EY søger revisortrainees til hele landet

Er du en vinder og en holdspiller, der formår at løfte dit hold og lade holdet løfte dig – så vil du trives i EY.

Læs mere
top

Annonce

Bliv revisortrainee hos PwC

Start din karriere sammen med os, hvis du har personlighed, høje ambitioner, en stærk faglighed og en lyst til at skabe succes sammen med andre.

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Ansøg nu

Kontorelev 2020

Engageret og selvstændig kontorelev til Vejdirektoratet i Fløng


Er du nysgerrig på at lære nyt og ønsker du en kontoruddannelse med speciale i offentlig administration? Vil du være en del af et ambitiøst team og indgå i vores elevnetværk, hvor der er fællesskab, faglig sparring og god trivsel? Så er det lige dig, vi søger.

Hos os arbejder du med opgaver, der skaber værdi i danskernes hverdag, og Vejdirektoratet er et sted med mange berøringsflader både til trafikanter, borgere, den politiske verden og internationalt. Vi sørger for, at du får en god introduktion til Vejdirektoratet og ikke mindst til dine nye arbejdsopgaver.

Kontorelev med speciale i offentlig administration

Dit uddannelsesforløb vil blive tilrettelagt således, at du i løbet af din elevtid vil løse opgaver for flere afdelinger. Afdelingerne/områderne som du vil komme rundt i er følgende: Målinger, Digitalisering og IT, HR samt Intern service. På den måde sikrer vi, at du får et godt indblik i mange forskellige arbejdsområder i en statslig myndighed.

Da vores HR-afdeling er placeret i København, vil du i en periode på 2-3 måneder skulle arbejde i København.

Dine opgaver

Dagligdagens opgaver omfatter blandt andet journalisering, mødetilrettelæggelse, procesbeskrivelser, timeregistrering/opgavefordeling samt fakturering. Opgaverne omfatter også virksomhedssupport, projektassistance, deltagelse i relevante afdelingsmøder, indkøb, telefonomstilling, opgaver der er forbundet med fire årlige budgetopfølgninger samt personaleadministration, HR-data, løn og meget andet.

Uddannelsen bliver tilrettelagt efter aftale med dit uddannelsessted.

Din profil

  • Du har bestået grundforløbet og er interesseret i en elevplads med mange forskellige opgaver.
  • Du har flair for at bruge digitale værktøjer og kender til f.eks. Office-pakken.
  • Du trives med at have kontakt til mange mennesker hver dag, og du er ikke bange for at tage fat og give en hjælpende hånd, hvor der er behov for det.
  • Du arbejder struktureret og er omhyggelig med dit arbejde, og du sætter en ære i at få opgaver gjort færdige til den aftalte tid.
  • Du er god til at formulere dig på skrift og i tale, og du har styr på dansk retskrivning.
  • Du er positiv og proaktiv, og du er ikke bange for at prøve kræfter med nye opgaver under kyndig vejledning og introduktion af dine kollegaer.

Send en motiveret ansøgning til os, hvis du inden 30. september 2020 har afsluttet:

  • EUX
  • EUS
  • HHX
  • HG (med adgang til speciale i offentlig administration)

Er du over 25 år og har taget et kompetencegivende forløb, skal vi bede dig om at sende din realkompetencevurdering (RVK) med.

Om os

Som elev kommer du primært til at være i afdelingen Målinger samt området Digitalisering og IT, og vil have kortere forløb i HR og Intern Service.

I afdelingen Målinger bliver du en del af et hold på 20 engagerede kollegaer. De fleste arbejder på kontoret i Fløng, men du vil også få kolleger på kontorerne i Middelfart og i Skanderborg. I Målinger udføres vejtekniske målinger og afdelingen assisterer i forbindelse med rådgivningsopgaver indenfor anlæg og vedligeholdelse af veje – både på statsvejene og de kommunale veje.

Området Digitalisering og IT består af tre afdelinger:  Drift, Strategi og forretningsudvikling samt Udvikling og vedligeholdelse. Samlet består området af 60 dygtige medarbejdere. Digitalisering og IT arbejder med systemejerskab og indkøbsfunktionen for Vejdirektoratets it-infrastruktur. Herudover sikres en effektiv tilvejebringelse og styring af it-ydelser, it-arkitektur, udvikling og levering af ydelser inden for 360, SAP, VD+, Vejman.dk m.fl. Digitalisering og IT bedriver også projektledelse og yder generel støtte til kollegaer i forbindelse med it-opgaver.

I Målinger og Digitalisering og IT er der en uformel omgangstone og et godt kollegaskab, hvor hjælp og sparring på tværs af afdelinger er i fokus.

Løn og ansættelsesvilkår

Du får løn i henhold til gældende overenskomst både under praktikken og skoleophold. Ansættelsesperioden er som udgangspunkt 2 år (afhængig af f.eks. realkompetencevurdering). Arbejdstiden er 37 timer pr. uge med start 16. november 2020 eller snarest muligt.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Dit ansættelsesområde vil være Transport-, Bygnings- og Boligministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner.

Dit tjenestested vil være Vejdirektoratet, Guldalderen 12, 2640 Hedehusene (Fløng). I perioden hvor du er i HR-afdelingen, vil dit tjenestested være Vejdirektoratet, Carsten Niebuhrs Gade 43, 5. sal, 1577 København V​.

Læs mere

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Er du interesseret?

Send din ansøgning senest den 30. september 2020. Vi forventer at afholde samtaler den 7. og 8. oktober 2020.

Søg stillingen ved at trykke på ”Ansøg nu”. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Vejdirektoratet
Guldalderen 12
2640 Hedehusene

Praktisk

Ansøgningsfrist: 30. september 2020
Tiltrædelse: 16. november 2020

Kontakt

Afdelingskoordinator Vibe Weidich 
Tlf. 72 44 72 12
vifi@vd.dk

Afdelingskoordinator Jeanette Bredahl Høybye
Tlf. 72 44 71 22
jebh@vd.dk

HR-konsulent Katrine Krogsgaard van Zaane 
Tlf. 72 44 30 08.

I Vejdirektoratet er vi med til at skabe fremtidens infrastruktur i Danmark. Vi er et stort hold af fagligt engagerede medarbejdere, der arbejder innovativt sammen med hele vejsektoren for at skabe de bedste løsninger, der kan få mennesker og varer nemt og sikkert frem.

Vi tager hånd om dagligdagens trafikale udfordringer, planlægger og styrer nogle af landets største og mest komplekse anlægsprojekter, mens vi har et vågent blik på morgendagens udvikling med fx selvkørende biler.

Mere fra Vejdirektoratet

Kom tættere på virksomheden

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Vi søger trainees til hele landet

Hos os får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale!

FK Distribution søger kontorelever

Er du engageret, ansvarlig og nysgerrig? Så er det måske dig vi søger!

Louis Nielsen søger elever 

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Hos Louis Nielsen får du en spændende og travl hverdag i en virksomhed med uformel omgangstone.

Læs mere

Start din karriere hos EY

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. Vi søger lige nu trainees til vores kontorer i hele Danmark med start 1. september 2021.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere