Bliv Gym Staff i Fitness World

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde og hjælpe hele Danmark med at komme tilbage til de sunde vaner? 

Læs mere
top

Annonce

Bliv kontorelev i Lidl

I Lidl har vi et hav af karrieremuligheder efter endt uddannelse, og hvis du har lysten og viljen, får du, gennem dit 2-årige elevforløb, forudsætningerne for at kickstarte din videre karriere i Lidl #GrænseløseAmbitioner

Annonce

NEYE søger salgselever

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater, er du måske den, som vi står og mangler i vores butikker i København?

Annonce

Bang & Olufsen

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand? Vi søger lige nu trainees indenfor flere spændende områder.

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet

Ansøgningsfristen er udløbet
 

Kontorelev til Q8 i København


Er du nysgerrig, proaktiv og trives godt i et dynamisk og salgspræget arbejdsmiljø, så skal du søge stillingen som kontorelev i Q8 Danmark A/S.

Jobbeskrivelse

I Q8 er vores ambition at give vores elever den bedste og mest lærerige uddannelse, hvor du vil få en optimal palette af færdigheder og praktiske erfaringer i dit 2-årige uddannelsesforløb, som efterfølgende kan give dig en masse spændende karrieremuligheder.

Elevuddannelsen varer 2 år og her foregår din læring gennem hands-on arbejde med opgaver, som spænder vidt. Du får derfor mulighed for at prøve dine evner af på forskellige områder i vores Retail Division, hvor du indgår i hverdagen på lige fod med dine mere erfarne kolleger.

Der er plads til og mulighed for at sætte dine talenter i spil og bruge dine færdigheder fra skolen i praksis. Du bliver en del af en dynamisk og uformel virksomhed i stærk vækst med korte beslutningsveje og fantastiske kolleger. Vi giver dig gode muligheder for faglig og personlig udvikling afhængig af dine egne ønsker og engagement. Sammen sørger vi for, at det er sjovt og udviklende at gå på arbejde.

Med base på vores hovedkontor i Ørestaden i København vil du i Retail Divisionen, blive en del af vores Retail Operations-afdeling som primært har til opgave at yde operationel support til vores 107 bemandede servicestationer og 5 distriktschefer.

I tæt samarbejde med Retail Operations Manageren vil du få en travl og spændende hverdag, hvor ikke to dage er ens og hvor opgaverne alsidige. Du vil løbende berøre opgaver som:

  • Månedlige afrapporteringsopgaver
  • Løbede support til distriktscheferne og Head of Retail
  • Daglig support til servicestationerne
  • Sikre løbende kommunikation ud mod vores stationsnetværk
  • Løbende optimering af processer og procedurer
  • Deltagelse i udbudsarbejde om nye leverandørkontrakter
  • Deltagelse i leverandørmøder
  • ·Deltagelse i interne møder med lederteams

Du kommer til at arbejde tæt sammen med resten af afdelingerne i Retail Divisionen, og vil samtidig også skulle samarbejde på tværs af hele organisationen.

Vi søger

Vi søger dig som er nysgerrig, proaktiv, struktureret og serviceminded. Du har en stor interesse for mennesker, og er dygtig til at kommunikere og formidle dine budskaber til alle niveauer.

Det er vigtigt, at du har flair for tal. Du skal gerne kunne lide at arbejde i Excel og måske er der lidt af en “systemnørd” i dig. I det daglige arbejde med løbende afrapporteringer af opsatte økonomiske KPI´er vil dine talenter for tal, systemer og generelle økonomiskforståelse virkelig komme på banen.

Du trives med ansvar og selvstændige opgaver, og er ikke bange for at kaste dig ud i nye udfordringer. Du er positiv af natur og trives i et uformelt miljø, hvor der er højt til loftet. Dertil sætter du en stor ære i at løse opgaverne med stort engagement og stor omhu.

For at kunne starte på hovedforløbet skal du have den rette uddannelse – f. eks EUX forløbet eller også har du suppleret din HF/STX med et 5 ugers EUS-forløb.

Vi tilbyder

Vi tilbyder dig et spændende 2-årigt elevforløb, hvor du vil blive udfordret, få en masse nye færdigheder og dermed får mulighed for at prøve dine evner af, indenfor vores Retail Division.

Du får tilknyttet en mentor, som vil følge dig tæt og sikre, at du får den rette støtte, sparring og hjælp som du har brug for, for at kunne udvikle dig bedst muligt, i forhold til den fastlagte uddannelsesplan.

I Retail Operations vil alle dine evner indenfor service, samarbejde og ikke mindst dine kommunikationsevner blive styrket, da du efter en grundig oplæring vil blive vores “support-ansigt” ud mod vores 107 servicestationer.

Du vil få mulighed for at få dine egne arbejds- og ansvarsopgaver, og jo mere du viser os at du kan og vil, jo mere ansvar vil du kunne få. Du vil blive en naturlig del af større projekter i samarbejde med vores Retail Operations Manager.

Lyder det interessant?

Lyder denne elevstilling spændende, og er du klar på en masse nye og udfordrende opgaver så send os din ansøgning og CV senest den 11. juni 2021.

Vi gør opmærksom på, at vi kun tager imod ansøgninger via ansøgnings-link.

Vi påregner at afholde første samtaler i uge 25. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte rekrutterende leder Morten Toft på morten.toft@q8.dk eller på telefon +45 42 12 66 16.

Vi glæder os til at læse om dig og hvorfor du søger denne stilling.

Vil du være med til at gøre Q8 endnu stærkere – så søg stillingen i dag!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Q8 Danmark A/S
Arne Jacobsens Allé 7
2300 København

Praktisk

Ansøgningsfrist: 11. juni 2021
Tiltrædelse: hurtigst muligt

Kontakt

Rekrutterende leder Morten Toft
morten.toft@q8.dk
tlf.: +45 42 12 66 16.

Mød en medarbejder 

Kathrine Hindsig, Retail Training Manager 

Kathrine startede som salgsassistent og er nu Retail Training Manager - et job som hun kombinerer med uddannelse på Copenhagen Business School. I filmen kan du følge hendes arbejde, hvor passionen for jobbet og menneskene er nøgleordene.

Mere fra Q8 Danmark

Kom tættere på virksomheden


VI GLÆDER OS TIL AT LÆSE DIN ANSØGNING!

  Gem til senere

Bliv administrationselev hos Novozymes

Har du passion for administration, så er du vores nye administrationselev.

Samsøe Samsøe søger salgselever

Vi tilbyder en skræddersyet og aktuel uddannelse med fokus på salg.

Grib muligheden - BAUHAUS søger salgselever

Brænder du for kundekontakt og høj service? Så bliv elev hos Bauhaus

Fitness World søger Gym Staff i hele landet

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde?

NEXTSTOP er landet

Læs den nye udgave af vores uddannelsesmagasin NEXTSTOP og deltag i konkurrencen om en helt særlig præmie til dig og din skole

Læs mere

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Start din karriere i den mest fremadstormende og 100% danskejede sportskæde i landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere