Bliv handelselev i AO

At blive elev i en af vores 50 håndværkerbutikker kan ændre dit liv. Hvordan? Se vores elevfilm, og oplev livet gennem en AO-elevs øjne.

Læs mere
top

Annonce

Bliv elev i IKEA

Vi søger lige nu salgselev til Gentofte og logistikelev til AalborgLæs mere og start din uddannelse 1. september 2020!

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Annonce

Bliv elev i Lidl

Som elev i Lidl bliver du en del af et vinderteam med branchens bedste kolleger. Vi tilbyder dig en
2-årig elevuddannelse, der kombinerer praktik med teori.


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Revisorelev 2020

Revisorelev til TT Revision


Hvad søger vi

TT Revision søger en revisorelev, der gerne vil lære noget om bogføring, regnskab, revision, skat og moms. Det foregår med opbakning fra kollegaer og der vil også være dialog med kunder og samarbejdspartnere. Er det noget for dig? Så læs videre… 

Vores kunder er primært små- og mellemstore selskaber (SMV-segmentet). Desuden løser vi en række opgaver for personlig drevne virksomheder. Vi beskæftiger os også med ejer- og andelsboligforeninger, brancheorganisationer, foreninger og fonde, så det er en bred sammensat kundeportefølje, du kan komme til at arbejde med. 

Internationalt deltager vi i revisorsamarbejdet med Kreston International og ønsker du senere at få et ophold i udlandet gennem Kreston International, så er der også mulighed for det. 

Vi har en flad organisationsstruktur med en uformel tone, hvor sparring foregår på kryds og tværs af alder og anciennitet, og hvor du får en klar udmelding om dine succesmål med løbende månedlig opfølgning. Vores mål er at sikre du bliver ”best in class” og du tilegner dig de grundlæggende egenskaber som revisor under dit elevforløb. Af samme årsag har vi udviklet en elevhåndbog, der danner grundlag for, at du opnår opsatte læringsmål under din elevperiode. 

Arbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaver vil variere fra kunde til kunde, men vil omfatte følgende i elevperioden:

  • Revision og regnskabsopgaver for en række mindre kunder
  • Bogføringsopgaver
  • Lønningsregnskab og indberetning
  • Momsopgørelse og indberetning, herunder også lønsumsafgift
  • Lettere rapporteringsopgaver
  • Afstemning og klargøring af regnskabsmaterialet til revisorerne i forbindelse med årsafslutning 

Vi forventer…

Du har afsluttet HHX-uddannelsen eller er finansøkonom.

Vi forventer desuden, du kommer med godt humør og mod på at lære mere og nyt. Dine opgaver vil være afvekslende og der vil være mulighed for at sætte præg på din arbejdsdag. 

Når du starter hos os, vil du blive præsenteret for en plan som beskriver et introduktionsforløb, med angivelse af dine kommende arbejdsopgaver, og du vil desuden blive tilknyttet en fast ”Buddy”, som vil hjælpe dig fagligt, men også sikre, at du falder godt til hos os. 

Du vil gennemgå et to årigt struktureret elevforløb, hvor du vil følge FSR – danske revisorers undervisningsforløb for revisorelever sideløbende med at du får en masse praktisk erfaring hos os. Du vil også få mulighed for, at starte på HD-studiet i september 2021 eller 2022. 

Som person, er du indstillet på at være en del af holdet, og respekterer dine kunder og kollegaer, sætter en ære i kvalitet og fremtræder troværdigt og tillidsvækkende. 

Du vil få fast arbejdsplads på vores kontor på Indiakaj, hvor du sammen med 23 andre kollegaer vil blive omdrejningspunkt for vores kunder. Du vil også kunne få enkelte opgaver på vores kontor på Amager under elevperioden. 

Vores kontor ligger centralt med kort afstand til Østerport Station med gode bus-, tog- og metroforbindelser. 

Du tilbydes gode arbejds- og personaleforhold i et røgfrit miljø, fast lønpakke med pensionsordning, sundhedsforsikring samt mulighed for frokostordning.   

Stillingen ønskes besat med start 1. august 2020. Vi indkalder løbende til ansættelsessamtaler, så send gerne din ansøgning samt cv til os snarest mulig.

Send din ansøgning og cv sendes til Charlotte Braas på cb@ttrevision.dk. Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Charlotte Braas eller Torben Madsen på tlf. 33 15 27 27.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

TT Revision
Indiakaj 6
2100 København Ø

Praktisk

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: 1. august 2020

Kontakt

Charlotte Braas
tlf.: 33 15 27 27
.

Mere fra TT Revision 

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv elev i IKEA

Vi søger lige nu salgselev til Gentofte og logistikelev til Aalborg

Økonomielev med flair for tal

Dansk Erhverv søger elev til et uformelt, spændende og politisk miljø

NEXTSTOP er landet 

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesavisen NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsesteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere