Bliv Gym Staff i Fitness World

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde og hjælpe hele Danmark med at komme tilbage til de sunde vaner? 

Læs mere
top

Annonce

Bliv kontorelev i Lidl

I Lidl har vi et hav af karrieremuligheder efter endt uddannelse, og hvis du har lysten og viljen, får du, gennem dit 2-årige elevforløb, forudsætningerne for at kickstarte din videre karriere i Lidl #GrænseløseAmbitioner

Annonce

NEYE søger salgselever

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater, er du måske den, som vi står og mangler i vores butikker i København?

Annonce

Bang & Olufsen

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand? Vi søger lige nu trainees indenfor flere spændende områder.

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet

Ansøg nu

// HANDELSELEV I AO

Din fremtid er i dine hænder

 Som elev i AO’s håndværkerbutikker får du hænderne fulde. Du bestiller varer, rådgiver kunder, laver ordrer og skriver SoMe-posts. Du tager ansvar og får det. Og du lytter til dine kolleger, der skubber dig fremad. For sådan er det at være elev i AO: Hvis du giver meget, får du meget og mere til. Fremtiden er din. Er du klar til at gribe den?

Et elevliv med fart på - Handelselever søges til Esbjerg

I AO's håndværkerbutikker har vi brug for dig. Hele dig. Dit hoved til at styre lageret, bestille varer og hjælpe vores kunder. Dit hjerte til at mærke det sammenhold, den passion og den ånd, som gør livet i AO så særligt. Og dine hænder til at fylde op på hylderne, tage telefonen, skrive ordrer og gøre det, vi alle sammen gør i AO: Gi'r en hånd med, når håndværkerne bygger og vedligeholder Danmark.

Uddannelsens indhold

Som handelselev i en af vores 50 håndværkerbutikker får du lov at være med, hvor det er sjovt. Dér, hvor du bliver ekspert i at bestille vvs-, el- og værktøjsvarer. Dér, hvor du kommer på fornavn med kunderne. Dér, hvor du lærer alt om at lave tilbud. Dér, hvor du får søde kolleger, som er klar til at hjælpe dig fra første dag. Og dér, hvor du smiler, hver gang du træder ind ad døren. En elevuddannelse hos AO giver dig et solidt fundament for din fremtidige karriere og åbner op for mange forskellige stillinger inden og uden for AO. Vi har talrige eksempler på tidligere elever, der i dag er ansat som specialister, ledere, salgschefer og sågar direktører. Under din uddannelse lærer du om alt fra personligt salg, kundebetjening og kundeadfærd til indkøb, trademarketing og logistik. Og så bliver du naturligvis lært op i vores VVS-, el-, VA- og værktøjsprodukter.

Den 2-årige elevuddannelse veksler mellem praktisk arbejde i en eller flere af vores 50 håndværkerbutikker og skolegang på Business College Syd på Sydals.

Som en del af uddannelsen tilbydes du blandt andet:

 • Ti undervisningsdage, hvor du læres op i alt fra vores IT- og salgssystemer til produkt- og varekendskab
 • Seks dages leverandørbesøg i ind- og udland 
 • Et længerevarende praktikophold i vores kompetencecenter, som via telefon og mail servicerer kunder over hele landet 
 • Praktik i vores logistikafdeling i Albertslund 
 • Derudover har vi i AO en tradition for at besøge leverandører og kunder i ind- og udland, hvor faglighed og socialt samvær er i fokus 
 • At være tilknyttet forskellige AO-butikker, så du får mange kollegaer og lærer, at ikke to butikker er ens

Hvad skal du kunne?

Vi forventer ikke, at du har en viden indenfor el, VVS, værktøj eller VA – det skal vi nok lære dig, men vi forventer, at du har vilje, gåpåmod og viser initiativ. Derudover skal du have bestået en af følgende eksaminer inden opstart den 1. september 2020:
 • EUD (med de uddannelsesspecifikke fag indenfor handel eller detail) 
 • EUX (med de uddannelsesspecifikke fag indenfor handel eller detail) 
 • HHX 
 • STX 
 • HF 
 • HTX

Gør du det godt (og det gør du selvfølgelig), kan du regne med at få masser af ansvar. De fleste elever får endda deres eget ansvarsområde, fx onlinerekvisitioner, varemodtagelser eller et bestemt hyldeområde, alt efter hvad der er brug for i butikken.

Din ansøgning

Er du fuld af nysgerrighed og klar til at lytte til dine kolleger, som vil lære dig alt det, du skal vide, så send os din ansøgning. Vi indkalder til samtaler løbende og afslutter processen, når de bedste elever er fundet.

Har du spørgsmål, er du også meget velkommen til at tjekke vores elevside på: ao.dk/elev eller kontakte vores elevansvarlige og HR-assistent Stine Vejborg.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Brødrene A & O Johansen A/S
Esbjerg

Praktisk

Ansøgningsfrist: 22. april 2021
Tiltrædelse: 1. september 2021

Kontakt

HR-assistent Stine Vejborg
tlf.: 70 28 00 97
stv@ao.dk


Læs mere om elevuddannelsen i AO 


.

Lær AO lidt bedre at kende

AO er en af Danmarks største håndværkergrossister med ca. 750 medarbejdere og over 3 milliarder kroner i omsætning. Vi har 50 håndværkerbutikker fordelt over hele landet, hvor professionelle håndværkere kan købe alt inden for VVS, el, VA og værktøj.

Sammen gør vi hinanden dygtigere
Hos AO behandler vi hinanden med respekt. For dig betyder det ikke blot, at du får ansvar og frihed til at forvalte det. Men også at du får viden og opbakning, så du kan forvalte det bedst muligt. På den måde skaber vi en arbejdsplads, der rykker dig fagligt og personligt. 

Mere fra AO 

Kom tættere på os


// HANDELSELEV I AO

DIN FREMTID ER I DINE HÆNDER

  Gem til senere

DHL Express søger kontor- og økonomielever

Ønsker du at udvikle dit potentiale i et lærerigt miljø?

Er du vores nye revisorelev?

Aros statsautoriserede revisorer I/S søger til deres kontor i København.

Grib muligheden - BAUHAUS søger salgselever

Brænder du for kundekontakt og høj service? Så bliv elev hos Bauhaus

Fitness World søger Gym Staff i hele landet

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde?

NEXTSTOP er landet

Læs den nye udgave af vores uddannelsesmagasin NEXTSTOP og deltag i konkurrencen om en helt særlig præmie til dig og din skole

Læs mere

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Start din karriere i den mest fremadstormende og 100% danskejede sportskæde i landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere