Bliv Gym Staff i Fitness World

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde og hjælpe hele Danmark med at komme tilbage til de sunde vaner? 

Læs mere
top

Annonce

Bliv kontorelev i Lidl

I Lidl har vi et hav af karrieremuligheder efter endt uddannelse, og hvis du har lysten og viljen, får du, gennem dit 2-årige elevforløb, forudsætningerne for at kickstarte din videre karriere i Lidl #GrænseløseAmbitioner

Annonce

NEYE søger salgselever

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater, er du måske den, som vi står og mangler i vores butikker i København?

Annonce

Bang & Olufsen

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand? Vi søger lige nu trainees indenfor flere spændende områder.

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet

Ansøgningsfristen er udløbet

Advokatsekretærelev hos Andersen Partners i Kolding


Andersen Partners har nyt hovedkontor i Kolding, hvortil vi søger en advokatsekretærelev

Vi er blandt de førende erhvervsrettede advokatkontorer i Syddanmark, og kan med det tilbyde dig en elevplads i et hus, hvor der altid er stor aktivitet og mange spændende nye udfordringer. 

Du vil gennem din uddannelse som advokatsekretær få kendskab til arbejdsgangene på et stort advokatkontor med godt 100 kollegaer, og du vil komme til at arbejde såvel selvstændigt som i teams. Vi mener også, at vejen frem er, at du bliver rigtig god inden for et specifikt fagområde, og derfor søger vi en elev, der skal specialiserer sig inden for Insolvensret. 

Insolvens

Til vores afdeling for insolvens søger vi en sekretærelev, som skal indgå i de daglige opgaver, hvor du vil komme til at arbejde selvstændigt med mange forskellige opgaver fra tidspunktet, hvor en virksomhed bliver erklæret konkurs til endelig afslutning af konkursboet. 

Arbejdet som advokatsekretærelev vil blive meget selvstændigt, hvilket er kendetegnende for en sekretær i vores team. Du vil altså komme til selv at have kontakt til f.eks. banker, retter, kreditorer og medarbejdere. Derudover vil du i samarbejde med en jurist eller sagsbehandler lære at håndtere salg af de aktiver, der er i konkursboet.

Du vil også komme til at arbejde selvstændigt med tal, da en del af arbejdet også vil omfatte inddrivelse af tilgodehavender, bogholderi mv. Derfor vil det være nødvendigt, at du har god talforståelse og kan arbejde i Excel. 

Målet vil være, at du selvstændigt kan behandle små konkursboer. 

Vi arbejder med alt lige fra skriftlig kommunikation til håndtering af store dataark og fremfor alt sikrer vi, at vi overholder alle deadlines. 

Din uddannelse 

Der udarbejdes en handlingsplan, der evalueres på to årlige samtaler. Samtidig med arbejdet på kontoret, vil du også skulle deltage i specialuddannelsen for advokatsekretærer. Du bliver omgivet af et team af dygtige og erfarne kollegaer, som er klar til at lære fra sig, og som vil sikre, at du får en uddannelse med et højt fagligt niveau. Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en uformel organisation med en positiv performancekultur, hvor vi lægger vægt på den enkelte medarbejders udvikling og trivsel. Du kan læse mere om Andersen-Partners på www.andersen-partners.dk 

Det forventer vi af dig 

  • Du skal have bestået enten EUX eller HHX alternativt STX/HTX med et 5 ugers EUD forløb
  • Du er fortrolig med IT, herunder særligt office-pakken
  • Du behersker dansk perfekt såvel i tale som skrift og er hurtig på tastaturet
  • Du har god tal-forståelse
  • Du er omhyggelig og har sans for detaljer og kan lide at sætte ting i system
  • Du er parat til at tage fra, også når det kommer til praktiske opgaver
  • Du er tålmodig, serviceminded og tager udfordringer med godt humør
  • Du må meget gerne have tidligere erhvervserfaring – (evt. via bijob) 

Vil du vide mere 

Er du nysgerrig efter mere information, er du velkommen til vores insolvensafdeling at kontakte sagsbehandler Diana Andersen på tlf. 76 22 22 92 eller e-mail dan@andersen-partners.dk 

Du kan også kontakte HR Business Partner Anne Birgitte Christensen på tlf. 76 22 22 55 eller e-mail abc@andersen-partners.dk

Ansøgning 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, eksamenspapirer, CV samt eventuelle anbefalinger på mail ved at klikke på "Ansøg nu" knappen senest den 16. juni 2021.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Andersen Partners Advokatfirma
Buen 11, 6.
6000 Kolding

Praktisk

Ansøgningsfrist: 16. juni 2021
Tiltrædelse: Snarest muligt

Kontakt

Sagsbehandler, Diana Andersen
tlf.: 76 22 22 92
dan@andersen-partners.dk

HR Business Partner, Anne Birgitte Christensen
tlf.: 76 22 22 55
abc@anders-partners.dk.

Om os

Andersen Partners er etableret af en erfaren partnerkreds med en fælles ambition om at drive et moderne, kommercielt og internationalt orienteret advokatfirma med fokus på klienternes behov og medarbejdernes udvikling.

Vores vigtigste målsætning er at have tilfredse klienter. Derfor kan vores klienter både forvente og forlange, at vi ikke bare forstår de juridiske problemstillinger, men også sætter os ind i deres forretning, deler deres ambitioner og finder de pragmatiske løsninger, der skal til, for at de når deres mål.

Andersen Partners har hovedsæde i Kolding og kontorer i København, Flensborg og Hamborg. Vi er godt 100 medarbejdere, hvoraf omkring 50 er jurister. Se mere under personer.

Mere fra Andersen Partners Advokatfirma 

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv administrationselev hos Novozymes

Har du passion for administration, så er du vores nye administrationselev.

Samsøe Samsøe søger salgselever

Vi tilbyder en skræddersyet og aktuel uddannelse med fokus på salg.

Grib muligheden - BAUHAUS søger salgselever

Brænder du for kundekontakt og høj service? Så bliv elev hos Bauhaus

Fitness World søger Gym Staff i hele landet

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde?

NEXTSTOP er landet

Læs den nye udgave af vores uddannelsesmagasin NEXTSTOP og deltag i konkurrencen om en helt særlig præmie til dig og din skole

Læs mere

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Start din karriere i den mest fremadstormende og 100% danskejede sportskæde i landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere