Kontorelev til Danmarks største lægemiddelgrossist

Vi leder efter dig til vores hovedkontor i København til start den 1. marts 2021.

Læs mere
top

Annonce

Bliv speditørelev i DHL

Vil du have fingeren på og udvikle dit potentiale i et lærerigt miljø?
Så bliv elev i verdens førende transportvirksomhed!

Annonce

Start din karriere i Lidl

Som elev i Lidl bliver du en del af et vinderteam med branchens bedste kolleger.

Annonce

Økologi og Fairtrade i moderne E-handelsvirksomhed

Lær alt indenfor online marketing. Bliv digital elev hos Real Coffee

Annonce

Elev i Aabenraa Kommune

Er du på jagt efter en spændende kontoruddannelse, hvor der er brug for dig i fremtiden?

Annonce

Skatteforvaltningen søger kontorelever i hele landet

Ansøg nu

Bliv kontorelev hos Banedanmark 2021


Vil du være med til at gøre Danmark grønnere? Så bliv elev i Banedanmark

Banedanmark søger et nyt hold kontorelever med speciale inden for offentlig administration. Hvis du har mod på en praktisk uddannelse, som giver gode jobmuligheder inden for administration både i og udenfor Banedanmark, så se her.

Uddannelsen begynder den 1. september 2021, og vi tilbyder ansættelse i København og Ringsted. Begge vores lokationer ligger i nye og moderne bygninger placeret meget tæt på en station.

Et godt netværk og opgaver med betydning

Banedanmark er en stor og alsidig arbejdsplads, og et elevforløb hos os giver dig mulighed for at afklare hvilket fagområde, der interesserer lige netop dig.

Uddannelsen forløber sig over to år og er delt op i to perioder af hver et års varighed, hvor du får mulighed for at fordybe dig i forskellige fagområder inden for den enkelte afdeling. Det kan f.eks. være i et stort konkret projekt som Signalprogrammet, i området der varetager drift og vedligehold af jernbanen eller i vores HR-afdeling.

Som elev i Banedanmark kan du forvente, at arbejdsstedet på 2. år er et andet end på 1. år. Det vil sige, at du kan være i Ringsted det 1. år og i København det 2. år. På den måde får du muligheden for at få det bedste og mest alsidige kendskab til forskellige fagområder igennem din elevtid i Banedanmark.

Med en uddannelse i Banedanmark er du godt på vej til et job både i det offentlige og i det private. Du kommer til at løse opgaver, som rent faktisk betyder noget. En tidligere elev formulerede det på følgende måde: ”Du bliver respekteret som kollega, og ikke kun som eleven”.

En anden ting, som er vigtigt at nævne er, at du, som elev, bliver tilknyttet en elevvært, som hjælper dig ind i organisationen og i gang. Ligesom elevværten, på 2. år, vil kunne være sparringspartner, når du skal vælge fagprøveemne. Herudover bliver du en del af Banedanmarks elevnetværk, hvor du lærer de andre elever at kende, og du vil på den måde kunne sparre med både 1. og 2. års elever på tværs af vores mange afdelinger.

Du kan læse mere om elevforløbet her.

Selvstændig, initiativrig og klar på nye udfordringer

Du har bestået enten en EUX, en HHX, en 5 ugers EUS for studenter (STX, HTX eller HF) eller et grundforløb (påbegyndt før 1. august 2015), som giver adgang til kontoruddannelsen med specialet offentlig administration.

Du har formentlig haft et studie- eller fuldtidsjob og kender derfor til det at indgå i et arbejdsmæssigt fællesskab.

Herudover er vi på udkig efter personer, som er positive, opsøgende og selvstændige. Din elevvært og dine kolleger hjælper dig i gang med arbejdet, men det er også vigtigt, at du selv er nysgerrig på, hvilke opgaver du kan løse og hvilket ansvar, du kan få.

Derudover forventer vi, at du har et godt kendskab til MS Office-pakken.

Løn 

Ansættelsen er omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentlig Ansattes Organisationer og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT for ansættelse af kontorelever.

Basislønnen for Hovedstad for kontorelever under 25 år udgør kr. 169.913,00 årligt og kr. 14.159,42 månedligt. Hertil kommer pension.

Basislønnen for Hovedstad for kontorelever over 25 år udgør kr. 245.814,00 årligt og kr. 20.484,50 månedligt. Hertil kommer pension.

Basislønnen for Provins for kontorelever under 25 år udgør kr. 169.913,00 årligt og kr. 14.159,42 månedligt. Hertil kommer pension.

Basislønnen for Provins for kontorelever over 25 år udgør kr. 243.300,00 årligt og kr. 20.275,00 månedligt. Hertil kommer pension.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere om dét at være kontorelev i Banedanmark, er du velkommen til at kontakte vores elevkoordinatorer Louise Marie Svendsen på tlf. +45 29103414 eller Lene Vibe Nielsen på +45 91399784.

Send os en ansøgning, hvor du fortæller lidt mere om dig selv. Tag også gerne et kig på vores organisation og fortæl os lidt om hvilke afdelinger, du tror, er interessante for dig at arbejde i. Derudover får vi brug for et CV og dit seneste karakterblad. Er du over 25 år, skal vi bede dig om at vedlægge din realkompetencevurdering (RKV).

Vi forventer at afholde samtaler i uge 5, 6 og uge 7.

For at søge stillingen klikker du på ”Ansøg nu knappen” og følger instruktionerne.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Banedanmark
København og Ringsted

Praktisk

Ansøgningsfrist: 31. januar 2021
Tiltrædelse: 1. september 2021

Kontakt

Lene Vibe Nielsen
tlf.: +45 91 39 97 84
mail: lvni@bane.dk

Louise Marie Svendsen
tlf.: +45 29 10 34 14
mail: LMSV@bane.dk 


.

Om Banedanmark

Banedanmark er en styrelse under Transport- og Boligministeriet med over 2.000 medarbejdere. Vores hovedkontor ligger på Carsten Niebuhrs Gade 43 i København, men vi har dygtige og dedikerede medarbejdere i hele Danmark. Vi har ansvaret for den danske jernbane. Det betyder, at det er os, der styrer togtrafikken og informerer om den på skærme og højttalere på stationerne på fjernbanen.

Vi vedligeholder banen og udfører milliardstore jernbaneprojekter, der til sammen er med til at forme fremtidens bæredygtige jernbane.

Mere fra Banedanmark


Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Vejle Kommune søger kontorelever

Få en spændende uddannelse, hvor vi sammen skaber DIN fremtid!

Bliv elev ved Danmarks Domstole

Danmarks Domstole søger kontorelever i inden for offentlig administration

Vil du være en del af et stærkt elevnetværk?

Egedal Kommune søger lige nu fire nye kontorelever pr. 1. september 2021

Bliv elev i Børne- og Undervisningsministeriet

Ta' din kontorelevuddannelse i et af landets vigtigste ministerier!

Bliv finanselev i Danmarks førende pensionsselskab

Som finanselev i PFA tager du de første skridt til en spændende karriere med mere mening i den finansielle sektor.

Læs mere

Bliv speditørelev hos Nordcarrier 

Som speditørelev hos Nordcarrier bliver du en del af et ungt og dynamisk team med en uformel tone i et firma i rivende udvikling.

Læs mere

Se hvad der venter.. 

Tilmeld dig vores 'Få besked' service og vær blandt de første, der får besked når fantastiske virksomheder åbner op for ansøgninger til deres trainee- og elevuddannelser.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere