EY søger revisortrainees til hele landet

Er du en vinder og en holdspiller, der formår at løfte dit hold og lade holdet løfte dig – så vil du trives i EY.

Læs mere
top

Annonce

Bliv revisortrainee hos PwC

Start din karriere sammen med os, hvis du har personlighed, høje ambitioner, en stærk faglighed og en lyst til at skabe succes sammen med andre.

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Ansøg nu

Alumeco A/S søger salgs trainee


Salgs Trainee i international virksomhed

Er du klar til at kombinere teoretisk og praktisk uddannelse og skabe dig en ambitiøs karrierevej inden for salg, så har vi stillingen til dig!

Som Sales Trainee vil du få en grundig uddannelse i vores salgsafdeling kombineret med at du vil få et overordnet kendskab til andre afdelinger i virksomheden. Du vil desuden få mulighed for at få suppleret med en teoretisk uddannelse.

Ansvarsområder:
Som Sales Trainee indgår du i et dynamisk salgs team, hvor du i tæt samarbejde med de øvrige sælgere har ansvaret for den daglige professionelle servicering og kommunikation med vore kunder. Du trives med en hverdag, hvor telefonen kan være et styrende element, og hvor du i starten primært vil være på kontoret, hvorfra du servicerer kunderne. Du skal også være motiveret for sammen med de eksterne sælgere at tage på kundebesøg, besøge vore datterselskaber etc. Dine opgaver vil bl.a. omfatte;

 • Besvarelse af kundehenvendelser og skabe tæt samarbejde med kunderne.
 • Sparring med kunden omkring produktvalg og forstå kundens behov, for at skabe det gode salg.
 • Udvikle relationen til både eksisterende og nye kunder.
 • Udarbejdelse og opfølgning på tilbud med henblik på at få salget i hus.
 • Oprettelse af ordrer i SAP og intern koordinering.
 • Tage ansvar for opgaver vedr. vores webshop og chatfunktion på vores hjemmeside.
 • Kontakt med leverandører om leveringsmuligheder og opfølgning på bestilte leverancer etc.
 • Tage ansvar for en effektiv reklamationshåndtering.

Du vil få en stor intern og ekstern berøringsflade med såvel kunder som leverandører. Målet med trainee-forløbet er at give dig en bred indsigt i salgsrollen og resten af organisationen, så du efter velgennemført uddannelsesforløb kan bidrage i Alumeco-koncernen. Derfor vil du under det 3 årige trainee forløbet komme rundt i andre afdelinger også.

Den ideelle kandidat:
Du er udpræget team player, har en resultat- og serviceorienteret profil med et skarpt kundefokus, en naturlig gennemslagskraft og stærke købmandsgener.

 • Du har afsluttet eller er ved at afslutte en relevant teoretisk merkantil uddannelse (fx HHX, akademiuddannelse mv.), som gerne må være kombineret med erhvervserfaring.
 • Du har gode kommunikationsevner og opbygger naturligt relationer i dit daglige arbejde. Du kommunikerer ubesværet på engelsk.
 • Du har en naturlig sans for forretningsforståelse og ønsker at skabe dig en fremtid i en international virksomhed.
 • Du vil trives i en stilling med mange forskellige opgaver, hvor du selv vil have ansvaret for at prioritere opgaverne.
 • Du er proaktiv, udviser engagement, er fleksibel og trives med at arbejde både selvstændigt og i teams

Vi tilbyder:
En spændende stilling med mange og alsidige udfordringer samt gode muligheder for at udvikle dig personligt og fagligt i en virksomhed med en klar vækststrategi og hvor vi vægter medarbejderens trivsel. Beslutningsvejene er korte, og der er fokus på løbende udvikling og optimering. Vi lægger vægt på intern uddannelse, et godt arbejdsmiljø i lyse og venlige omgivelser og en positiv og uformel omgangstone.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Susan Andersen på tlf. 63128863. 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV og eksamenspapirer hurtigst muligt, da vi indkalder til samtale løbende. Har du mod på at sende os en lille videopræsentation, er du mere end velkommen.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Alumeco A/S
Næsbyvej 26
5000 Odense C

Praktisk

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: Snarest muligt

Kontakt

Susan Andersen
tlf.:  63 12 88 63.

Om Alumeco A/S

Alumeco A/S er en særdeles velkonsolideret, international koncern med hovedkontor i Odense og datterselskaber i Europa, Nordamerika og Kina. Vi omsatte for 4,5 mia. kr. i seneste regnskabsår. Vi leverer aluminium, kobber og messing til den metalforbrugende industri og er førende på markedet. Vi beskæftiger ca. 1.000 engagerede og fremtidsorienterede medarbejdere. Nøglebegreberne i vores værdigrundlag er købmandskab, kundefokus og dedikation, som karakteriserer vores daglige arbejde. 

Læs mere om os på www.alumeco.dk.

Mere fra Alumeco A/S 

BE SOCIAL 


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Vi søger trainees til hele landet

Hos os får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale!

FK Distribution søger kontorelever

Er du engageret, ansvarlig og nysgerrig? Så er det måske dig vi søger!

Louis Nielsen søger elever 

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Hos Louis Nielsen får du en spændende og travl hverdag i en virksomhed med uformel omgangstone.

Læs mere

Start din karriere hos EY

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. Vi søger lige nu trainees til vores kontorer i hele Danmark med start 1. september 2021.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere