Kickstart din karriere i EY

Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning? Så bliv en del af teamet i EY!

Læs mere
top

Annonce

Bliv revisortrainee i BDO

Vi tilbyder dig altså en attraktiv revisoruddannelse med start i september 2022.

Annonce

Revisortrainee hos EY

Er du klar til at få sparket dine ambitioner i gang og udlevet dit potentiale? Hos EY er der rig mulighed for udvikling samt masser af internationale muligheder!

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet

Ansøgningsfristen er udløbet

Økonomielev med flair for tal


Er du vores nye elev, der motiveres ved at have orden på tingene. Har du sans for detaljen og styr på deadlines, også når der er travlt? 

Har du lyst til at arbejde med bl.a. betalinger, budgetter, årsregnskaber og meget mere, så er det måske lige dig, vi leder efter som vores nye økonomielev. Opstart er den 1. september 2021 med arbejdsadresse på vores hovedsæde i Svinninge. 

Du kommer til at være tilknyttet vores funktionsområde Finans, som består af 6 afdelinger med ca. 50 engagerede kolleger, der alle glæder sig til at få dig som ombord. Som elev hos os bliver du en naturlig del af afdelingen og indgår i teamet på lige fod med dine kollegaer. 

I det daglige arbejde, vil du få mange kontaktflader, og det er derfor vigtigt, at du er smilende og imødekommende og ved hvad god service er. 

Du vil indgå i en turnusordning i Finansområdets forskellige afdelinger. I de 2 år uddannelsen varer, vil du komme igennem flere fagområder, bl.a. betalinger, bogføring, restance, kreditor, likviditetsstyring, Intern revision, risikostyring foruden controlling og rapportering. 

Vi forventer, at du har lyst til at lære nyt, og at du tager ansvar for dine opgaver. 

Vi forventer ligeledes, at du har gennemført relevant grunduddannelse og adgangsbetingelserne til hovedforløbet for kontoruddannelsen med speciale i økonomi. 

Som person er du ikke bange for at tage fat, og er god til at skabe relationer. Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og er engageret. Du er kvalitetsbevidst, omhyggelig og god til at formulere dig mundtligt og skriftligt. Herudover er det vigtigt at du har et godt kendskab samt interesse for IT. 

Hos os får du en alsidig uddannelse gennem et spændende forløb med en travl hverdag, hvor der altid sker noget. Du får her muligheden for en læreplads i en virksomhed, som arbejder med grøn omstilling og bæredygtighed på mange områder, og som kan give dig et godt afsæt for din videre karriere. 

Vi tilbyder et individuelt forløb med dig som aktiv medspiller. Du bliver en del af et elevnetværk på tværs af virksomheden, du får gode personalevilkår f.eks. tilbud om kantineordning, gratis adgang til fitnessrum, foruden løn efter overenskomst, pension md gruppelivsforsikring, dækning ved kritisk sygdom, heltidsulykkesforsikring og helbredssikring. Du får også betalt mobiltelefon og ADSL/bredbånd. Du kan læse mere om Andel på vores hjemmeside andel.dk. 

Er du blevet nysgerrig? 

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder for Back Office i Finans Anni Thunø på tlf. 3068 0688. 

Lyder det spændende? 

Send allerede i dag en ansøgning. Vi har brug for en kortfattet ansøgning, CV og dit grundforløbbevis/karakterliste. Er du ved at være færdig med dit adgangsgivende forløb, så send din forløbige karakterliste fra uddannelsen. 

Ansøgningsfrist er den 24. juni 2021. Vi afholder samtaler den 28. juni 2021 i Svinninge.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Andel
Hovedgaden 36
4520 Svinninge

Praktisk

Ansøgningsfrist: 24. juni 2021
Tiltrædelse: 1. september 2021

Kontakt

Back Office i Finans Anni Thunø
tlf. 3068 0688


Andel som arbejdsplads


.

Om os

Andel er et andelsselskab, der bygger og tror på, at det bedste samfund er et samfund med muligheder for alle. Lige muligheder for at lade elbilen og gå online. En velfungerende vital infrastruktur skaber sammenhæng og sammenhold. Et stærkt sammenhold kræver stærke forbindelser. Vi er afhængige af at være forbundet med hinanden – elektrisk og digitalt – og vi er hinandens bedste forbindelse. 

I Andel vil vi være hinandens bedste forbindelse, og vi har 1.700 kolleger, der tager ansvar for at skabe en fælles fremtid – for vores kunder, vores andelshavere og vores omverden. Andel har 2,8 millioner kundeforhold og via vores datterselskaber, Clever, Energi Danmark, Fibia og SEAS-NVE, giver vi dig markedets bedste energiløsninger og den skarpeste kunderådgivning. Vi en del af en ambitiøs grøn omstilling, når vi investerer i havvindmøller, ladeinfrastruktur og visionære energiløsninger. Andel har hovedsæde i Svinninge og primære lokationer i Ballerup, Haslev og Virum.

Mere fra Andel

Kom tættere på os :)


Young Career Profile

Mød os på young-career.dk og læs meget mere om det at være elev hos Andel

  Gem til senere

Fiberline Composites A/S søger lærlinge

Fiberline står overfor en spændende rejse med udvidelsen af flere fabrikker i udlandet - skal du med på holdet?

Schou Company søger fotografelev

Brænder du for at levere fotos af høj kvalitet, og kan du være med til at sikre det rigtige udtryk i Schous billedmateriale?

NERO GROUP søger økonomielev

Vil du arbejde med alle aspekter af dit fag og fungere som professionel samarbejdspartner for vores kunder?

Samsøe Samsøe søger salgselever

Som salgselev bliver du fra start engageret i et levende arbejdsliv med masser af ansvar!

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere