Bliv handelselev i AO

At blive elev i en af vores 50 håndværkerbutikker kan ændre dit liv. Hvordan? Se vores elevfilm, og oplev livet gennem en AO-elevs øjne.

Læs mere
top

Annonce

Bliv elev i IKEA

Vi søger lige nu salgselev til Gentofte og logistikelev til AalborgLæs mere og start din uddannelse 1. september 2020!

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Annonce

Bliv elev i Lidl

Som elev i Lidl bliver du en del af et vinderteam med branchens bedste kolleger. Vi tilbyder dig en
2-årig elevuddannelse, der kombinerer praktik med teori.

Ansøgningsfristen er udløbet

Geia Food Skælskør

Handelselev med speciale i Indkøb


Indkøb i en dynamisk, international virksomhed

Vil du have ansvar i dit arbejdsliv, trives du med kontakt til leverandører i det meste af verden, og vil du klædes godt på til din videre karriere i international handel, så er en elevstilling i Geia Food måske noget for dig.

Jobbet

Som handelselev i Geia Food får du en 2-årig uddannelse, der indeholder mange varierede arbejdsopgaver inden for alle aspekter af indkøb. Gradvist får du mere ansvar og flere selvstændige arbejdsområder samtidig med, at du vil dygtiggøre dig teoretisk via 8-11 ugers skoleophold på den nærmeste handelsskole.

Dine arbejdsopgaver med indkøb vil omfatte:
 • Administrative opgaver på tværs af indkøbsafdelingen 
 • Daglig kontakt til leverandører i det meste af verden 
 • Vareoprettelse og vedligehold af stamdata i Navision 
 • Emballageudvikling 
 • Håndtering af vareprøver 
 • Reklamationsbehandling
Øvrige arbejdsopgaver vil kunne omfatte:

 • Markedsanalyser 
 • Deltage i udvikling af koncepter 
 • Hjælpe med vedligehold af produktkatalog 
 • Ad hoc-opgaver

Dit arbejdssted bliver Gammel Torv i Skælskør sammen med ca. 25 dygtige og engagerede kolleger i et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø. Du vil blive en del af indkøbsteamet, og dine opgaver vil gå på tværs af varekategorier. Teamet består af teamleder, indkøbere og indkøbskoordinatorer - alle nogle du vil have daglig sparring med.

Din første arbejdsdag vil være i august 2020 eller så hurtigt som muligt.

Personen

For at få succes som handelselev i Geia Food, skal du være læringsparat, og du skal kunne arbejde selvstændigt med de opgaver, du får tildelt. Kontoret har et dynamisk og til tider hektisk miljø, og det er derfor vigtigt, at du kan prioritere dine opgaver og have mange bolde i luften. Du skal have flair for detaljen, brænde for det gode købmandskab, være talstærk, og du skal kunne lide kontakt til kunder og leverandører. Som handelselev kommer du med det samme til at begå dig på både dansk og engelsk, så det er en forudsætning, at du har et højt niveau på engelsk, både skriftligt såvel som mundtligt. I øvrigt har du en passende uddannelsesmæssig baggrund som f.eks.:
 • Du har bestået HHX, STX, HF, EUX eller HTX med 10 ugers tillægseksamen. 
 • Du er markedsøkonom, handelsøkonom eller finansøkonom. 
 • Du er startet på en videregående merkantil uddannelse men har erkendt, at du hellere vil tilegne dig den merkantile viden i praksis.

Dine muligheder

Efter din elevtid vil du have udviklet dig til en dygtig koordinator. Der vil være gode muligheder for at fortsætte karrieren som indkøbskoordinator, logistikkoordinator, salgskoordinator eller lignende hos Geia Food.

Virksomheden

Geia Food A/S er en af Skandinaviens førende leverandører af fødevarekoncepter til detailmarkedet inden for kategorier som køle- og kolonialvarer, dybfrost samt drikkevarer. Geia Food beskæftiger ca. 100 medarbejdere, har kontorer i hele Skandinavien og omsætter årligt for 1,6 mia. DKK. Et stærkt kundefokus, solide partnerskaber med leverandører og konstant fokus på innovation og eksekvering er grundpillerne i virksomheden.

Ansøgning

Du er velkommen til at kontakte teamleder Rikke Due på telefon +45 58166502 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt.

Søg stillingen ved at klikke på ”Ansøg nu” nedenfor.

Ansøgningsfristen er mandag den 5. juni 2020.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning.


Sted

Geia Food
Gammel Torv 3
4230 Skælskør

Praktisk

Ansøgningsfrist: 5. juni 2020
Tiltrædelse: August 2020

Kontakt

Teamleder Rikke Due
tlf.: 58 16 65 02.

Om Geia Food

Vi leverer fødevarekoncepter til alle førende detailkæder fra ide til lancering i butik. Gennem vores globale leverandørnetværk tilfører vi værdi til vores kunder og den skandinaviske detailhandel.

Geia Food understøttes af en stærk og engageret organisation, der hurtigt og effektivt kan løse alle opgaver inden for indkøb, salg, emballagedesign og distribution. Vi yder en høj service og er både fleksible og forandringsparate i forhold til kunde- og markedsbevægelser.

Mere fra Geia Food 

Kom tættere på os :)


Vi glæder os til at høre fra dig!

  Gem til senere

Bliv elev i IKEA

Vi søger lige nu salgselev til Gentofte og logistikelev til Aalborg

Økonomielev med flair for tal

Dansk Erhverv søger elev til et uformelt, spændende og politisk miljø

NEXTSTOP er landet 

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesavisen NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsesteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere