Bliv handelselev i AO

At blive elev i en af vores 50 håndværkerbutikker kan ændre dit liv. Hvordan? Se vores elevfilm, og oplev livet gennem en AO-elevs øjne.

Læs mere
top

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Annonce

Bliv elev i Lidl

Som elev i Lidl bliver du en del af et vinderteam med branchens bedste kolleger. Vi tilbyder dig en
2-årig elevuddannelse, der kombinerer praktik med teori.


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

CESCOM

IT-Supporter elev/voksenelev


Er du teamspiller med lyst til at lære og mod på at udforske tekniske problemstillinger?

Der er sus på læringskurven, når du bliver en del af CESCOM og får lov til at dykke ned i de mest avancerede IT-systemer, i selskab med nogle af branchens dygtigste hoveder.

Hvilken type er du?

Du kan lide at løse tekniske problemer for andre, kender til forskellige IT-produkter og er nysgerrig på hvad der virker hvornår – og hvorfor. 

Du bliver en del af et team med bred viden om tekniske løsninger - og det går du efter at få fuldt udbytte af. Dine nye kollegaer står klar til at hjælpe, men du kan også arbejde alene og formår at udforske forskellige, konstruktive løsningsforslag.
Når du går til opgaven er det med analytisk forståelse, tungen lige i munden og en god ordenssans. Du er fleksibel i forhold til arbejdstider.

Det er en fordel, hvis du har gennemført grundforløbet som IT-supporter.

Din nye hverdag

Vi dækker flere forskellige forretningsområder; det giver dig en bred ballast på den lange bane og variation i opgaverne, samtidig med at du har nogle faste indslag på dit program:

  • Daglige tjek af diverse overvågningslister hos kunder.
  • Reparation og fejlsøgning på hardware og software, herunder RMA håndtering.
  • Installation og opsætning af OS, applikationer mm.
  • Telefon- og support opgaver for kunder.

Din nye hverdag, på vores hovedkontor i Aars, byder på et livligt og ambitiøst miljø, hvor du får mulighed for at følge projekterne fra start til slut. Du får et overordnet kendskab til Microsofts Cloud-produkter og bliver klædt på til at supportere samt rådgive i disse. Der er gode udsigter til efterfølgende fastansættelse, hvis der er god kemi og elevforløbet ellers forløber som smurt.

Hvem er vi?

Hos CESCOM rådgiver, implementerer og drifter vi IT-infrastrukturløsningermed fokus på MicrosoftsCloud-produkter. Vi tager hånd om alle IT-relateredeværktøjer og services – alt fra fiberforbindelse, telefoni,licensering, serverfarm, hardware/software til sikkerhedmv. Parløbet med Microsoft er stærkt, vi er Guld ogCSP Tier 1 partner, som nogle af de meget få udvalgte i Danmark.

Hovedsædet ligger i nordjyske Aars, tæt på Aalborg.

Er du blevet nysgerrig?

Og hvordan ser du dine kvalifikationer gøre en forskelhos os? Kan du se dig selv i IT-supporter elevstillingen(evt. som voksenelev), så send os din ansøgning, CV, billede,hvad end skyts du har, på mail til: job@CESCOM.dk

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

CESCOM
Industrivej 50
9600 Aars

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

COO, Mikael Vernersen
tlf.: 60 23 11 32
.

Om os

Hos CESCOM synes vi, at teknologi er fedt. Vi var de første herhjemme, som røg med på cloud-bølgen for snart 10 år siden. Vi var blandt de første på Azure. Vi var med på den første O365-migrering i Jylland. Og for nogle år siden stod vi for en af de største migreringer over på Azure. Kort og godt, så har vi for længst hentet skyens luftkasteller ned på jorden, hvor vi rutineret og effektivt omsætter cloud til operationel dagligdag.

Vi er blandt nogle af de få IT-leverandører i Danmark, som er Cloud Platform Gold Partner på Microsoft Azure og Gold Cloud Productivity Partner på Office 365. I 2015 blev vi nomineret som årets Microsoft Cloud Services Partner – Office 365. Og i 2016 føjede vi endnu et trofæ til samlingen, nemlig da vi blev nomineret som årets Microsoft Cloud Infrastruktur Partner – Office 365.

Mere fra CESCOM

Kom tættere på virksomheden


VI GLÆDER OS TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

  Gem til senere

Bliv handelselev i AO

Vi søger elever til en af vores 50 butikker - Se filmen og søg i dag!

Bliv elev i Danmarks Domstole

Vi søger dygtige kontorelever til retterne rundt om i landet.

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Læs mere

JYSK søger elever til hele landet 

Elevuddannelsen i JYSK er en af landets bedste, og du garanteres et forløb, der klæder dig på til din videre karriere. Bliv en del af et stærkt fællesskab i en af de mest succesfulde detailvirksomheder i Europa. 

Læs mere

Bliv elev i Danmarks Domstole

Danmarks Domstole søger kontorelever inden for offentlig administration til retterne rundt om i landet. Vi søger dygtige elever, der viser initiativ og tager ansvar for egen læring.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere