Bliv Shipping Trainees hos Monjasa

Drømmer du om en karriere, der tager der med på et internationalt eventyr? Vi søger trainees til Fredericia og København!

Læs mere
top

Annonce

Et job der giver mening!

Bliv kontorelev ved Danmarks Domstole

Annonce

Karriere i Schou Company

Schou er altid på jagt efter skarpe talenter og søger elever netop nu

Annonce

Trainee hos PKF Munkebo Vindelev

Er du vores næste engagerede revisortrainee?

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Bliv en af landets dygtigste til salg og rådgivning på B2B-markedet

Ansøg nu

ABENA søger lageroperatørelev 


Du synes, det kunne være fedt at arbejde med robotter og ny teknologi på en arbejdsplads, der er kåret til Årets Læreplads 2020 samtidig med, at du lærer en masse. Så hvis du er klar til at sparke skoletasken til hjørne og komme ud i det virkelige liv, er du og ABENA måske et match.

Som lageroperatørelev i ABENA bliver du en del af en virksomhed, der flere gange – senest her i 2020 - er blevet kåret som Årets Læreplads i Sønderjylland. Det er vi selvfølgelig stolte af, især fordi det er vores egne elever, der har indstillet os.

Bæredygtighed og ny teknologi er ”the new black”
Vi står overfor en stor implementering af en af de mest moderne og bedste lagerløsninger, Autostore, der  arbejder med batteridrevne robotter, som i høj hastighed transporterer kasserne med varer til og fra den enkelte operatør.

I ABENA Logistik har vi alt, hvad en lageroperatørelev har brug for, og dit uddannelsesforløb bliver fyldt med alsidige opgaver, der på hver sin måde udfordrer og styrker dine kompetencer.

På en helt almindelig arbejdsdag løser du opgaver, hvor du bl.a.

  • modtager, sorterer og udleverer varer
  • betjener lagerautomater
  • udfører manuel pluk
  • håndterer farligt gods. 

Så hvis du har lysten at lære og samtidig evner at være opsøgende på opgaver og muligheder, sikrer du dig en grundig uddannelse inden for arbejdet på et lager, hvor du får din egen uddannelsesplan, som du selv er med til at planlægge.

Du går nysgerrigt til opgaverne  
Det er lysten, der driver værket - så jo mere du involverer dig, jo større viden står du med, når du er færdiguddannet. Du ved også, at du spiller en vigtig rolle på varernes vej ud til vores kunder, så du møder stabilt ind på jobbet og er klar til at tage fat, når arbejdstiden begynder.

Derudover er det vigtigt, at du…

  • er rutineret bruger af Microsoft Office pakken
  • kommunikerer sikkert og positivt på dansk og gerne engelsk
  • eventuelt tidligere har haft et fritidsjob.  

Du går friskt og nysgerrigt til løsningen af både nye opgaver og rutineopgaver samtidig med, at du ved, hvornår du skal spørge om hjælp. Vi har en målsætning om, hvornår varerne skal være hos kunderne, så du arbejder effektivt, så kunden får sin vare til tiden, og vi derigennem når vores mål.

Det er derfor vigtigt, at du tager ansvar for dine opgaver og din læring samtidig med, at du er omhyggelig og sætter en ære i at levere et godt resultat og følge dine opgaver helt til dørs.

Du bliver en vigtig del af en stor virksomhed
I ABENA lever vi efter princippet om, at det skal være sjovt at gå på arbejde, og fredagsstemning på en mørk vintermorgen er ikke unormalt.

Vi værner om vores gode sociale arbejdsmiljø med en uformel omgangstone med positive og kompetente kollegaer. Vi har travlt og er et godt team, der får noget fra hånden.  

Er du klar til en spændende uddannelse hos os, så send din ansøgning og CV med relevante bilag snarest – vi behandler ansøgningerne efterhånden, som vi modtager dem, og vi lukker søgningen, når vi har fundet vores nye elev.

Har du lyst til at høre mere om elevstillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Christian Køpke Christensen på telefon 30 12 69 16.  

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

ABENA
Egelund 35
6200 Aabenraa

Praktisk

Ansøgningsfrist: hurtigst muligt
Tiltrædelse: hurtigst muligt

Kontakt

Afdelingsleder, Christian Køpke Christiansen
tlf.: 30 12 69 16 .

Om Abena

ABENA er en dynamisk, dansk, familieejet koncern med hovedsæde i Aabenraa. Vi efterlever vores værdier: Tillid – Retfærdighed – Samarbejde. Samtidig mener vi, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Vi beskæftiger ca. 1800 medarbejdere og arbejder primært med healthcare og daglige forbrugsvarer, der sælges i 90 lande. 

ABENA producerer og sælger en lang række kvalitetsprodukter, og vores kunder er hovedsageligt sygehuse, plejehjem, kommunal hjemmepleje, skoler, daginstitutioner og private erhvervsvirksomheder. Udover vores egenproduktion i Danmark, Sverige og Frankrig, sourcer vi fra producenter over hele verden. 

Du kan læse mere om os på abena.dk

Mere fra ABENA

Kom tættere på virksomheden


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Få en karriere indenfor shipping

Der er masser af uddannelsesmuligheder i Det Blå Danmark.

Karriere hos Schou Company

Grib chancen for at blive en del af Schou Comp. i Kolding

Lokal Forsikring søger elever

Brænder du for at levere en excellent kundeoplevelse?

Bliv elev i Børne- og Undervisningsministeriet

Ta' din kontorelevuddannelse i et af landets vigtigste ministerier!

Louis Nielsen søger salgselever med ambitioner!

Du bliver en del af en butik hvor teamwork og succes er nøgleord. Du får branchens bedste uddannelse med et meget højt personligt og fagligt niveau...

Læs mere

Schou søger Visual Merchandiser elev

Har du kreative evner og vil du gerne arbejde med dekoration og varepræsentationer? Så har du nu chancen for at blive en del af Schou.

Læs mere

Se hvad der venter.. 

Tilmeld dig vores 'Få besked' service og vær blandt de første, der får besked når fantastiske virksomheder åbner op for ansøgninger til deres trainee- og elevuddannelser.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere