Bliv revisortrainee hos BDO

Gennem et traineeforløb hos BDO står døren til en spændende karriere åben. Vi tilbyder dig en spændende og lærerig traineetid, hvor vil opleve et fantastisk sammenhold i de bedste rammer.

Læs mere
top

Annonce

Bliv maskinmester på MSK

Uddan dig til maskinmester på Maskinmesterskolen København og få et kvalitetsstempel, der åbner døre til mange forskellige stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen.

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Ansøg nu

Speditørelev 2020

HCS A/S søger speditørelev


Vil du udvikle og udvikles? Bliv speditørelev hos HCS.

Skal du med på vinderholdet?​ Hos HCS får du som speditørelev masser af ansvar fra dag 1 i en dynamisk hverdag, i et ungdommeligt og internationalt miljø.

Den dygtige speditør er kendetegnet ved godt købmandskab, handlekraft, effektivitet, god kunderådgivning og fremfor alt at være serviceminded.​ 

Som speditør i HCS er dit univers dynamisk og foregår i et internationalt miljø med kontakt til mange lande. Helt basalt handler det om at skaffe dine kunder de bedste tilbud til den bedste pris og tjene sine penge ved at udnytte logistikkapaciteten til det yderste. På den måde er du som speditør med til at gøre en forskel i forhold til miljøet, ved at sikre den bedst mulige udnyttelse af ressourcerne ved den mindst mulige belastning af miljøet i forbindelse med den globale udveksling af varer. ​

Det får du som elev i HCS​

Du får en virkelig god elevuddannelse med gode muligheder for at præge din egen udvikling. Vi lægger ud med et grundigt introduktionsforløb, som sammen med skoleforløbet danner en solid basis for det videre forløb.​

I dit elevforløb vil du få indsigt i planlægning, tilrettelæggelse, styring og salg af internationale transportydelser og mulighed for at specialisere dig inden for det område, du brænder mest for.

Vi kan garantere dig en hektisk, men spændende hverdag på vores hovedkontor i Glostrup. I sektionen for internationale transporter har vi dagligt ansvaret for ca. 900 biler på vejene i hele Europa, og du vil undervejs i dit elevforløb få indsigt i planlægning, tilrettelæggelse, styring og salg af internationale transportydelser.

Vi forventer en klar professionel holdning til indsats og arbejdsdisciplin, så du hurtigt er klar til at få dine egne arbejds- og ansvarsområder, og kan indgå i løsningen af de daglige opgaver. Hos HCS er ansvaret lige så stort som udfordringerne og mulighederne.

Vi forventer, at:

 • du har afsluttet eller afslutter en HHX, STX eller EUX eksamen med et godt resultat.
 • du har gennemført det 5 ugers EUS opkvalificeringsforløb, hvis nødvendigt jf. din uddannelsesmæssige baggrund.
 • du taler og skriver flydende dansk.
 • du har gode kundskaber i engelsk og gerne også tysk samt forstår de skandinaviske sprog.
 • du har flair for tal.
 • du har kendskab til MS Office pakken på brugerniveau.
 • Desuden skal du have nogle mål og ønsker for fremtiden, som du ikke er bange for at kæmpe for.

Vi lægger vægt på, at:

 • du er servicemindet og kan holde mange bolde i luften.
 • du er nysgerrig efter at lære og udvikle dig.
 • du har en høj arbejdsmoral og følger opgaverne til dørs.
 • du trives i en virksomhed, hvor det går stærkt.

Interesseret?

Send os hurtigst muligt din ansøgning bilagt CV og relevante eksamenspapirer via ansøg-knappen. Det er vigtigt, at du i din ansøgning laver en uddybende beskrivelse af din personlige motivation for at ønske at uddanne dig som speditør, herunder hvor interessen er opstået, og hvorfor du mener, dette er vejen for dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

HCS A/S Transport & Spedition
Hvissingevej 100
2600 Glostrup​

Praktisk

Ansøgningsfrist: 10. juli 2020
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Tlf.: 43 42 41 00
info@hcs.dk
.

Sådan er det at være elev i HCS

Jesper, speditør - tidligere elev i HCS:

”Jeg har været ansat hos HCS i 8 år - de første 2 år som speditørelev. Hvis du kan lide fart over feltet, masser af ansvar og store udviklingsmuligheder, er speditionsbranchen noget for dig – og hos HCS kan de tilbyde alt dette.

Noget af det mest positive i min elevtid hos HCS var alle de forskellige ting, jeg prøvede fx at afregne kunder og vognmænd, disponere biler (lave logistik), skifte afdeling og dermed få indblik i en anden slags trafik.

Nu har jeg været udlært i 6 år og er stadig meget positivt stemt over for min arbejdsplads, hvor jeg føler frihed under ansvar. Jeg sidder i et team, hvor vi selv disponerer. Vi har vores egne kunder. Vi tager på kundebesøg og tilrettelægger stort set selv vores dag.

​Er du ung og selvstændig, tør sige din mening og ikke er bange for at være kreativ, skal du blive speditørelev hos HCS - så er der gode chancer for, at du er ligeså glad for at gå på arbejde som mig.”​

Mere fra HCS A/S

Kom tættere på virksomheden


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Bliv elev i Emporium Partners

Vi tilbyder en alsidig elevuddannelse i et internationalt miljø!

N. A. Nissen Spedition & Transport ApS

Bliv speditør-/shippingelev i et internationalt miljø!

Bliv maskinmester på MSK

Uddan dig til maskinmester på Maskinmesterskolen København og få et kvalitetsstempel, der åbner døre til mange forskellige stillinger – til lands, til vands og på ledelsesgangen.

Kom med på åbent hus

NEXTSTOP er landet 

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsesteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere