Bliv Gym Staff i Fitness World

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde og hjælpe hele Danmark med at komme tilbage til de sunde vaner? 

Læs mere
top

Annonce

Bliv kontorelev i Lidl

I Lidl har vi et hav af karrieremuligheder efter endt uddannelse, og hvis du har lysten og viljen, får du, gennem dit 2-årige elevforløb, forudsætningerne for at kickstarte din videre karriere i Lidl #GrænseløseAmbitioner

Annonce

NEYE søger salgselever

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater, er du måske den, som vi står og mangler i vores butikker i København?

Annonce

Bang & Olufsen

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand? Vi søger lige nu trainees indenfor flere spændende områder.

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet

Ansøgningsfristen er udløbet

Elev til Administration hos Bang & Olufsen


Det mest eftertragtede audiobrand 

Vores vision er at blive verdens mest eftertragtede audiobrand. Gennem mere end 95 år har vi skabt produkter, der rammer dine sanser, inspirerer og vækker stolthed i os alle. Vi er passionerede innovatører, der bruger vores indsigter og samarbejdsevner til at løse og simplificere komplekse udfordringer. Hver eneste dag er vi drevet af at skabe lydoplevelser, der har en dyb påvirkning på mennesker, sammen med andre, der deler vores passion.

Start din karriere i en international virksomhed hvor din stemme bliver hørt og du kan få erfaring fra begge ender af værdikæden – nemlig salgs- og servicesupport. 

Din mission

Du får arbejdsplads på vores hovedkontor i Struer, hvor du under dit 2-årige elevforløb bliver tilknyttet to forskellige afdelinger. Første år er du i Sales Support, hvor du sammen med en masse dygtige kollegaer supporterer Bang & Olufsen forhandlere i hele verden. Du er blandt andet med til at følge op på lanceringer og kampagner og booke transport til returneringer.

Andet år bruger du i vores Global Service . Her vil du bl. a. supportere servicelederne med,service partner med anskaffelse af reservedele og  kunde reklamationer globalt. Du vil være med til at udforme processbeskrivelser samt udarbejde statistiske rapporter.

Fælles for din rolle i begge afdelinger, er at du har masser af kontakt med kolleger, forhandlere og kunder fra hele verden – så du får brugt dine gode kommunikationsevner både på dansk og engelsk samtidigt med at du tilegner dig god forretningsforståelse og en bred teknisk viden.

Din tiltrædelse vil være i efteråret 2021 eller efter nærmere aftale.

Dit netværk

Hos Bang & Olufsen kan du skabe dig et bredt, globalt netværk gennem kontakt med ledere, forhandlere, leverandører og mange andre – og især andre elever på tværs af virksomheden som du kan dele dine erfaringer med.

Derudover bliver du en del af en virksomhed ,hvor du har lige så stor en stemme som dine sidekammerater. Elevforløbet hos B&O vil  være en solid start på din karriere, og du vil få en fantastisk mulighed for at prøve dig selv af i en international kontekst, hvor du i høj grad selv kan få indflydelse på dine opgaver – du skal blot være klar til at gribe udfordringerne.

Du bringer

For at være elev er det vigtigt at du har bestået, din HHX eller anden gymnasial uddannelse. Derudover:

  • har du stor interesse for teknologi og er klar til at opnå stor viden om Bang & Olufsens produktportefølje
  •  du er enormt energisk og klar til at påtage dig et væld af nye udfordringer som du kan bygge viden og nye egenskaber på
  •  du behersker dansk og engelsk og kan yde exceptionel service – både over mail og telefon
  •  du behersker Office-pakken –   

Vi søger en elev med opstart efteråret 2021. 

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand?

Så send os dit CV samt din ansøgning ved at klikke på "Send ansøgning". Vi behandler ansøgninger løbende, så søg stillingen hurtigst muligt og senest 20. juni 2021.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte HR Konsulent, Marie Krarup på mail: marl@bang-olufsen.dk.

Bemærk: Ansøgninger kommer kun i betragtning, hvis de er sendt via ”Send ansøgning”-knappen. 

Læs mere om vores rekrutteringsproces, og udforsk dine karrieremuligheder hos Bang & Olufsen her.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Bang & Olufsen
Bang & Olufsen Allé 1
7600 Struer

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt og senest 20. juni 2021
Tiltrædelse: Efteråret 2021

Kontakt

HR Konsulent, Marie Krarup
marl@bang-olufsen.dk.

Samarbejde og gensidig respekt driver innovation 

Vi er en global virksomhed med omkring 900 medarbejdere, der opererer i mere end 70 lande verden over. Det er kun muligt, fordi vi er agile og giver plads til individuelle beslutninger samt arbejder med nogle af verdens største teknologi- og produktionspartnere. Vi arbejder med et fladt hierarki samt åben og ærlig kommunikation. Vi mener, at feedback er vigtig for udviklingen, både på individuelt plan og for virksomheden, og vores ledelse af baseret på at kunne sætte en klar retning og facilitere samarbejde på tværs af funktioner, grænser og sammen med partnere. Vi ved, at det er vigtigt at kunne lære af hinanden og udvise gensidig respekt. 

Vi er meget mere end en arbejdsplads 

Livet er sjovere, når man deler og oplever det med andre. Vi samarbejder, skaber og innoverer på globalt plan hver eneste dag – og vi husker at nyde det hele sammen. Derfor afholder vi jævnligt musikfredage og sportsarrangementer, og vi samles ofte for at spise god mad sammen og for at fejre lokale traditioner centreret om vores fælles passion for musik.

Mere fra Bang & Olufsen

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv administrationselev hos Novozymes

Har du passion for administration, så er du vores nye administrationselev.

Samsøe Samsøe søger salgselever

Vi tilbyder en skræddersyet og aktuel uddannelse med fokus på salg.

Grib muligheden - BAUHAUS søger salgselever

Brænder du for kundekontakt og høj service? Så bliv elev hos Bauhaus

Fitness World søger Gym Staff i hele landet

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde?

NEXTSTOP er landet

Læs den nye udgave af vores uddannelsesmagasin NEXTSTOP og deltag i konkurrencen om en helt særlig præmie til dig og din skole

Læs mere

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Start din karriere i den mest fremadstormende og 100% danskejede sportskæde i landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere