Ørsted søger elever

 Vi har fokus på din udvikling og giver et godt grundlag for din videre karrriere.

Læs mere
top

Annonce

Ørsted søger elever

Bliv elev i Europas hurtigst voksende energiselskab. 

Annonce

Aabenraa Kommune søger kontorelever

Vi søger 6 friske elever, der kan starte den 1. september 2020

Annonce

Bliv revisortrainee hos PKF Munkebo Vindelev

Er du vores næste engagerede revisortrainee? Pr. 1. februar og 1. september 2020 søger vi nye trainees, som har evnerne og viljen til at skille sig ud i branchen.

Ansøgningsfristen er udløbet
 

Jysk Fynske Medier søger 6 salgstrainees

Går du med et ønske om, at gøre karriere i salgs- og mediebranchen?


Tag en 12 måneders trainee-uddannelse hos Jysk Fynske Medier. 

Vi søger talentfulde kandidater til vores 12 måneder Salgs-Trainee-uddannelse. Vi ønsker ganske enkelt at tiltrække og udvikle mediebranchens stærkeste medierådgivere, og dermed kunne tilbyde vore kunder den optimale rådgivning.

Går du med et ønske om at gøre karriere inden for salgsbranchen? 

Vil du sætte skub i din karriere med en 12 måneders salgsuddannelse i et af Danmarks største mediehuse, så er her en unik mulighed. 

Jysk Fynske Medier søger lige nu talentfulde kandidater til vores 12 måneder salgstrainee-uddannelse. Vi ønsker ganske enkelt at tiltrække og udvikle mediebranchens stærkeste medierådgivere og dermed kunne tilbyde vore kunder den optimale rådgivning. 

 Du vil blive en del af et hold på 6 Salgs-Trainees, der sættes på uddannelsessporret den 1. oktober 2019.

 Du vil, alt efter din bopæl, blive en integreret del af en salgsafdeling i en af vores 3 regioner, enten på Fyn, I Sønderjylland eller i Midtjylland. Her vil du lærer alle dine nærmeste kolleger at kende og bliver en del af Jysk Fynske Medier. Hensigten er, at du bliver fortrolig med vores medier og alt det, du som rådgiver, kan hjælpe kunderne med.

Uddannelsen er en kombination af teori, praktik og oplæring 

Dit faglige fundament skabes via en modulopdelt teoretisk del og en "hands-on" del. Teorien er fordelt på 8 moduler, hvor du hele tiden vil få mulighed for at teste teorien af, forud for det næste modul. Den teoretiske del af uddannelsen afsluttes med en eksamen, medio december 2019.

Hvert modul skal bringe dig videre i Salgs-Trainee-uddannelsen. Derfor er det et ufravigeligt krav, at du er fuldt fokuseret gennem hele uddannelsesforløbet, så du får samlet alle moduler og skabt et stærkt fagligt fundament.

Din primære opgave vil bestå i, at rådgive vores kunder i hvordan de får størst værdi af deres markedsføringsbudget. Uddannelsen vil derfor ligeledes give dig et bredt og dybt indblik i mediernes funktioner, samt en analytisk forståelse og tilgang til medierne. Din kunderådgivning vil inkludere medier som dagblade, ugeaviser, lokalradioer, digitale platforme med mere.

Jysk Fynske Medier tilbyder

Udover en eftertragtet 1-årig salgsuddannelse med fuld løn og pension, får du også: 
  • Personligt kundeansvar
  • Mulighed for efterfølgende fastansættelse hos Jysk Fynske Mediers 
  • Professionelt netværk blandt lokale beslutningstagere 
  • Ambitiøse, hjælpsomme og glade kolleger 
  • Faglig sparring og feedback fra kolleger og en sikker udvikling af dit salgstalent 
  • Bærbar PC og mobiltelefon 
  • Kørselsgodtgørelse for kørsel i egen bil efter gældende takst 
  • Løn: Kr. 23.000,- pr. måned + pension og bonusordning 

Du skal søge salgsuddannelsen… 

….fordi du har erfaring indenfor salg, enten arbejdsmæssigt eller har en salgsmæssig grunduddannelse og du er motiveret for at gøre dette til din fremtidige levevej 

Du evner at lytte, forstå og forudse andre menneskers behov og ønsker. Du er engageret, selvstændig, målrettet, dedikeret, og så har du lyst til at mærke ”suset”, når du finder den helt rigtige løsning sammen med kunden. 

Du skal naturligvis også være villig til at lære og have en disciplineret arbejdsmetode, så du kommer i mål med dine opgaver. 

Trainee uddannelse med mening, mål og fremtid

Lad det være sagt med det samme. Der vil blive stillet store krav til dig. Fokus, ihærdighed og udholdenhed er vigtige nøgleord, som skal bringe dig sikkert i mål, som en af Jysk Fynske Mediers kommende medierådgivere. 

Til gengæld tør vi godt love dig, at 12 måneder hos os, bliver en oplevelse for livet, en oplevelse du vil få stor glæde af resten af din karriere. 

Praktisk erfaring, teoretisk udfordring og engageret oplæring fra dygtige kolleger, er grundlaget for din 1 årige uddannelse som salgstrainee hos Jysk Fynske Medier. 

Du vil som et led i din uddannelse møde dygtige og engagerede erhvervsfolk, som i fremtiden kan blive et vigtigt fundament i dit professionelle netværk. 

Vi opdaterer løbende uddannelsen så den matcher behovene i markedet og udnytter de nyeste teknologiske muligheder optimalt. Alt sammen elementer, der ruster dig bedre i forhold til dine fremtidige karrieremuligheder. 

Jysk Fynske Medier dækker hele Fyn og store dele af Jylland og har rig mulighed for at tilbyde en fast stilling, når du har gennemført og bestået Salgs-Trainee-uddannelsen, såfremt du matcher os og indfrier vores krav. Målsætningen er simpelthen at tiltrække, uddanne - og beholde - mediebranchens bedste Medierådgivere! (Se videoer med medarbejdere, som tidligere har gennemført salgstrainee-uddannelsen nedenfor) 

Helt lavpraktisk 

Du skal have kørekort + egen bil 

Upload din ansøgning allerede nu. Der er ansøgningsfrist d. 7. august. Skulle du have spørgsmål til Salgs-Trainee uddannelsen, er du velkommen til at sende en mail med dine spørgsmål, til frisch@jfmedier.dk

Ansøg nu

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Jysk Fynske Medier
Bugattivej 8
7100 Vejle

Praktisk

Ansøgningsfrist: 7. august 2019
Tiltrædelse: 1. oktober 2019

Kontakt

Salgschef Henrik Frisch
frisch@jfmedier.dk.

Om os

Jysk Fynske Medier er en virksomhed dannet ved en fusion mellem Jyske Medier, Fynske Medier og Syddanske Medier og Midtjyske Medier. Jyske Fynske Medier er landets næststørste mediekoncern med en budgetteret omsætning på 2 milliarder kroner og omkring 1600 medarbejdere. Koncernen udgiver 13 dagblade med et læsertal på en gennemsnitlig hverdag på 438.000 og på en gennemsnitlig søndag på 316.000. Hertil kommer 57 ugeaviser med et samlet læsertal på 839.000, ligesom koncernen ejer 4 lokalradioer med et gennemsnitligt estimeret ugentligt lyttertal på 743.000. Koncernen råder tillige over en bred palette af digitale medier med mere end 2 millioner månedlige brugere.

" width="600">

Vi er lige her!

Jysk Fynske Medier
Bugattivej 8
7100 VejleVi glæder os til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Kontorelev med lyst til udfordringer

Dansk Erhverv søger en engageret og initiativrig kontorelev

Elev i IKEA

Bliv logistikelev, salgselev eller dekoratørelev / visual merchandiser

BLIV MASKINMESTER I MAERSK 

Maskinmesteruddannelsen er Danmarks bredeste tekniske lederuddannelse. Du bliver fagligt stærk og får kompetencer inden for bl.a. maskin- og el-teknik.

Læs mere

Speditørelev i DSV

DSV søger speditørelever, der præsterer og viser initiativ. Hos DSV bliver du en del af en årgang med 50 dygtige og topmotiverede elever og en hel unik mulighed for at udvikle dig!

Læs mere

VELKOMMEN TIL ELEVPORTALEN

Er det dit første besøg på elevportalen.dk? Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig på vej.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere