top

Annonce

Join Louis Nielsen

Er du klar til at starte din karriere? Kom med på holdet hos Louis Nielsen som salgselev!

Annonce

Ambitiøs logistikelev søges

Hos Siemens Healthcare kan du se frem til en udfordrende hverdag i et internationalt miljø, hvor du stifter bekendtskab med mange områder inden for indkøb og logistik.

Annonce

Karriere i Maersk Line

Er du vild med avanceret teknologi, og vil du være med til at drive og sejle nogle af verdens største containerskibe? Så start din rejse som maskinmester eller skibsfører i Maersk Line!

Ansøgningsfristen er udløbet
 

Kontorelev 2019

Struers ApS søger kontorelever med speciale i administration


Søger du en alsidig kontoruddannelse med masser af kontakt til vores udenlandske kunder, så står vores 3 afdelinger: Logistik, distribution og regnskab klar til at tage imod dig med start 1. juni 2019. 

Velkommen til Struers 

Struers er en international og markedsledende virksomhed med egne selskaber over hele verden. Da det meste af vores salg eksporteres, forventer vi ikke, at du kender os endnu, men du kender helt sikkert vores kunder, som kommer fra både fly og bil industrien, universiteter, udviklingslaboratorier og ikke mindst fra store og små elektronikproducenter. Kundeporteføljen spænder bredt, men de benytter alle Struers produkter i deres kvalitetskontrol, forskning og fejlanalyse. Vi står sammen om at nå vores mål og udbygge vores position som markedsleder inden for vores forretningsområde. Struers hovedkvarter er beliggende i Ballerup. 

Driftige studenter 

Som kontorelev skal du have afsluttet en erhvervsfaglig studentereksamen som fx EUX Business eller HG. Har du en STX eller HHX, skal du have taget det supplerende grundforløb, inden du kan begynde som kontorelev. 

Den digitale kontoruddannelsen hos os veksler mellem on-line træning, ophold på skole og praktik, hvor du i løbet af 2 år kommer rundt i flere afdelinger, og lærer vores organisation godt at kende. Din uddannelse vil primært foregå i afdelingerne: Logistik, distribution og regnskab – for hver afdeling vil du modtage en uddannelsesplan, så du ved hvad der forventes af dig. Vores 3 elever indgår også i en turnusordning, hvor I på skift afløser i receptionen, i frokosten og ved særlige mødeaktivitet. Den teoretiske del af uddannelsen forgår i samarbejde med Niels Brock via digitalplatform, hvor du selv er med til at sammensætte forløbet, og kan fokusere på netop de fagområder, der har din interesse. 

Du kan lide at arbejde selvstændigt, koncentreret og struktureret. Vi lægger vægt på, at du har flair for tal og gode kundskaber i både dansk og engelsk. Derudover regner vi med, at du har et godt kendskab til IT. 

Som vores andre dygtige elever er du imødekommen af natur, og sætter en ære i at yde vores kunder en ekstra god betjening. Du er god til at holde hovedet koldt, når der er deadlines, der skal overholdes, og har intet imod en travl hverdag. Frem for alt har du lyst til faglig og personlig udvikling de 2 næste år. 

Du ansættes efter de regler, der findes i overenskomsten mellem Dansk Industri og CO-Industri, og vil indgå i vores elevordning, som p.t. er normeret til 3 kontorelever. 

Send din ansøgning nu 

Har du også lyst til at en del af Struers, så søg straks elevpladsen via linket ”Apply now”. Du behøver ikke udfylde diverse uddannelsesfelter i vores rekrutteringssystem – vedhæft blot CV, ansøgning og samt husk, at vedhæfte dit eksamensbevis. 

Vil du vide mere om jobbet, er du meget velkommen til at ringe til HR: Hanne Dagnø på 29 29 31 00 eller elev Jenna Hansen på 44 60 81 73 . 

Ansøgningsfrist: Snarest muligt

Vi glæder os til at høre fra dig.

Apply now

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Struers ApS
Pederstrupvej 84
2750 Ballerup

Praktisk

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: 1. juni 2019

Kontakt

HR Hanne Dagnø
tlf. 29 29 31 00

Tidligere elev Jenna Hansen
tlf.  44 60 81 73.

Velkommen til Struers

Struers er en international og markedsledende virksomhed med egne selskaber over hele verden. Da det meste af vores salg eksporteres, forventer vi ikke, at du kender os endnu, men du kender helt sikkert vores kunder. De kommer fra både fly og bil industrien, udviklingslaboratorier og ikke mindst fra store og små elektronikproducenter. Kundeporteføljen spænder bredt, men de benytter alle Struers produkter i deres kvalitetskontrol, forskning og fejlanalyse. Som medarbejdergruppe står vi sammen om at nå vores mål og udbygge vores position som ledende virksomhed inden for vores forretningsområde, og du vil derfor få en bred palet af spændende opgaver. I den første tid som Struers medarbejder vil du få en grundig introduktion til vores forretning. Struers hovedkvarter er beliggende i Ballerup, hvor vi sidder i moderne lokaler og tonen er uformel.

Vi er lige her!

Send din ansøgning allerede i dag og bliv en del af Struers.  Her får du rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt.  Gem til senere

Flere elevstillinger du vil være vild med...

Hovedstaden

Housing Denmark A/S

Kontorelev

Indrykket: 24. juli 2019
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Start din karriere i BDO

Vi søger revisor trainees til start 1. september 2020

Karriere i Maersk Line

Vi søger lige nu kadetter med start i januar 2020

Garant søger elever

Få en karriereorienteret uddannelse inden for salg og service?

Karriere i salgs- og mediebranchen?

Jysk Fynske Medier søger talentfulde trainees til 1-årig salgsuddannelse. 

REDMARK TRAINEE 2020

Er du god til tal, og ved du hvad der tæller? Motiveres du af udfordringer og ansvar?

Læs mere

Maersk Line

Start din rejse hos Maersk Line. Vi søger lige nu kadetter til maskinmester- og skibsføreruddannelsen til opstart i januar 2020! 

Læs mere

VELKOMMEN TIL ELEVPORTALEN

Er det dit første besøg på elevportalen.dk? Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig på vej.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere