Bliv handelselev i AO

At blive elev i en af vores 50 håndværkerbutikker kan ændre dit liv. Hvordan? Se vores elevfilm, og oplev livet gennem en AO-elevs øjne.

Læs mere
top

Annonce

Bliv elev i IKEA

Vi søger lige nu salgselev til Gentofte og logistikelev til AalborgLæs mere og start din uddannelse 1. september 2020!

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Annonce

Bliv elev i Lidl

Som elev i Lidl bliver du en del af et vinderteam med branchens bedste kolleger. Vi tilbyder dig en
2-årig elevuddannelse, der kombinerer praktik med teori.

Ansøgningsfristen er udløbet

Scania Danmark A/S

ELEV TIL RESERVEDELSLAGER I RANDERS/HOBRO


ÉN ELEV - TO AFDELINGER, SPÆNDENDE UDDANNELSE OG GODE KOLLEGER

Til vores afdelinger i Randers og Hobro søger Scania en elev til reservedelslageret med tiltrædelse hurtigst muligt. Stillingen er delt mellem de to afdelinger, og du kommer derfor til både at skulle være i Randers og Hobro med planlagt mellemrum. Kunne du tænke dig en uddannelse hos en af markedets bedste leverandører af lastbiler og busser, hvor du lærer om lagerstyring, salg af reservedele og tilbehør til servicemarkedet inden for tunge køretøjer, så er du måske vores nye elev.

Et af Scanias fokusområder på verdensplan er som branche at bidrage til en bæredygtig fremtid, og du kan komme med på rejsen sammen med os.

Om dig

Du har bestået HG 2 eller HHX og har lyst til at fortsætte dit uddannelsesforløb med en reservedelslager uddannelse hos Scania. Du behøver ikke have kendskab til lastbiler i forvejen, men du er ansvarsbevidst, selvstændig og har et godt humør. Du kan lide udfordringer og engagerer dig i de opgaver du får.

Vi tilbyder

Uddannelsen tager som udgangspunkt 2 år inkl. skoleophold på Business College Syd. I dit daglige arbejde i afdelingen kommer du bl.a.til at lære at håndtere opgaver indenfor B2B salg, samarbejde med - og vedligehold af vores levarandører. Du vil komme til at arbejde med lagerstyring på et moderne autolager ved brug af den nyeste IT. Du lærer om intern logistik, ordrebehandling samt indkøb og du kommer til at arbejde med at analysere de nøgletal, som knytter sig til servicemarkedet.

I hele Scania organisationen arbejder vi altid med løbende forbedringer, og derfor lærer du også at arbejde med flows og processer.

Du får en bred kontaktflade med interne og eksterne kunder og får masser af gode kolleger. Du vil i kortere perioder få mulighed for at komme på besøg i andre af vore Scania afdelinger for at opnå en bredere viden om Scanias servicemarked. Du vil blive udfordret både fagligt og personligt i en travl dagligdag.

Ansøgning og spørgsmål

Har du spørgsmål til elevstillingen, er du velkommen til at kontakte Lagerchef for både Randers og Hobro afdelingerne, Mads Olesen på T: 72158630.

Du kan søge stillingen frem til den 15. juni 2020, men vi gør opmærksom på at vi behandler alle ansøgninger løbende, så skynd dig at sende din ansøgning til os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Scania Danmark A/S
Bøsbrovej 120
8940 Randers

Praktisk

Ansøgningsfrist: 15. juni 2020
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Mads Olesen
tlf.: 72 15 86 30
.

Om os

Scania i Danmark udgøres af det fabriksejede Scania Danmark A/S (importørfunktion og en egen forhandler-organisation, som markedsføres under navnet Scania Danmark) samt to privatejede Scania forhandlere. Sammenlagt råder de autoriserede danske Scania-forhandlere over 26 store lastbil- og busanlæg jævnt fordelt over hele Danmark.

Mere fra Scania Danmark A/S

Kom tættere på virksomheden


VI GLÆDER OS TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

  Gem til senere

Bliv elev i IKEA

Vi søger lige nu salgselev til Gentofte og logistikelev til Aalborg

Økonomielev med flair for tal

Dansk Erhverv søger elev til et uformelt, spændende og politisk miljø

NEXTSTOP er landet 

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesavisen NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsesteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere