Bliv Shipping Trainees hos Monjasa

Drømmer du om en karriere, der tager der med på et internationalt eventyr? Vi søger trainees til Fredericia og København!

Læs mere
top

Annonce

Et job der giver mening!

Bliv kontorelev ved Danmarks Domstole

Annonce

Karriere i Schou Company

Schou er altid på jagt efter skarpe talenter og søger elever netop nu

Annonce

Trainee hos PKF Munkebo Vindelev

Er du vores næste engagerede revisortrainee?

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Bliv en af landets dygtigste til salg og rådgivning på B2B-markedet

Ansøgningsfristen er udløbet

SAMSKIP søger speditørelev til vores Greve afdeling


Få en karriere indenfor spedition og logistik - Bliv speditørelev hos SAMSKIP.

Vi søger lige nu én voksenelev til vores lokation i Greve.

Mulighederne venter på dig

Hvis du vil være ekspert i nationale og internationale transporter via enten land, sø eller luft, så er vi det rigtige sted for dig.

Du vil komme til at arbejde sammen med gode, dygtige og erfarende kollegaer, som altid arbejder på at finde de bedste løsninger for vores kunder. Udover at have vores kunder i fokus, har vi også stort fokus på vores medarbejdere. Det er vigtigt for os at alle er glade for at komme på arbejde, hver dag. Vi skal have det sjovt sammen i en uformel atmosfære, hvor der er plads til både at fejle og lære.

Som elev i SAMSKIP vil du blive en del af en global virksomhed med store visioner og med mange muligheder for udvikling både fagligt og personligt. Vi har i SAMSKIP et skræddersyet elevprogram, som du vil indgå i. Det betyder at du i din elevtid, vil have tæt kontakt med din daglige leder, en tildelt mentor samt vores elevansvarlige, hvor du og din fagligeudvikling er i fokus.

Hvad laver en speditør?

Som speditørelev hos os planlægger du, hvordan vi transportere vare fra A til B i Danmark og resten af verden for vores kunder. Du vil opleve vekslende opgaver indenfor spedition, lager og logistik. Du vil også få stort ansvar samt kundekontakt på daglig basis.

Har du, hvad der skal til?

Spedition handler om mennesker og kommunikation, så det er vigtigt, at du er god til at tale med andre, at du kan finde løsninger, ser muligheder frem for begrænsninger, og kan tænke hurtigt. Kundeservice er alfa og omega, og din forståelse her af betyder meget for din succes. Det der betyder noget for os, er dig som menneske, din indstilling, dit engagement og dine ambitioner, du er nysgerrig efter at lære, og har mod på nye udfordringer. Det er også vigtigt for os at du er fleksibel og er en god teamplayer.

Bliv en del af holdet

Selve speditøruddannelsen finder sted på vores kontor i Greve og er et 2-årigt forløb inden for spedition, logistisk, distribution og luftfragt. Uddannelsen veksler mellem teori et skoleforløb og praktik, vi garanterer derfor både faglig og professionel udvikling.

Din baggrund

  • Du har gennemført en HHX, STX, HTX, HF eller EUX med et godt resultat. (Har du en STX, HTX eller HF, skal du tage fem ugers supplerende EUS-kursus.)
  • Du har kørekort til bil (kategori B)
  • Du behersker engelsk tale og skrift på højt niveau.
  • Det er en fordel, hvis du har haft et studiejob, som har givet dig en handels- og forretningsmæssig forståelse. Dette er dog ikke et krav.
  • Som voksenelev skal du være fyldt 25 år ved opstart.

Læs mere om os på www.samskip.com 

Send din ansøgning via 'Ansøg nu' knappen hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Samskip A/S
Greve Main 9
23670 Greve

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt.
Tiltrædelse: 1. marts 2021

Kontakt

Pernille Mehlskov
tlf.: 36 86 20 08
Mail: Pernille.Mehlskov@samskip.com.

Who we are

Samskip is one of the larger container transportation companies in Europe, offering a wide range of multimodal container logistics services. These include an extensive network of container services to and from Iceland and the Faroe Islands, along with refrigerated cargo logistics and international forwarding around the world.

Careers

Samskip offers you career opportunities and the opportunity to work in an ambitious, dynamic and professional organization. Each individual contributes to the overall success of Samskip and we encourage personal responsibility, commitment and togetherness for the benefit of our company, our employees and our customers. You will be part of a team that shares a drive to excel at their work and generate results that matter to Samskip; results that contribute to a profitable and sustainable growth of the company.

Mere fra Samskip  

Kom tættere på virksomheden


  Gem til senere

Få en karriere indenfor shipping

Der er masser af uddannelsesmuligheder i Det Blå Danmark.

Karriere hos Schou Company

Grib chancen for at blive en del af Schou Comp. i Kolding

Lokal Forsikring søger elever

Brænder du for at levere en excellent kundeoplevelse?

Bliv elev i Børne- og Undervisningsministeriet

Ta' din kontorelevuddannelse i et af landets vigtigste ministerier!

Louis Nielsen søger salgselever med ambitioner!

Du bliver en del af en butik hvor teamwork og succes er nøgleord. Du får branchens bedste uddannelse med et meget højt personligt og fagligt niveau...

Læs mere

Schou søger Visual Merchandiser elev

Har du kreative evner og vil du gerne arbejde med dekoration og varepræsentationer? Så har du nu chancen for at blive en del af Schou.

Læs mere

Se hvad der venter.. 

Tilmeld dig vores 'Få besked' service og vær blandt de første, der får besked når fantastiske virksomheder åbner op for ansøgninger til deres trainee- og elevuddannelser.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere