Revisortrainee i BDO

Hos BDO klæder vi dig godt på – uanset om du er til jakkesæt, kjole eller jeans.

Læs mere
top

Annonce

Bliv revisortrainee i BDO

Vi tilbyder dig altså en attraktiv revisoruddannelse med start i september 2022.

Annonce

Skab en karriere i den maritime branche

Annonce

Bliv trainee hos CK

Hos Christensen Kjærulff starter du karrieren i et revisionsfirma, hvor du både kan udleve  dit faglige og personlige potentiale!

Ansøg nu

Bliv speditørelev hos Scan Global Logistics


VIL DU HAVE MULIGHEDEN FOR AT KICKSTARTE EN INTERNATIONAL KARRIERE? SÅ BLIV SPEDITØRELEV HOS SCAN GLOBAL LOGISTICS PÅ VORES KONTOR I KASTRUP.

Vi søger lige nu sø- og luftfragtselever til vores kontorer i Kastrup, til ansættelse hurtigst muligt. Der er gode muligheder for fastansættelse i både ind- og udland efter endt forløb.

Mulighederne venter på dig

Hvis du vil være ekspert i nationale og internationale transporter via sø eller luft, så er vi det rigtige sted for dig. Du vil komme til at arbejde sammen med innovative speditører, som altid vil gå den ekstra mil for at finde de bedste løsninger for vores kunder. Samtidig lægger vi stor vægt på, at vi skal have det sjovt sammen i en uformel atmosfære, hvor der er plads til at fejle og lære. For os er hver udfordring en mulighed for at udvikle dine evner, og netop derfor er vores elevforløb skræddersyet til at udvikle dig til at blive en af de bedste i branchen. Med over 1850 kollegaer rundt om i verden fordelt på mere end 120 kontorer har du altid support, både fra din nærmeste kollegaer, men også på tværs af landegrænser – og får et globalt netværk, som hjælper dig med at lykkes i hverdagen.

Hvad laver en speditør?

Som speditørelev hos os planlægger du, hvordan varer transporteres fra A til B i Danmark og resten af verden. Det kan for eksempel være en kunde som skal have fragtet varer fra Kina til Danmark inden for en bestemt tidsfrist og til den helt rigtige pris, men hvad gør du hvis en havn eller lufthavn bliver lukket? Her skal du som speditør få det hele til at gå op i en højere enhed samtidig med at holde et højt serviceniveau over for vores kunder. Spedition handler om mennesker, så det er vigtigt, at du er god til at tale med andre, kan finde løsninger og tænke hurtigt. Du forstår samtidigt, at kundeservice er nøglen til din og vores succes. Det afgørende for os er din indstilling, dit engagement og dine ambitioner, samt at du er nysgerrig efter at lære nyt og åben over for nye udfordringer. Resten lærer vi dig!

Bliv en del af holdet

Selve speditøruddannelsen finder sted på kontoret i Aalborg eller Kastrup og er et 2-årigt forløb inden for sø- eller luftfragt. Du bliver en del af et elevhold, der følges ad hele vejen. Uddannelsen veksler mellem teori og praktik og garanterer derfor både faglig og professionel udvikling, samtidig med at du hurtigt får ansvar og stor selvstændighed i din dagligdag.

Din baggrund

  • Du har gennemført en HHX, STX, HTX, HF eller EUX med et godt resultat. Har du en STX, HTX eller HF, skal du tage fem ugers supplerende EUS-kursus. 
  • Du har kørekort til bil (kategori B), og du taler og skriver godt engelsk. 
  • Det er en fordel, hvis du har haft et studiejob, som har givet dig en handels- og forretningsmæssig forståelse, eller haft et længerevarende ophold i udlandet. Dette er dog ikke et krav. 

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning allerede nu via "Ansøg nu" knappen, for vi holder samtaler løbende. Forventet opstart er hurtigst muligt.

Vil du vide mere, så kontakt Ditte Rasmussen, People & Culture, på telefon 32 48 00 05 eller besøg vores hjemmeside www.scangl.com

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Scan Global Logistics A/S
Kastrup

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Nordic People & Culture Consultant, Ditte Rasmussen
tlf.: 32 48 00 05.

SGL Trainee Program

I Scan Global Logistics er vores vigtigste aktiv medarbejderne. Derfor er vores elevforløb skræddersyet til at skabe den perfekte grobund for, at du kan udvikle dig til en af branchens bedste. Læringskurven er stejl, og vi stiller store krav til dit engagement og din indsats. Samtidig støtter vi op om din udvikling både personligt og fagligt hele vejen fra elev til udlært.Fra din allerførste dag som elev i Scan Global Logistics betragter vi dig som en del af holdet på lige fod med alle andre.Når du starter som elev i Scan Global Logistics, kan du se frem til en spændende, lærerig og udfordrende tid, hvor du selv med din egen indsats og engagement er med til at præge indholdet i din uddannelse. Læs mere om dine karrieremuligheder her.

Mere fra Scan Global Logistics

Kom tættere på virksomheden


VI GLÆDER OS TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

Ansøg nu
  Gem til senere

INGVARD CHRISTENSEN i Vejle søger salgstrainee

Som trainee hos INGVARD CHRISTENSEN vil du beskæftige dig med salg af designmøbler og få kendskab til processerne i det moderne møbelhus.

Schou Company søger fotografelev

Brænder du for at levere fotos af høj kvalitet, og kan du være med til at sikre det rigtige udtryk i Schous billedmateriale?

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

NEXTSTOP ude nu!

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsessteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere