Bliv maskinmester på MSK!

Som maskinmester får du et kvalitetsstempel, der åbner døre til mange forskellige stillinger - til lands, til vands og på ledelsesgangen.

Læs mere
top

Annonce

Bliv maskinmester på MSK

Uddan dig til maskinmester på Maskinmesterskolen København og få et kvalitetsstempel, der åbner døre til mange forskellige stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen.

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Ansøgningsfristen er udløbet
 

Kontorelev 2019

Struers ApS søger kontorelever med speciale i administration


Søger du en alsidig kontoruddannelse med masser af kontakt til vores udenlandske kunder, så står vores 3 afdelinger: Logistik, distribution og regnskab klar til at tage imod dig med start 1. juni 2019. 

Velkommen til Struers 

Struers er en international og markedsledende virksomhed med egne selskaber over hele verden. Da det meste af vores salg eksporteres, forventer vi ikke, at du kender os endnu, men du kender helt sikkert vores kunder, som kommer fra både fly og bil industrien, universiteter, udviklingslaboratorier og ikke mindst fra store og små elektronikproducenter. Kundeporteføljen spænder bredt, men de benytter alle Struers produkter i deres kvalitetskontrol, forskning og fejlanalyse. Vi står sammen om at nå vores mål og udbygge vores position som markedsleder inden for vores forretningsområde. Struers hovedkvarter er beliggende i Ballerup. 

Driftige studenter 

Som kontorelev skal du have afsluttet en erhvervsfaglig studentereksamen som fx EUX Business eller HG. Har du en STX eller HHX, skal du have taget det supplerende grundforløb, inden du kan begynde som kontorelev. 

Den digitale kontoruddannelsen hos os veksler mellem on-line træning, ophold på skole og praktik, hvor du i løbet af 2 år kommer rundt i flere afdelinger, og lærer vores organisation godt at kende. Din uddannelse vil primært foregå i afdelingerne: Logistik, distribution og regnskab – for hver afdeling vil du modtage en uddannelsesplan, så du ved hvad der forventes af dig. Vores 3 elever indgår også i en turnusordning, hvor I på skift afløser i receptionen, i frokosten og ved særlige mødeaktivitet. Den teoretiske del af uddannelsen forgår i samarbejde med Niels Brock via digitalplatform, hvor du selv er med til at sammensætte forløbet, og kan fokusere på netop de fagområder, der har din interesse. 

Du kan lide at arbejde selvstændigt, koncentreret og struktureret. Vi lægger vægt på, at du har flair for tal og gode kundskaber i både dansk og engelsk. Derudover regner vi med, at du har et godt kendskab til IT. 

Som vores andre dygtige elever er du imødekommen af natur, og sætter en ære i at yde vores kunder en ekstra god betjening. Du er god til at holde hovedet koldt, når der er deadlines, der skal overholdes, og har intet imod en travl hverdag. Frem for alt har du lyst til faglig og personlig udvikling de 2 næste år. 

Du ansættes efter de regler, der findes i overenskomsten mellem Dansk Industri og CO-Industri, og vil indgå i vores elevordning, som p.t. er normeret til 3 kontorelever. 

Send din ansøgning nu 

Har du også lyst til at en del af Struers, så søg straks elevpladsen via linket ”Apply now”. Du behøver ikke udfylde diverse uddannelsesfelter i vores rekrutteringssystem – vedhæft blot CV, ansøgning og samt husk, at vedhæfte dit eksamensbevis. 

Vil du vide mere om jobbet, er du meget velkommen til at ringe til HR: Hanne Dagnø på 29 29 31 00 eller elev Jenna Hansen på 44 60 81 73 . 

Ansøgningsfrist: Snarest muligt

Vi glæder os til at høre fra dig.

Apply now

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Struers ApS
Pederstrupvej 84
2750 Ballerup

Praktisk

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: 1. juni 2019

Kontakt

HR Hanne Dagnø
tlf. 29 29 31 00

Tidligere elev Jenna Hansen
tlf.  44 60 81 73.

Velkommen til Struers

Struers er en international og markedsledende virksomhed med egne selskaber over hele verden. Da det meste af vores salg eksporteres, forventer vi ikke, at du kender os endnu, men du kender helt sikkert vores kunder. De kommer fra både fly og bil industrien, udviklingslaboratorier og ikke mindst fra store og små elektronikproducenter. Kundeporteføljen spænder bredt, men de benytter alle Struers produkter i deres kvalitetskontrol, forskning og fejlanalyse. Som medarbejdergruppe står vi sammen om at nå vores mål og udbygge vores position som ledende virksomhed inden for vores forretningsområde, og du vil derfor få en bred palet af spændende opgaver. I den første tid som Struers medarbejder vil du få en grundig introduktion til vores forretning. Struers hovedkvarter er beliggende i Ballerup, hvor vi sidder i moderne lokaler og tonen er uformel.

Vi er lige her!

Send din ansøgning allerede i dag og bliv en del af Struers.  Her får du rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt.  Gem til senere

Bliv elev i IKEA

Vi søger lige nu salgselever og logistikelever til start 1. september!

N. A. Nissen Spedition & Transport ApS

Bliv speditør-/shippingelev i et internationalt miljø!

Bliv maskinmester på MSK

Uddan dig til maskinmester på Maskinmesterskolen København og få et kvalitetsstempel, der åbner døre til mange forskellige stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen.

Kom med på åbent hus

NEXTSTOP er landet 

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsesteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere