Bliv Gym Staff i Fitness World

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde og hjælpe hele Danmark med at komme tilbage til de sunde vaner? 

Læs mere
top

Annonce

Bliv kontorelev i Lidl

I Lidl har vi et hav af karrieremuligheder efter endt uddannelse, og hvis du har lysten og viljen, får du, gennem dit 2-årige elevforløb, forudsætningerne for at kickstarte din videre karriere i Lidl #GrænseløseAmbitioner

Annonce

NEYE søger salgselever

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater, er du måske den, som vi står og mangler i vores butikker i København?

Annonce

Bang & Olufsen

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand? Vi søger lige nu trainees indenfor flere spændende områder.

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet

Ansøg nu

Kickstart din karriere – bliv lager- og logistikoperatørelev hos DSV i Taulov

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Her får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde netop dén rolle, som motiverer dig mest.

DSV er på vej ind i en spændende fremtid, som du og din generation er en vigtig del af. Vi har en aktiv rolle i den grønne omstilling, og vi udforsker nye teknologier, der kommer til at forme fremtidens transport. I centrum for vores forretning er spedition og logistik, og vi er dygtige til vores håndværk. Her kan du gøre en forskel, mens du udvikler dig fagligt og personligt.

Kom godt fra start med en teoretisk og praktisk uddannelse

Som lager- og logistikoperatørelev hos DSV kommer du til at arbejde på vores lager i Horsens, med alt hvad der rører sig på et moderne lager. Vi tilbyder dig en spændende uddannelse inden for lager og logistik med afvekslende opgaver, hvor du får mulighed for at kombinere teori og praksis gennem et 2½-årigt uddannelsesforløb.

Logistik hos de bedste

På vores uddannelse for lager- og logistikoperatørelever bliver du specialiseret inden for logistik og lagerstyring. Det er nemlig dig, der skal have det store forkromede overblik, når det handler om varepluk, -modtagelse, -forsendelse og lagerlokationer samt øvrige lageropgaver.

Ved uddannelsens start ligger der en uddannelsesplan klar til dig, med detaljer om hvilket forløb du som elev skal igennem hos os og på skolen. Der vil jævnligt blive afholdt evalueringssamtaler med dig om, hvordan det går med dig i din uddannelse.

Har du, hvad der skal til?

  • I DSV vil vi gerne have elever som:
  • Har bestået grundforløbet som lageroperatør 
  • Tager medansvar for egen uddannelse Viser engagement, selvstændighed og er målrettede Har godt humør og fungerer godt i et team

Vi tror på, at vores medarbejdere udvikler sig bedst, hvis de selv får chancen for at påvirke deres arbejde. Derfor vil du opleve, at du får mulighed for at få eget ansvarsområde, hvis du viser vilje og resultater. Du vil indgå i et dynamisk team i en virksomhed, hvor hver enkelt medarbejder er synlig og værdsat, hvor vi arbejder sammen som et hold, og hvor der lægges vægt på et højt serviceniveau.

Som medarbejder i DSV skal du være med til at sikre, at vores kunder og dine kolleger opfatter dig som fleksibel, pålidelig, innovativ og engageret. Vi tilbyder dig et spændende job i en succesfuld international virksomhed, der er i stærk vækst. Vi har et uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi lægger vægt på gode udviklingsmuligheder for den enkelte medarbejder. Du får en afvekslende hverdag med gode kolleger, kantineordning og personaleforening.

Er du interesseret i at høre mere om uddannelsen, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR Specialist Mona Larsen på tlf. + 45 27 88 02 57.

Send din ansøgning nu

Har du lyst til at blive en af vores nye lager- og logistikoperatørelever, så send os din ansøgning, CV og eksamensbevis. Når du starter din ansøgningsproces, vil du blive bedt om at logge ind (Sign in) i vores rekrutteringssystem – har du ikke allerede en profil, skal du oprette en profil og herefter fortsætte din ansøgningsproces.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DSV Global Transport & Logistics
Amerikavej 7, Taulov 
7000 Fredericia

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: August / September 2021

Kontakt

HR Specialist
Mona Larsen
tlf.: +45 2788 0257.

DSV - Global Transport and Logistics

DSV leverer nogle af de allerbedste resultater inden for transport- og logistikbranchen. I driften såvel som alle øvrige funktioner arbejder 56.000 medarbejdere i mere end 80 lande dedikeret på at yde den bedst mulige service og skabe store kundeoplevelser. Hvis du har drive og talent og er klar til at tage ansvar, så giver vi dig muligheden for at udvikle dit potentiale og sætte fart på din karriere.

Mere fra DSV A/S 

Kom tættere på virksomheden


  Gem til senere

Bliv administrationselev hos Novozymes

Har du passion for administration, så er du vores nye administrationselev.

Samsøe Samsøe søger salgselever

Vi tilbyder en skræddersyet og aktuel uddannelse med fokus på salg.

Grib muligheden - BAUHAUS søger salgselever

Brænder du for kundekontakt og høj service? Så bliv elev hos Bauhaus

Fitness World søger Gym Staff i hele landet

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde?

NEXTSTOP er landet

Læs den nye udgave af vores uddannelsesmagasin NEXTSTOP og deltag i konkurrencen om en helt særlig præmie til dig og din skole

Læs mere

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Start din karriere i den mest fremadstormende og 100% danskejede sportskæde i landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere