiøs logistikelev søges

Hos Siemens Healthcare kan du se frem til en udfordrende hverdag i et internationalt miljø, hvor du stifter bekendtskab med mange områder inden for indkøb og logistik.

Annonce

Karriere i Maersk Line

Er du vild med avanceret teknologi, og vil du være med til at drive og sejle nogle af verdens største containerskibe? Så start din rejse som maskinmester eller skibsfører i Maersk Line!

Ansøgningsfristen er udløbet
 

Denne stilling er blevet besat af en heldig elev.

Men der er mange andre fantastiske virksomheder på udkig efter dig!

 

Handelselev - Salg

FALKE søger handelselev med speciale i salg til vores anderledes butik og produktion i Hillerød


FALKE er midt i en spændende og travl udvikling og har brug for en ny kollega. Vi ønsker derfor at styrke vores salgsteam med en dygtig handelselev. 

Vil du uddannes indenfor Natursten; granit, marmor m.v. og har du lyst til at være en del af en spændende branche med mange muligheder og High-End produkter. Vi kan tilbyde en alsidig hverdag med en masse ansvar og mulighed for at fordybe sig i enkelte projekter, for at yde den absolut bedste rådgivning samt service til vores kunder.

Opgaverne består primært i salg og rådgivning til eksisterende og nye kunder, men opgaverne er mangeartede; bl.a. inspiration, tilbudsgivning, salgsopfølgning af kunder, indkøb og logistik. I samarbejde med entusiastiske kollegaer der gerne vil hjælpe og lære fra sig, sikrer det dig en spændende hverdag. Målet er at vores kunder får en oplevelse ud over det sædvanlige, og at vi fortsætter vores vækst.  

FALKE har Danmarks største udstilling af high-end produkter indenfor natursten. Så interesse for indretning, salg og rådgivning er vigtig. Du vil blive en del af et dygtigt salgsteam, som består af ildsjæle. Sammen står i for den daglige drift af vores 7000m² store område i Hillerød. 

Vi tilbyder et uformelt arbejdsmiljø, hvor du vil indgå på lige fod med forretningens øvrige medarbejdere, samt have mulighed for at præge din egen arbejdsdag og udviklingen i virksomheden generelt. Du vil få et dybdegående kendskab til professionelt Handel-  køb, salg og rådgivning samt stor viden om de mange produkter vi fører. Og så kan du glæde dig til en skole og studietur til Italien

Den rette personlighed er afgørende for succes i jobbet. 

Vi søger en person der er mødestabil, selvstændig, engageret, kontaktskabende, struktureret og har lyst til salgs- og rådgivningsorienteret arbejde. Du finder det naturligt at lytte til kunderne og rådgive dem, så de får den bedste løsning der passer deres behov. 

Vi elsker tilfredse kunder og søger derfor en sælger som sætter en ære i at lytte til kundens behov samt yde sit bedste uanset projektets størrelse og budget. Vi tror på at avancen skal findes i godt ry og omdømme modsat det enkelte salg.

Efter endt uddannelsesforløb vil der være gode job- og udfoldelsesmuligheder både her men også andetsteds i branchen ind- og udland.

Det vil være en fordel, men intet krav, at du har erfaring indenfor byggebranchen, vvs-branchen, køkkenbranchen eller lignende. Flair for anvendelse af IT er ligeledes et plus.

Har du lyst til at være en del af en virksomhed i rivende udvikling, så send din ansøgning samt CV til af@administrationsmail.dk emnet: "Handelselev – DIT NAVN". Din ansøgning skal sendes som PDF.

Vi ønsker stillingen besat snarest muligt, men venter gerne på den rette kandidat.

Ansøg nu

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

FALKE Granit
Kulsviervej 14a
3400 Hillerød

Praktisk

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: Snarest muligt.

Branche & Virksomheds­beskrivelse

Naturstensbranchen rummer mange muligheder i ind- og udland. Alt lige fra restaurering af slotte til anlæggelse af torve, gågader og springvand, køkkenborde, granit belægning, indretning, fliser og meget meget mere.

I Danmark er der ikke mange konkurrenter og ikke mange med det rette kendskab til natursten. I udlandet er det meget mere udbredt, og på verdensplan måles branchen med autobranchen.

FALKE har gennem 15 år udviklet sig, til at være Danmarks stenvirksomhed med det bredeste udvalg og produktflade. FALKE er en virksomhed som er konstant i udvikling, hvor arbejde og teknikker fortsat finpudses i takt med væksten af digitale maskiner, CNC-processer og dygtige medarbejdere fra mange dele af verden. Vores kundegruppe spænder bredt lige fra Hr. og fru. Jensen til arkitekter, entreprenører, håndværkere og mange andre forretninger.

Vi er lige her!

FALKE Granit
Kulsviervej 14a
3400 HillerødVi er din genvej til fremtiden

Bliv en del af os! Vi er et netværk af mere en 25.000 unge, der har fokus på den fremtidige karrierevej.

  Gem til senere

Flere elevstillinger du vil være vild med...

Hovedstaden

AO

Lager- og logistikelever

Indrykket: 18. juli 2019
Tiltrædelse: 1. september 2019

Start din karriere i BDO

Vi søger revisor trainees til start 1. september 2020

Karriere i Maersk Line

Vi søger lige nu kadetter med start i januar 2020

Garant søger elever

Få en karriereorienteret uddannelse inden for salg og service?

Karriere i salgs- og mediebranchen?

Jysk Fynske Medier søger talentfulde trainees til 1-årig salgsuddannelse. 

REDMARK TRAINEE 2020

Er du god til tal, og ved du hvad der tæller? Motiveres du af udfordringer og ansvar?

Læs mere

Maersk Line

Start din rejse hos Maersk Line. Vi søger lige nu kadetter til maskinmester- og skibsføreruddannelsen til opstart i januar 2020! 

Læs mere

VELKOMMEN TIL ELEVPORTALEN

Er det dit første besøg på elevportalen.dk? Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig på vej.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere