Bliv Gym Staff i Fitness World

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde og hjælpe hele Danmark med at komme tilbage til de sunde vaner? 

Læs mere
top

Annonce

NEYE søger salgselever

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater, er du måske den, som vi står og mangler i vores butikker i København?

Annonce

Bang & Olufsen

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand? Vi søger lige nu trainees indenfor flere spændende områder.

Annonce

Salgselev - Harald Nyborg

Drømmer du om udfordringer? Harald Nyborg søger salgselever i hele landet

Ansøg nu

Elektronikfagteknikerlærling hos Bang & Olufsen


Det mest eftertragtede audiobrand 

Vores vision er at blive verdens mest eftertragtede audiobrand. Gennem mere end 95 år har vi skabt produkter, der rammer dine sanser, inspirerer og vækker stolthed i os alle. Vi er passionerede innovatører, der bruger vores indsigter og samarbejdsevner til at løse og simplificere komplekse udfordringer. Hver eneste dag er vi drevet af at skabe lydoplevelser, der har en dyb påvirkning på mennesker, sammen med andre, der deler vores passion.

Vil du have en læreplads i en global organisation med et verdenskendt luksusbrand? Og kunne du tænke dig at:

  • nørde helt ned i elektronik igennem hele din læretid? 
  • være med til at arbejde på systemerne, der vækker Bang & Olufsen produkterne til live? 
  • arbejde sammen med kompetente kollegaer, der lever og ånder for Bang & Olufsen? 

Bang & Olufsen søger en elektronikfagteknikerlærling med tiltrædelse pr. 1. september 2021.  

Bliv lærling og lær Bang & Olufsen at kende indefra 

Som lærling træder du ind i et miljø, hvor du arbejder på lige fod med de andre medarbejdere. Du arbejder primært i vores serivceafdeling, men roterer også mellem afdelinger i løbet af din læretid for at få en bred viden og lære vores processer at kende. Du er altid tilknyttet et team og en mentor, som du kan gå til for at få råd og vejledning. Vi har pt. 15 lærlinge og elever inden for forskellige fagområder, hvor holdånd og gejst gennemsyrer vores tilgang til arbejdet. 

Arbejd bredt med elektronik 

I din dagligdag kommer du til at arbejde bredt med elektronik, og dine opgaver vil til dels være baseret på dine interesser. Du starter med reparation af elektroniske apparater. Her får du en endnu større forståelse for, hvad elektronik er, og hvordan vi arbejder med det. Samtidig opbygger du et stort professionelt netværk i virksomheden, så du har en masse viden at trække på. 

Efter lidt tid, kommer du også til at arbejde med udvikling af nye produkter samt programmering af elektronik. Det kan fx være at lave prototyper. Her kommer du i berøring med SMD-komponenter, lodning, prototypeudvikling samt programmering i embedded computer. 

Få et veltilrettelagt lærlingeforløb med spændende opgaver 

Du får et veltilrettelagt forløb, hvor du roterer i 3-4 afdelinger. Vi giver dig værktøjerne til at prøve dine evner af og udvikle din faglighed. Det går hurtigt med udviklingen hos Bang & Olufsen, og du skal være indstillet på, at opgaver og specifikationer let kan skifte retning – og give dig nye udfordringer hver dag. 

Du brænder for elektronik og du ønsker at udvikle dig indenfor faget  

  • Du har stor interesse for at afprøve brede opgaver inden for elektronik - måske nørder du endda med elektronik i fritiden 
  • Du har bestået eller forventer at bestå dit grundforløb (EUD eller EUX) med et flot resultat 
  • Du er god til engelsk både mundtligt og skriftligt

Som person er du selvstændig, men du er ikke bange for at spørge eller selv undersøge dine muligheder, når du støder på en udfordring. Desuden er du struktureret, så du forstår at koble din elektronik med de andre dele af produkter og komponenter for at se helheden. Og så er du innovativ - du tør tænke lidt ud af boksen. Har du endnu højere ambitioner, er din læreplads et godt springbræt videre til at blive ingeniør. 

Er du klar til at blive en del af verdens mest eftertragtede audiobrand?

Så send os dit CV samt din ansøgning ved at klikke på "Send ansøgning". Vi behandler ansøgninger løbende, så søg stillingen hurtigst muligt og senest 1. august 2021.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte HR Konsulent, Marie Krarup på mail: marl@bang-olufsen.dk

Bemærk: Ansøgninger kommer kun i betragtning, hvis de er sendt via ”Send ansøgning”-knappen. 

Læs mere om vores rekrutteringsproces, og udforsk dine karrieremuligheder hos Bang & Olufsen her.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Bang & Olufsen
Bang & Olufsen Allé 1
7600 Struer

Praktisk

Ansøgningsfrist: 1. august 2021
Tiltrædelse: 1. september 2021

Kontakt

HR Konsulent, Marie Krarup
marl@bang-olufsen.dk.

Samarbejde og gensidig respekt driver innovation 

Vi er en global virksomhed med omkring 900 medarbejdere, der opererer i mere end 70 lande verden over. Det er kun muligt, fordi vi er agile og giver plads til individuelle beslutninger samt arbejder med nogle af verdens største teknologi- og produktionspartnere. Vi arbejder med et fladt hierarki samt åben og ærlig kommunikation. Vi mener, at feedback er vigtig for udviklingen, både på individuelt plan og for virksomheden, og vores ledelse af baseret på at kunne sætte en klar retning og facilitere samarbejde på tværs af funktioner, grænser og sammen med partnere. Vi ved, at det er vigtigt at kunne lære af hinanden og udvise gensidig respekt. 

Vi er meget mere end en arbejdsplads 

Livet er sjovere, når man deler og oplever det med andre. Vi samarbejder, skaber og innoverer på globalt plan hver eneste dag – og vi husker at nyde det hele sammen. Derfor afholder vi jævnligt musikfredage og sportsarrangementer, og vi samles ofte for at spise god mad sammen og for at fejre lokale traditioner centreret om vores fælles passion for musik.

Mere fra Bang & Olufsen

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Sølvsten og Skive biler søger salgsrådgiverelever

Brænder du for god kundeservice og salg?

Samsøe Samsøe søger salgselever

Vi tilbyder en skræddersyet og aktuel uddannelse med fokus på salg.

Grib muligheden - BAUHAUS søger salgselever

Brænder du for kundekontakt og høj service? Så bliv elev hos Bauhaus

Fitness World søger Gym Staff i hele landet

Kunne du tænke dig at blive del af Danmarks største fitnesskæde?

NEXTSTOP er landet

Læs den nye udgave af vores uddannelsesmagasin NEXTSTOP og deltag i konkurrencen om en helt særlig præmie til dig og din skole

Læs mere

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

Start din karriere i den mest fremadstormende og 100% danskejede sportskæde i landet.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere