Er du fremtidens revisor?

Hos KPMG får du en spændende, udfordrende og ikke mindst lærerig start på din karriere.

Læs mere
top

Annonce

Trainee hos PwC

Er du et af PwC’s næste revisortalenter?

Annonce

Start din karriere i Maersk

Få en maritim uddannelse med internationale muligheder. Lige nu søger vi kadetter til vores skibsfører- og maskinmesteruddannelser.

Ansøg nu

Administrationselev hos FREJA


FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Vi søger talenter – derfor har vi brug for dig! Hos FREJA er det vigtigste aktiv vores medarbejdere, og vi har brug for dig til at bringe os videre i et konkurrencepræget marked. Vi søger lige nu en administrationselev til vores afdeling i Padborg med opstart snarest muligt.

Hos FREJA tilbyder vi dig et skræddersyet elevforløb. Vi giver dig de fornødne kompetencer, så du kan håndtere mange forskellige opgaver. Vi afvikler et internt uddannelsesforløb, hvor du lærer teorien, så du sikkert kan føre det ud i praksis. Derudover samler vi alle elever på tværs af specialer flere gange i løbet af uddannelsesforløbet til seminarer og teambuilding på tværs af afdelingerne, hvilket skaber sammenhold mellem vores elever.

Kontoruddannelsen i administration er toårig, og i løbet af perioden vil der være 7-11 ugers skoleophold på Business College Syd eller IBC, Aabenraa/Kolding. I din praktik hos FREJA kommer du til at arbejde med mange alsidige administrationsopgaver herunder fakturering til kunder og godkendelse af eksterne fakturaer, afregning af vognmænd, diverse ad hoc opgaver (arkivering, telefon/reception, postforsendelse og -fordeling, scanning af dokumenter mm.)

Vi tilbyder dig

Hos FREJA får du branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone. Vi arbejder i et moderne og innovativt miljø med avancerede IT-systemer samt attraktive arbejdsforhold og personalegoder, der bl.a. byder på en lækker frokostordning, massageordning og pensionsordning. Derudover har vi en aktiv personaleforening, som sørger for sjove oplevelser sammen med kollegerne.

Vi værner om vores særlige FREJA-kultur, der er defineret af vores værdier. Kvalitet, ærlighed og troværdighed har været retningslinjer for vores virksomhed og medarbejdere siden starten i 1985.

Kvalifikationer

For at blive optaget på elevuddannelsen er det en forudsætning, du har færdiggjort HHX, EUX eller EUD-S (retning kontor). Det vigtigste er dog din personlighed og indstilling til tingene. Vi søger dig, der:
  • er serviceminded, struktureret og har sans for detaljerne
  • befinder sig godt med at arbejde i et miljø, hvor tingene går hurtigt, og tempoet er højt
  • tør og er god til at tale med mennesker på forskellige niveauer

Vil du være en del af holdet?

Hvis du vil være en del af holdet, så upload din ansøgning og CV hurtigst mulig. Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale, og stillingen er aktiv, indtil vi har fundet den rette kandidat.

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller det at arbejde hos FREJA, er du velkommen til at kontakte Vibeke Olesen på tlf. 36 97 01 50 eller sende en mail til hr@freja.com

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

FREJA Transport & Logistics A/S
Industrivej 46
6330 Padborg

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Vibeke Olesen
tlf.: 36 97 01 50
hr@frej.com.

FREJA er bindeleddet mellem afsender og modtager

Hos FREJA Transport & Logistics tilbyder vi dedikerede løsninger inden for transport, logistik og oplagring i både Europa og i resten af verden. Hos os får du en skræddersyet og personlig service, hvor du altid er sikret en god kvalitet. Virksomheden har været privatejet siden sin grundlæggelse i 1985, og med vores afdelinger i både Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen og Kina er vi blandt de førende virksomheder inden for transport og logistik i Norden.

Vi lægger en ære i at kunne tilbyde vores kunder en troværdig personlig service samt de mest fleksible og effektive transport-, logistik- og lagerløsninger i branchen. Målet er at tilføje værdi til kundernes forretning, for vi ved, at vores kunders succes er en forudsætning for vores egen succes. FREJA er konstant i udvikling og beskæftiger i øjeblikket ca. 870 dedikerede FREJAnitter. Den forventede omsætning i 2020 er ca. DKK 3,5 mia.

Mere fra FREJA 

Kom tættere på os :)


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

OJD Group søger elever og trainees

Få en karriere med masser af muligheder!

Danmarks førende optikerkæde søger salgselever

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats?

Louis Nielsen søger elever 

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Hos Louis Nielsen får du en spændende og travl hverdag i en virksomhed med uformel omgangstone.

Læs mere

Louis Nielsen søger elever 

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Hos Louis Nielsen får du en spændende og travl hverdag i en virksomhed med uformel omgangstone.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere