Bliv Gym Staff i Fitness World

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde og hjælpe hele Danmark med at komme tilbage til de sunde vaner? 

Læs mere
top

Annonce

Bliv kontorelev i Lidl

I Lidl har vi et hav af karrieremuligheder efter endt uddannelse, og hvis du har lysten og viljen, får du, gennem dit 2-årige elevforløb, forudsætningerne for at kickstarte din videre karriere i Lidl #GrænseløseAmbitioner

Annonce

NEYE søger salgselever

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater, er du måske den, som vi står og mangler i vores butikker i København?

Annonce

Bang & Olufsen

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand? Vi søger lige nu trainees indenfor flere spændende områder.

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet

Ansøg nu

Økonomielev med flair for tal


Er du vores nye elev, der motiveres ved at have orden på tingene. Har du sans for detaljen og styr på deadlines, også når der er travlt? 

Har du lyst til at arbejde med bl.a. betalinger, budgetter, årsregnskaber og meget mere, så er det måske lige dig, vi leder efter som vores nye økonomielev. Opstart er den 1. september 2021 med arbejdsadresse på vores hovedsæde i Svinninge. 

Du kommer til at være tilknyttet vores funktionsområde Finans, som består af 6 afdelinger med ca. 50 engagerede kolleger, der alle glæder sig til at få dig som ombord. Som elev hos os bliver du en naturlig del af afdelingen og indgår i teamet på lige fod med dine kollegaer. 

I det daglige arbejde, vil du få mange kontaktflader, og det er derfor vigtigt, at du er smilende og imødekommende og ved hvad god service er. 

Du vil indgå i en turnusordning i Finansområdets forskellige afdelinger. I de 2 år uddannelsen varer, vil du komme igennem flere fagområder, bl.a. betalinger, bogføring, restance, kreditor, likviditetsstyring, Intern revision, risikostyring foruden controlling og rapportering. 

Vi forventer, at du har lyst til at lære nyt, og at du tager ansvar for dine opgaver. 

Vi forventer ligeledes, at du har gennemført relevant grunduddannelse og adgangsbetingelserne til hovedforløbet for kontoruddannelsen med speciale i økonomi. 

Som person er du ikke bange for at tage fat, og er god til at skabe relationer. Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og er engageret. Du er kvalitetsbevidst, omhyggelig og god til at formulere dig mundtligt og skriftligt. Herudover er det vigtigt at du har et godt kendskab samt interesse for IT. 

Hos os får du en alsidig uddannelse gennem et spændende forløb med en travl hverdag, hvor der altid sker noget. Du får her muligheden for en læreplads i en virksomhed, som arbejder med grøn omstilling og bæredygtighed på mange områder, og som kan give dig et godt afsæt for din videre karriere. 

Vi tilbyder et individuelt forløb med dig som aktiv medspiller. Du bliver en del af et elevnetværk på tværs af virksomheden, du får gode personalevilkår f.eks. tilbud om kantineordning, gratis adgang til fitnessrum, foruden løn efter overenskomst, pension md gruppelivsforsikring, dækning ved kritisk sygdom, heltidsulykkesforsikring og helbredssikring. Du får også betalt mobiltelefon og ADSL/bredbånd. Du kan læse mere om Andel på vores hjemmeside andel.dk. 

Er du blevet nysgerrig? 

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder for Back Office i Finans Anni Thunø på tlf. 3068 0688. 

Lyder det spændende? 

Send allerede i dag en ansøgning. Vi har brug for en kortfattet ansøgning, CV og dit grundforløbbevis/karakterliste. Er du ved at være færdig med dit adgangsgivende forløb, så send din forløbige karakterliste fra uddannelsen. 

Ansøgningsfrist er den 24. juni 2021. Vi afholder samtaler den 28. juni 2021 i Svinninge.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Andel
Hovedgaden 36
4520 Svinninge

Praktisk

Ansøgningsfrist: 24. juni 2021
Tiltrædelse: 1. september 2021

Kontakt

Back Office i Finans Anni Thunø
tlf. 3068 0688


Andel som arbejdsplads


.

Om os

Andel er et andelsselskab, der bygger og tror på, at det bedste samfund er et samfund med muligheder for alle. Lige muligheder for at lade elbilen og gå online. En velfungerende vital infrastruktur skaber sammenhæng og sammenhold. Et stærkt sammenhold kræver stærke forbindelser. Vi er afhængige af at være forbundet med hinanden – elektrisk og digitalt – og vi er hinandens bedste forbindelse. 

I Andel vil vi være hinandens bedste forbindelse, og vi har 1.700 kolleger, der tager ansvar for at skabe en fælles fremtid – for vores kunder, vores andelshavere og vores omverden. Andel har 2,8 millioner kundeforhold og via vores datterselskaber, Clever, Energi Danmark, Fibia og SEAS-NVE, giver vi dig markedets bedste energiløsninger og den skarpeste kunderådgivning. Vi en del af en ambitiøs grøn omstilling, når vi investerer i havvindmøller, ladeinfrastruktur og visionære energiløsninger. Andel har hovedsæde i Svinninge og primære lokationer i Ballerup, Haslev og Virum.

Mere fra Andel

Kom tættere på os :)


Young Career Profile

Mød os på young-career.dk og læs meget mere om det at være elev hos Andel

  Gem til senere

Bliv administrationselev hos Novozymes

Har du passion for administration, så er du vores nye administrationselev.

Samsøe Samsøe søger salgselever

Vi tilbyder en skræddersyet og aktuel uddannelse med fokus på salg.

Grib muligheden - BAUHAUS søger salgselever

Brænder du for kundekontakt og høj service? Så bliv elev hos Bauhaus

Fitness World søger Gym Staff i hele landet

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde?

NEXTSTOP er landet

Læs den nye udgave af vores uddannelsesmagasin NEXTSTOP og deltag i konkurrencen om en helt særlig præmie til dig og din skole

Læs mere

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Start din karriere i den mest fremadstormende og 100% danskejede sportskæde i landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere