top

Annonce

 KPMG søger trainees

Vil du være med til at digitalisere revision, udfolde dine evner samt indfri dine ambitioner i et unikt, internationalt miljø?

Annonce

Join Louis Nielsen

Er du klar til at starte din karriere? Kom med på holdet hos Louis Nielsen som salgselev!

Annonce

Karriere i Maersk Line

Er du vild med avanceret teknologi, og vil du være med til at drive og sejle nogle af verdens største containerskibe? Så start din rejse som maskinmester eller skibsfører i Maersk Line!

Ansøg nu

Vilofoss

Ambitiøs indkøbselev søges til international virksomhed i vækst


Start din karriere som indkøbselev hos Vilofoss, en del af DLG

Vi sørger for, at du får den bedste uddannelse i et internationalt miljø - så er der en købmand gemt i dig og elsker du at møde nye mennesker, er det måske noget for dig!

Vilofoss har 18 fabrikker og over 500 medarbejdere globalt, og vi er en af de førende producenter inden for vitamin- og mineralblandinger til landbruget. Vilofoss gruppen indkøber i milliardklassen og er blandt de største aftagere indenfor sin branche.

Vilofoss’ indkøbsfunktion består af fem engagerede kollegaer i Danmark, som alle er klar til at støtte op omkring din læring. Som handelselev med speciale i indkøb skal du supportere forskellige opgavetyper, og løbende får du dine egne ansvarsområder. Vi sørger for, at du får en god oplæring i produkter og råvarer, så du forstår den tekniske funktionalitet bag de produkter, du kommer til at arbejde med.

Kvalifikationer

Som indkøbselev hos Vilofoss er det vigtigt, at du elsker at gøre en god handel og formår at holde overblikket. Du har gode kommunikationsevner og gerne også i engelsk, da du dagligt har kontakt med mange samarbejdspartnere verden rundt. Du skal være struktureret, en teamplayer og besidde et godt humør.

Da hverdagen kan være hektisk, skal du kunne tænke klart i uventede situationer. Vi forventer, at du er engageret og har lyst til at lære.

Som EUX eller HHX-elev har du direkte adgang til specialet. Er du STX, HF eller HTX-elev, har du brug for et supplerende EUD-S forløb. Er du HG elev, med adgang til specialerne, kan du også søge elevstillingen.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en 2-årig kontoruddannelse, hvor du vil få rig mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt, og hvor vi lægger vægt på at være troværdige, ambitiøse og værdiskabende for vores samarbejdspartnere. For os er det vigtigt at have en god arbejdsdag, hvor der er plads til humor, selvom vi har travlt.

Vi sørger for, at du karrieremæssigt vil stå godt rustet, når du er færdiguddannet, og der vil eventuelt være mulighed for fastansættelse efter endt læretid. DLG og Vilofoss er repræsenteret i flere lande, og der vil være mulighed for at skabe en international karriere.

Ansøgning & spørgsmål til stillingen

Ansøgningerne vil blive behandlet løbende, og elevstillingen vil blive taget ned, når vi har fundet den rigtige elev. Derfor vil vi anbefale dig at søge hurtigst muligt.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Indkøbschef Camilla Stenum på telefon 29 76 03 74. .

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Vilofoss
Vesterballevej 4
7000 Fredericia

Praktisk

Ansøgningsfrist: 27. september 2019
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Indkøbschef, Camilla Stenum
tlf.: 29 76 03 74
 
.

What we do

Vilofoss creates value-creating solutions for the globally competitive farmer through customised farm premixes for animal production. In addition to our vitamin and mineral compounds, we have a wide range of supplementary products, e.g. milk replacers for cows and pigs, veterinary products, welfare products, products for disinfection, and other unique troubleshooters.

Our size and relationship with DLG makes us a valuable adviser and partner. We are committed to giving professional advice to optimise our customers' agricultural performance.

Our values

At Vilofoss, we aim to be trustworthy, ambitious and value-creating. This means we strive to be our customers' preferred business partner and adviser. We help our customers, employees and business associates to grow and develop by creating new value. We dare to be ambitious on behalf of the group, our employees and, not least, our customers.

Vilofoss wishes to lead the way, and we help our customers become market leaders in their field, in the most important business in the world - agriculture.

Mere fra Vilofoss 

Kom tættere på virksomheden


Vi glæder os til at høre fra dig!

  Gem til senere

Start din karriere hos Ullits & Winther

Er du på udkig efter en elevplads i et revisorfirma med masser af liv?

Karriere i Maersk Line

Vi søger lige nu kadetter med start i januar 2020

Brænder du for eventudvikling?

Dansk Erhverv søger en eventkoordinatorelev med start snarest muligt

Arla søger mejeritrainees til 2019 og 2020!

Som mejeritrainee i Arla går du fra trainee til mejerist på 3 år

EY søger revisortrainees

Som revisortrainee tager du dit første skridt mod at kickstarte en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning.

Læs mere

Maersk Line

Start din rejse hos Maersk Line. Vi søger lige nu kadetter til maskinmester- og skibsføreruddannelsen til opstart i januar 2020! 

Læs mere

VELKOMMEN TIL ELEVPORTALEN

Er det dit første besøg på elevportalen.dk? Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig på vej.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere