Bliv Gym Staff i Fitness World

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde og hjælpe hele Danmark med at komme tilbage til de sunde vaner? 

Læs mere
top

Annonce

Bliv kontorelev i Lidl

I Lidl har vi et hav af karrieremuligheder efter endt uddannelse, og hvis du har lysten og viljen, får du, gennem dit 2-årige elevforløb, forudsætningerne for at kickstarte din videre karriere i Lidl #GrænseløseAmbitioner

Annonce

NEYE søger salgselever

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater, er du måske den, som vi står og mangler i vores butikker i København?

Annonce

Bang & Olufsen

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand? Vi søger lige nu trainees indenfor flere spændende områder.

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet

Ansøg nu

Brænder du for bogføring, og kan du tænke digitalt? Så kickstart din karriere som trainee hos PwC One Business Center i Hillerød

Du har nu mulighed for at kickstarte din karriere som trainee hos PwC One Business Center i Hillerød. Hos PwC One Business Center brænder vi for digitalisering af bogføringsprocessen. Vi arbejder med digitale værktøjer, der har til formål at sikre effektiv bogføring af høj kvalitet. Vi tror på, at vi ved at udnytte digitale muligheder kan give vores kunder tid til mere.

Om trainee-forløbet

Du bliver fastansat hos PwC, men vil i de første to år være trainee. I den toårige periode hvor trainee forløbet foregår, får du rig mulighed for at styrke og udfolde din faglighed inden for bogføring, ligesom du vil får mulighed for at prøve kræfter med discipliner som regnskabsopstilling, projektledelse og udviklingen af digitale produkter. Sideløbende med dine arbejdsopgaver får du også tilbud om at læse HD.

Din udvikling er vigtig

Hos os vil du naturligt udvikle dig, når du dagligt sparrer med højt kvalificerede kolleger. Derudover vil du få tilknyttet en career coach, der vil følge din udvikling tæt og løbende give dig feedback, så du hele tiden udvikler din faglighed, og har fokus på retningen for din karriere.

Ambitionen er, at du efter trainee-forløbet er så godt klædt på, at du fortsætter din karriere i PwC One Business Center som associate.

Om PwC One Business Center

PwC One Business Center giver kunderne tid til mere ved at håndtere kundens bogføring, regnskab og løn - eller overtage hele kundens administration gennem vores outsourcing forretning. I dag består PwC One Business Center af ca. 125 kolleger på tværs af vores kontorer i hele landet. I Esbjerg består teamet af kolleger, der alle arbejder med salg, controlling, rådgivning af kunder, digitalisering og bogføring.

Som del af PwC One Business Center vil du opleve et team med drive, hvor vores samarbejde er præget af tillid og høj kvalitet. Der er både høj faglighed og masser af energi, og vi er gode til at dyrke fællesskabet både på og udenfor arbejdspladsen. Vi udvikler os sammen, og vi fejrer vores succeser.

Dine kvalifikationer

Vi har en forventning om, at

  • du er i gang med eller har afsluttet din HHX, STX eller lignende uddannelse 
  • du er fagligt nysgerrig 
  • du har lyst til at arbejde i en større organisation, hvor samarbejde og udvikling er nøgleordene 
  • du har forståelse for, at deadlines skal overholdes du bevarer overblikket i travle perioder 
  • du er god til at skabe relationer

Brænder du for at gøre en forskel?

Det er vores engagerede medarbejdere og partnere, der gør PwC til PwC. Sammen med Danmarks førende virksomheder, ejerledere og offentlige institutioner arbejder vi for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden inden for revision, skat og rådgivning. Det er vigtigt for os at skabe de mest udviklende og fleksible rammer for alle, der gør karriere hos os, lige fra vores dygtige studentermedhjælpere til de erfarne partnere. Brænder du ligesom os for at gøre en forskel? Og har du et godt hoved, et stort hjerte og et bredt smil, så kan PwC være det rette sted for dig.

Læs mere om PwC: www.pwc.dk/karriere

Tiltrædelse: 1. september 2021.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

PwC One Business Center
Milnersvej 43
3400 Hillerød

Praktisk

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: 1. september 2021

Information

www.pwc.dk/karriere


PwC som arbejdsplads


.

Mennesker, der gør en forskel

Det er vores medarbejdere og partnere, der gør PwC til PwC og skaber succes for vores kunder hver dag gennem en fælles, stærk indsats. I PwC arbejder vi for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden inden for revision, skat og rådgivning. 

I PwC rådgiver vi alle dele af dansk erhvervsliv - fra de førende virksomheder til ejerledere og offentlige institutioner. Vi er stolte af, at alle C25-virksomheder og i alt 25.000 virksomheder i Danmark har valgt at samarbejde med os.

PwC

I PwC er fællesskab og sammenhold nøgleord. Hos os er der solid faglighed og masser af energi. Tillid til hinanden skaber et godt sammenhold Sammen når vi længere.

Mere fra PwC 

Kom tættere på virksomheden


Ansøg nu
  Gem til senere

DHL Express søger kontor- og økonomielever

Ønsker du at udvikle dit potentiale i et lærerigt miljø?

Er du vores nye revisorelev?

Aros statsautoriserede revisorer I/S søger til deres kontor i København.

Grib muligheden - BAUHAUS søger salgselever

Brænder du for kundekontakt og høj service? Så bliv elev hos Bauhaus

Fitness World søger Gym Staff i hele landet

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde?

NEXTSTOP er landet

Læs den nye udgave af vores uddannelsesmagasin NEXTSTOP og deltag i konkurrencen om en helt særlig præmie til dig og din skole

Læs mere

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Start din karriere i den mest fremadstormende og 100% danskejede sportskæde i landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere