Bliv handelselev i AO

At blive elev i en af vores 50 håndværkerbutikker kan ændre dit liv. Hvordan? Se vores elevfilm, og oplev livet gennem en AO-elevs øjne.

Læs mere
top

Annonce

Bliv elev i IKEA

Vi søger lige nu salgselev til Gentofte og logistikelev til AalborgLæs mere og start din uddannelse 1. september 2020!

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Annonce

Bliv elev i Lidl

Som elev i Lidl bliver du en del af et vinderteam med branchens bedste kolleger. Vi tilbyder dig en
2-årig elevuddannelse, der kombinerer praktik med teori.

Ansøgningsfristen er udløbet

Pressalit A/S

IT-supporter- / Datateknikerlærling


Pressalit tilbyder dig en unik mulighed for at blive elev i Pressalits IT afdeling på vores hovedkontor i Ry. I IT afdelingen, der består af 6 personer, yder vi dagligt support på hardware og software til alle Pressalits 250+ IT-brugere i ind– og udland, ligesom vi gennemfører større strategiske IT-projekter i samarbejde med organisationen.

Pressalit producerer verdens bedste toiletsæder, og vores fleksible badeværelses– og køkkenløsninger gør os førende inden for indretning til mennesker med nedsat funktionsevne.

Som lærling i IT afdelingen vil du hurtigt få et selvstændigt ansvar med egne opgaver. Du vil få en bred kontaktflade både indadtil i virksomheden og udadtil. I løbet af din elevtid vil du derfor komme i berøring med forskellige afdelinger i Pressalit. 

Som lærling kommer du bl.a. til at arbejde med:

 • Opsætning og vedligeholdelse af PC’ere
 • Brugeradministration
 • Administration af lokale brugergrupper og rettigheder
 • Support til medarbejdere, herunder fejlfinding og installation af nyt software
 • Opsætning, vedligeholdelse og administration af netværk
 • Administration af sikkerhedsløsninger

 • Udarbejdelse og vedligeholdelse af dokumentation

  Vi tilbyder dig en god mulighed for læring og udvikling i en spændende IT afdeling. Du vil møde engagerede og venlige kolleger, som vil gøre deres bedste for, at dit lærlingeforløb bliver spændende. Du vil få lov til at sætte dit eget præg på opgaverne, og du vil have en tæt dialog med din nærmeste leder.

  Som person er du...

  Åben, imødekommende og har lyst til at lære nyt. Du kan fordybe dig i en teknisk opgave, men er også god til at lytte til kollegaernes behov og udfordringer, og kan finde løsninger der passer til situationen. Du kan lide en hverdag med mange forskellige opgaver, og du er ivrig efter at lære og udvikle dig både personligt og fagligt. Vi forventer, at du har fuldført grundforløb 2.

  Hos os kan du både blive IT-supporter lærling med mulighed for at bygge en Datatekniker med speciale i infrastruktur ovenpå efterfølgende, eller at vælge Datateknikerlærling med speciale i infrastruktur fra start. For os er det vigtigste, at vi finder den rette person.

  Om os

  Pressalit-kulturen er kendetegnet ved vores 4 værdier ”Vi lytter, Vi giver, Vi leger, Vi handler”. Arbejdsmiljøet er uformelt og bygger på et godt kollegialt sammenhold. Vores elever og lærlinge har sociale og faglige aktiviteter på tværs af afdelingerne, ligesom der i Pressalit er tradition for events og fester, hvor hele virksomheden inviteres.

  Vi ser frem til at modtage din ansøgning vedlagt CV senest den senest den 26. maj 2020. Vi ønsker tiltrædelse medio august 2020, men det præcise tidspunkt aftales med den endelige kandidat. 

  Har du spørgsmål til lærlingestillingen, er du velkommen til at kontakte IT Manager Graham Sarjantsson på tlf: 42 42 77 63 eller gsa@pressalit.com. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte Line Herlev på 27 77 75 03 eller lih@pressalit.com.

  Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


  Sted

  Pressalit A/S
  Pressalitvej 1
  8680 Ry

  Praktisk

  Ansøgningsfrist: 26. maj 2020
  Tiltrædelse: Medio august 2020

  Kontakt

  IT Manager Graham Sarjantsson
  tlf.: 42 42 77 63
  gsa@pressalit.com

  Line Herlev
  tlf.: 27 77 75 03
  lih@pressalit.com
  .

  Pressalit A/S

  Pressalit A/S er en international virksomhed i Ry. Pressalit A/S beskæftiger sig med udvikling, produktion og salg af produkter til boligen, hovedsageligt badeværelset. Virksomheden deler og udvikler en levende kultur, som bæres af det fælles værdigrundlag: Vi lytter. Vi giver. Vi leger. Vi handler. Følg os på nedenstående links, for at finde ud af mere om Pressalit som arbejdsplads, vores kultur, forretning og produkter.

  Mere fra Pressalit A/S 

  Kom tættere på virksomheden


  elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

    Gem til senere

  Bliv elev i IKEA

  Vi søger lige nu salgselev til Gentofte og logistikelev til Aalborg

  Økonomielev med flair for tal

  Dansk Erhverv søger elev til et uformelt, spændende og politisk miljø

  NEXTSTOP er landet 

  Læs vores nyeste udgave af uddannelsesavisen NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsesteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

  Læs mere

  Start din karriere i Maersk

  Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

  Læs mere

  Banner annonce titel A

  Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

  Læs mere

  Banner annonce titel B

  Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

  Læs mere

  Banner annonce titel C

  Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

  Læs mere