I PFA har vi det sjovt sammen

Ønsker du dig en finansuddannelse hvor du også får bred viden om pension, penge og kundekontakt?

Læs mere
top

Annonce

Bliv speditørelev i DHL

Vil du have fingeren på og udvikle dit potentiale i et lærerigt miljø?
Så bliv elev i verdens førende transportvirksomhed!

Annonce

Et job der giver mening!

Bliv kontorelev ved Danmarks Domstole

Annonce

Økologi og Fairtrade i moderne E-handelsvirksomhed

Lær alt indenfor online marketing. Bliv digital elev hos Real Coffee

Annonce

Elev i Aabenraa Kommune

Er du på jagt efter en spændende kontoruddannelse, hvor der er brug for dig i fremtiden?

Annonce

Skatteforvaltningen søger kontorelever i hele landet

Ansøg nu

Finanselev i Topdanmark i Viby J


Finanselev i Topdanmark: ”Danmarks fedeste elevuddannelse”

”At være elev i Topdanmark har virkelig levet op til alle mine forventninger” – Simone Mortensen finanselev i Topdanmark. 

Er du ambitiøs, ansvarsfuld og klar til at indlede en karriere i finansbranchen – eksempelvis inden for forsikring eller pension? Vil du arbejde et sted, hvor der er plads til at lære, og hvor du bliver anset for at være kollega, selvom du er elev? Så er Topdanmarks toårige finanselevuddannelse helt sikkert noget for dig. 

Du begynder den 1. september 2021, og i løbet af din elevtid vil du komme til at løse mange forskellige opgaver inden for salg, skade, kundeservice, administration og liv og pension. Der er med andre ord plads til dig, hvad enten du har en købmand gemt i maven, er analytisk anlagt, eller en ”problemløser”. Undervejs i forløbet bliver du introduceret til forskellige afdelinger på tværs af Topdanmark for at give dig et bredere perspektiv på opgaverne.

”At starte som finanselev i Autoskade var lidt som at blive mødt af ét stort, varmt uldtæppe. Jeg lander blødt, hvis jeg laver fejl, glemmer eller misforstår noget. Her er plads til at fejle, og det er med til at udvikle mig” – Simone Mortensen 

Vi tilbyder 

Topdanmark har finanselever flere steder i landet og du kan derfor vælge at søge job på den Topdanmark-lokation, som ligger tættest på din bopæl. Som finanselev hos Topdanmark vil du indgå i et uddannelsesforløb, hvor der vil være masser af mulighed for faglige og personlige udfordringer samt udvikling. Uddannelsen tager to år, og veksler mellem arbejde i Topdanmark og undervisning på en skole nogle dage hver måned. I år foregår undervisningen i Lyngby eller i Kolding. 

Topdanmark uddanner mange finanselever. Du bliver derfor en del af et elevhold, som går på skole sammen, men i dagligdagen er fordelt på forskellige afdelinger, hvor de indgår på lige fod med andre medarbejdere. Alle elever får desuden tilknyttet en kontaktperson, som de kan søge råd og vejledning hos, mens de lærer. 

Hvem er du? 

For at komme i betragtning som finanselev skal du have bestået enten en gymnasial uddannelse (HHX, HTX STX eller HF) eller en EUX med et godt resultat. Har du ligeledes erhvervserfaring, udlandsophold, dyrket sport på højt niveau eller lign.vil det være et plus. Vi forestiller os, at du er selvstændig, empatisk, selvsikker og motiveret for at lære en masse om forsikringsbranchen. Derudover er det vigtigt, at du er frisk på at kaste dig ud i nye arbejdsopgaver, trives med samarbejde og tager ansvar for dine opgaver. Du forstår at bevare overblikket, har analytiske evner, og humoristisk sans. '

Dine arbejdsopgaver 

Når du ikke er på skole, arbejder du hos Topdanmark. Her kan dine arbejdsopgaver variere alt afhængig af, hvilken afdeling, du sidder i, men nedenfor kan du se en række eksempler på, hvad du kan komme til at prøve kræfter med: 

  • Udarbejde forsikringstilbud til vores kunder 
  • Hjælpe kunder med diverse spørgsmål via telefon, chat, mail eller hjemmeside 
  • Anlægge skader og udbetale erstatning til kunderne 
  • Betale regninger 
  • Registrere og arkivere bilag 
  • Deltage i projekter 

Interesseret? 

"Når jeg forlader kontoret, er det med slukket arbejdstelefon og computer, for det fokuserer min leder på. Min leder gør altså alt for at give mig en hverdag, der er ’mere mig’ og derfor tør jeg godt sige, at vi bare er modigere, sjovere og sundere i Topdanmark” – Simone Mortensen 

Vi søger finanselever til vores lokationer i Ballerup, Viby J, Herning og Odense. Vil du også gerne være en del af Topdanmarks nye hold af finanselever? Så skynd dig at sende os en ansøgning og et CV! 

Bemærk, at straffeattest skal forevises såfremt du bliver inviteret til rekrutteringsdag. Du søger en elevplads hos os ved at klikke på "Ansøg nu" knappen og vælge den lokation, som passer dig bedst. 

Hvis du vil vide mere om uddannelsen, kan du læse mere her 

Du er også velkommen til at kontakte Uddannelsesansvarlig Jannik Lundsbjerg på telefon 60 96 97 98, eller HR-konsulent Susanne Ohlsén på telefon 30 36 83 48 eller skrive til os på uddannelse@topdanmark.dk

Vi glæder os til at møde dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Topdanmark
Kongsgårdsvej 28
8260 Viby J

Praktisk

Ansøgningsfrist: 31. januar 2021
Tiltrædelse: 1. september 2021

Kontakt

Susanne Baun Ohlsén HR Konsulent
tlf.: 30 36 83 48
uddannelse@topdanmark.dk.

En arbejdsplads, der er mere dig!

Som medarbejder i Topdanmark får du en sjovere arbejdsdag, et sundere arbejdsliv og en modigere arbejdsplads . Vi er hele Danmarks forsikrings- og pensionsselskab og et fællesskab, hvor du også kan være dig selv. Vi er ikke bare modigere, sjovere og sundere i Topdanmark. Vi er mere dig!

Bliv finanselev i et hus fuld af muligheder

Vil du arbejde i en virksomhed, hvor det handler mere om at udvikle sig og mindre om at gøre som i går? Og har du færdiggjort en gymnasieuddannelse eller EUX med speciale i finans? Så kan du få en af Danmarks mest udfordrende og sjoveste elevuddannelser, hvor der er plads til mere dig.

Mere fra Topdanmark

Kom tættere på virksomheden


VI GLÆDER OS TIL AT MØDE DIG!

  Gem til senere

Vejle Kommune søger kontorelever

Få en spændende uddannelse, hvor vi sammen skaber DIN fremtid!

Bliv elev ved Danmarks Domstole

Danmarks Domstole søger kontorelever inden for offentlig administration

Elever søges til Kundeservice og Skadeafdeling

Brænder du for at levere en excellent kundeoplevelse?

Bliv elev i Børne- og Undervisningsministeriet

Ta' din kontorelevuddannelse i et af landets vigtigste ministerier!

Bliv finanselev i Danmarks førende pensionsselskab

Som finanselev i PFA tager du de første skridt til en spændende karriere med mere mening i den finansielle sektor.

Læs mere

Bliv speditørelev hos Nordcarrier 

Som speditørelev hos Nordcarrier bliver du en del af et ungt og dynamisk team med en uformel tone i et firma i rivende udvikling.

Læs mere

Se hvad der venter.. 

Tilmeld dig vores 'Få besked' service og vær blandt de første, der får besked når fantastiske virksomheder åbner op for ansøgninger til deres trainee- og elevuddannelser.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere