Bliv handelselev i AO

At blive elev i en af vores 50 håndværkerbutikker kan ændre dit liv. Hvordan? Se vores elevfilm, og oplev livet gennem en AO-elevs øjne.

Læs mere
top

Annonce

Bliv elev i IKEA

Vi søger lige nu salgselev til Gentofte og logistikelev til AalborgLæs mere og start din uddannelse 1. september 2020!

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Annonce

Bliv elev i Lidl

Som elev i Lidl bliver du en del af et vinderteam med branchens bedste kolleger. Vi tilbyder dig en
2-årig elevuddannelse, der kombinerer praktik med teori.


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Kontorelev 2020

Genan søger energisk og positiv elev med speciale inden for administration


Drømmer du om at uddanne dig inden for administration i en international virksomhed? Ønsker du en elevplads, hvor du får mulighed for løse administrative opgaver i alle virksomhedens afdelinger? Har du en positiv og energisk tilgang til arbejdet, og vil du noget med din uddannelse? Så er du den helt rette elev til Genan.

Genan er en dansk virksomhed og verdens største inden for genanvendelse af dæk. Til hovedkontoret i Viborg søger vi en elev, som brænder for en allround elevuddannelse inden for administration. Din base vil blive i økonomiog administrationsafdelingen, men du vil under din uddannelse komme rundt i produktions-, salgs-, logistik- og marketingafdelingen og dermed få en unik mulighed for at stifte bekendtskab med mange administrative facetter af en produktionsvirksomhed.

Dine opgaver

I dit uddannelsesforløb vil det primære fokus være på følgende arbejdsopgaver: 

  • Telefonpasning, modtagelse af gæster, rejseplanlægning, registrering af fravær samt andre administrative opgaver.
  • Daglig økonomistyring – bogføring, afstemninger, kreditor- og debitorstyring, momsopgørelse, lønafregning m.m.
  • Ordreekspedition og modtagelse af dæk, udarbejdelse af salgsstatistikker.
  • Forefaldende arbejde og med tiden aflastning i logistikafdelingen.

Dine kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har gennemført HG, EUX, HHX eller at du har en STX suppleret med et forløb, som kvalificerer dig til at blive kontorelev. Sprogligt skal du være flydende i dansk og engelsk i både skrift og tale, og hvis du kan begå dig på tysk, er det en fordel. Erhvervserfaring i forbindelse med din uddannelse eller dit sabbatår vil være en stor fordel.

Du har flair for tal og trives med opgaver, som kræver struktur og detaljeorientering. Du tager ansvar for dine opgaver, har fokus på kvaliteten af dine opgaver og motiveres af at opsøge ny viden.

Som person er du glad, imødekommende og omgængelig. Du evner at bevare overblikket i en til tider travl hverdag, uden at det går ud over kvaliteten af dine opgaver og omgangstonen med dine kolleger. Du er arbejdsom og ambitiøs og vil have noget ud af din uddannelse.

Dine muligheder

Vi tilbyder en spændende og alsidig hverdag i en meget dynamisk, international virksomhed, hvor der er vide rammer for din involvering på alle niveauer – baseret på evner og engagement. Omgangstonen er uformel og præget af vores værdier glæde, tillid og initiativ, som vi hver dag har fokus på at dyrke for at sikre et attraktivt og harmonisk arbejdsmiljø. 

Hvis du allerede nu kan se dig selv som elev i Genan, så skynd dig at sende din ansøgning (evt. med foto) til job@genan.eu senest den 15. maj. Hvis du har yderligere spørgsmål til jobindholdet, så ring til bogholder Lise Molin Johansen på 8728 3046 hurtigst muligt. Vi forventer, at vores nye elev skal starte i begyndelsen af august 2020.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Sted

Genan A/S
Jegindøvej 16
8800 Viborg 

Praktisk

Ansøgningsfrist: 15. maj 2020
Tiltrædelse: Primo. august 2020

Kontakt

Bogholder, Lise Molin Johansen
tlf.: 87 28 30 46 
job@genan.eu.

Miljøvirksomheden Genan har mere end 25 års erfaring med dæk-genvinding og er med sine i alt seks højteknologiske fabrikker – én i Danmark, tre i Tyskland, én i Portugal og én i USA – verdens største dæk-recycler. Bæredygtighed er vores kerneværdi, og Genan er ved ressource-udnyttelsen af de enorme mængder udtjente dæk med til at løse et omfattende, globalt problem. Dette engagement for en bæredygtig fremtid kræver et dynamisk og dedikeret team, og vore mere end 300 passionerede medarbejdere udgør således kernen i vores organisation.

Mere fra Genan

Kom tættere på virksomheden


  Gem til senere

Bliv elev i IKEA

Vi søger lige nu salgselev til Gentofte og logistikelev til Aalborg

Økonomielev med flair for tal

Dansk Erhverv søger elev til et uformelt, spændende og politisk miljø

NEXTSTOP er landet 

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesavisen NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsesteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere