Bliv handelselev i AO

At blive elev i en af vores 50 håndværkerbutikker kan ændre dit liv. Hvordan? Se vores elevfilm, og oplev livet gennem en AO-elevs øjne.

Læs mere
top

Annonce

Bliv elev i IKEA

Vi søger lige nu salgselev til Gentofte og logistikelev til AalborgLæs mere og start din uddannelse 1. september 2020!

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Annonce

Bliv elev i Lidl

Som elev i Lidl bliver du en del af et vinderteam med branchens bedste kolleger. Vi tilbyder dig en
2-årig elevuddannelse, der kombinerer praktik med teori.

Ansøgningsfristen er udløbet

Randstad - Kbh

Økonomielev søges


Du skal brænde for vores formål 

Vores verden er styret af teknologi og fremdrift, samt en digitalisering der konstant ændrer den måde, vi tænker og arbejder på. Teknologien er den usynlige motor, der driver værket, og teknologi er ligeledes midlet til, at vi virkeliggør vores formål, som er, at finde det perfekte match mellem vores kunder og kandidater – at hjælpe mennesker på vej til deres næste drømmejob. 

Som vores nye kontorelev med speciale i økonomi skal du ligesom os brænde for vores formål, og samtidigt brænde for dit arbejdsområde. 

Du passer ind 

Hvis du vil være lige så dygtig, som vi selv mener, vi er, og hvis du ligeledes ønsker at lære et professionelt konsulenthus at kende indefra. 

Som elev hos os kommer du rundt i forskellige områder indenfor økonomi, og du vil dermed prøve kræfter med mange aspekter, og få en god viden kombineret med praktisk erfaring med bl.a. regnskab, økonomistyring, kreditor, debitor og løn. Din uddannelsesplan vil afspejle en faglig såvel som personlig udvikling. 

For at blive elev hos har du afsluttet eller afslutter din HHX/STX/HF/HTX med supplerende tillægskurser til sommer 2019, og du har opnået gode resultater med din uddannelse. Du skal have et stort drive og en høj arbejdsmoral for at matche dine nye kolleger. Dit serviceniveau og detaljeorientering er høj, og du brænder for tal og økonomi generelt. Du er nysgerrig for at lære og ivrig for at komme i gang. Din personlighed, engagement og vilje til at lære, betyder at din elevtid vil være fyldt med spændende, udfordrende og udviklende opgaver. 

Hvad adskiller Randstad fra andre konsulenthuse? 

Flere ting. Fx har vi indført, hvad vi kalder Great Conversations hvert kvartal i stedet for gammeldags årlige MUS-samtaler. Her er fokus på udvikling, konstruktiv feedback og coaching og ikke på ratings eller bagudrettede resultater. Dialogen handler om at kigge fremad og sætte dig i centrum. 

Intern uddannelse hos os er heller ikke som alle andre steder. Den er en blanding af traditionel træning i vores processer og værktøjer og innovativ oplæring i fremtidens arbejdsmetoder, hvor vi bruger og lærer om ny teknologi, der kan gøre dig endnu dygtigere til dit arbejde. 

Men den vigtigste forskel er nok den måde, vi arbejder på i hverdagen. Vores kultur bærer præg af, at vi uden at rødme kan sige, at vi er både top professionelle og super dygtige. Vi brænder for vores arbejde, vi brænder for mennesker, og vi brænder for hinanden. Det er noget, der kan mærkes. Bare vent og se. 

Får du sommerfugle i maven, og kan du se dig selv som kontorelev hos os pr 2. september 2019? Så søg stillingen med det samme, da vi løbende holder samtaler. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR Director Tine Cebrian på 29 16 87 01.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Randstad
Vester Farimagsgade 7
1606 København V

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 2. september 2019

Kontakt

Director Tine Cebrian
29 16 87 01
.

Karrieremuligheder

”Mange virksomheder siger, man har mulighed for at stige i graderne, men i Randstad kan man rent faktisk se, at folk omkring én har arbejdet sig op fra bunden.” Det siger Martin, en af vores konsulenter, og det er der en god grund til ...

Mere fra Randstad 

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv elev i IKEA

Vi søger lige nu salgselev til Gentofte og logistikelev til Aalborg

Økonomielev med flair for tal

Dansk Erhverv søger elev til et uformelt, spændende og politisk miljø

NEXTSTOP er landet 

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesavisen NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsesteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere