Bliv Gym Staff i Fitness World

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde og hjælpe hele Danmark med at komme tilbage til de sunde vaner? 

Læs mere
top

Annonce

Bliv kontorelev i Lidl

I Lidl har vi et hav af karrieremuligheder efter endt uddannelse, og hvis du har lysten og viljen, får du, gennem dit 2-årige elevforløb, forudsætningerne for at kickstarte din videre karriere i Lidl #GrænseløseAmbitioner

Annonce

NEYE søger salgselever

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater, er du måske den, som vi står og mangler i vores butikker i København?

Annonce

Bang & Olufsen

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand? Vi søger lige nu trainees indenfor flere spændende områder.

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet

Ansøg nu

Økonomielev til SimCorps koncernregnskabsafdeling


Økonomielev

Som økonomielev i SimCorp får du en masse forskellige og spændende opgaver. Du får chance for at afprøve det du har lært i skolen samt nye muligheder for at tilegne dig nye redskaber og færdigheder i praksis. Derudover bliver du en del af et team på 20 medarbejdere, som varetager mange forskellige bogholderi - og regnskabsopgaver for moderselskabet og koncernen. Vi er et team, der fungerer godt sammen både fagligt og socialt. Vi arbejder stærkt individuelt, men er også altid klar på at give hinanden en hjælpende hånd.

Stillingen er en god mulighed for dig, som gerne vil arbejde med økonomi i en international børsnoteret virksomhed, hvor der er mulighed for personlig og professionel udvikling.

Økonomielev i SimCorp

Du vil som økonomielev hos os gennemgå et struktureret forløb i det praktiske, som vi vil tilstræbe at tilpasse skoleforløbene således, at der er sammenhæng mellem praksis og teori. Du vil blive oplært i vores bogholderi og økonomisystemer og dine opgaver vil blandt andet bestå af:
Registrering og betaling af kreditorer Fakturering og inddrivelse af udestående debitorer Finansbogholderi Rejseafregninger Excel beregninger/dataindsamling mv. Afstemning af mellemregninger med datterselskaber. Medvirkning ved måneds-, kvartals- og årsafslutning Deltage i udarbejdelse af momsafregning og afstemning. Diverse ad-hoc opgaver

Din profil

Du opfylder kravene til uddannelsen og er færdig med din gymnasiale uddannelse, HHX, EUX. el. lign. Du er fortrolig med MS-Office pakken, og det er en fordel, hvis du er god til Excel Du er god til engelsk, da dette er vores koncernsprog og du behersker dansk i både skrift og tale. Du har lyst til at give dig i kast med forskellige udfordringer samt de processer, som findes i en økonomiafdeling Du er fleksibel og arbejder vedholdende med en god sans for detaljer, data og tal Du brænder for at blive elev og for at skabe en karriere indenfor regnskab

Hvad kan SimCorp tilbyde?

SimCorp tilbyder et lærerigt elevforløb i en internationalt orienteret finansiel virksomhed med et interessant professionelt miljø og en høj grad af frihed under ansvar. Udfordrende arbejdsopgaver, som løbende vil udvikle dine færdigheder, så du står bedst muligt rustet til fremtidige karrieremuligheder.

Vi har attraktive personaleforhold f.eks. en god kantineordning og fri kaffe, sodavand og frugt. I SimCorp er der fokus på medarbejdertrivsel. Flere gange årligt er der trivselsdag, hvor der er skruet ekstra op for forkælelsen. Der er adgang til træningslokaler og diverse sportsklubber, således det fysiske og sociale velbefindende kan passes. Desuden har vi en velfungerende personaleklub, der arrangerer fredagsbarer, kanoture, sommer- og julefester og meget andet.

Du vil primært have dit daglige arbejde på Weidekampsgade, men der er også mulighed for at arbejde hjemme. Vi forventer opstart af elevforløbet medio august, men vi er fleksible.

Interesseret?

Ønsker du mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Finance Manager, Marianne Nygaard på telefon 2834 0753. Er stillingen noget for dig, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt og senest 15. maj 2021. Venligst inkluder CV samt karakterer.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

SimCorp A/S
Weidekampsgade 16
2300 København S

Praktisk

Ansøgningsfrist: 15. maj 2021
Tiltrædelse: Snarest muligt 

Kontakt

Finance Manager, Marianne Nygaard
tlf.: 2834 0753.

At SimCorp, our success is built on our people

At SimCorp we develop solutions that help investment managers become more efficient and effective in growing their investment portfolios. This ultimately enables retirement savers and investors to live with more financial stability and opportunity. 

Our clients rely on us for our ability to constantly be on the cutting edge of software technology for the financial industry, and our knowledge is the foundation for everything we do. Consequently, our employees are the greatest asset we have – and we treat them accordingly! 

People vision 

In SimCorp, we recognize and value the uniqueness of every individual and we will continue to invest in our people. At the same time, our cultural fabric is what unites us and sets us apart as a company. Across our organization, we have highly capable and skilled colleagues, who work collaboratively across boundaries with trust, integrity, and respect for each other. We must preserve and nurture this. 

At the core of our DNA, we are driven by our passion to create value for our clients. We feel accountable for their successes. By delivering on our commitments, by fulfilling the potential of our partnerships, and by always being one step ahead, we play a key role in enabling our clients’ success. 

While we recognize and value the uniqueness of every individual, we will continue to evolve our shared culture, promoting our four key behavioral traits, which we believe are essential to achieving our Winning Aspiration: 

  • We are Curious to learn, explore, and innovate in an open world 
  • We have the Courageto take risks, make bold decisions and move ideas into action 
  • We collaborate across boundaries with trust, integrity, and respect 
  • We are highly Capable and highly skilled, empowered to deliver outstanding results.

Mere fra SimCorp A/S

Kom tættere på virksomheden


Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

DHL Express søger kontor- og økonomielever

Ønsker du at udvikle dit potentiale i et lærerigt miljø?

Er du vores nye revisorelev?

Aros statsautoriserede revisorer I/S søger til deres kontor i København.

Grib muligheden - BAUHAUS søger salgselever

Brænder du for kundekontakt og høj service? Så bliv elev hos Bauhaus

Fitness World søger Gym Staff i hele landet

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde?

NEXTSTOP er landet

Læs den nye udgave af vores uddannelsesmagasin NEXTSTOP og deltag i konkurrencen om en helt særlig præmie til dig og din skole

Læs mere

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Start din karriere i den mest fremadstormende og 100% danskejede sportskæde i landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere