Revisortrainee i BDO

Hos BDO klæder vi dig godt på – uanset om du er til jakkesæt, kjole eller jeans.

Læs mere
top

Annonce

Bliv revisortrainee i BDO

Vi tilbyder dig altså en attraktiv revisoruddannelse med start i september 2022.

Annonce

Skab en karriere i den maritime branche

Annonce

Bliv trainee hos CK

Hos Christensen Kjærulff starter du karrieren i et revisionsfirma, hvor du både kan udleve  dit faglige og personlige potentiale!

Ansøgningsfristen er udløbet

Digital handelselev til Svømmespecialisten


En spændende uddannelsesstilling i et moderne og utraditionelt arbejdsmiljø, hvor passionen hedder Svømning og Vand

Svømmespecialisten er Danmarks største specialforretning og webshop inden for levering af alt udstyr til svømmere (uanset niveau) og svømmehaller. Kort sagt har vi stort set alt til vand. Vi er i en rivende udvikling og derfor søger vi en digital handelselev, med ansættelsesstart omkring 1. september 2021 eller 1. oktober 2021. Vi tilbyder en spændende stilling i et alsidigt, moderne og utraditionelt arbejdsmiljø med plads til leg og udvikling. Vi er 2 fuldtidsansatte og du vil blive en del af et team, hvor der derudover indgår 3-4 timeansatte, hvor der lægges stor vægt på høj (svømme) faglighed, kundeservice og et godt arbejdsmiljø.

Du vil som digital handelselev hos Svømmespecialisten bl.a. komme til at arbejde med:

  • Kundehenvendelser via telefon og mail 
  • Ekspedere webordre Online produktoprettelse 
  • Varebestilling 
  • Online markedsføring 
  • Opfølgning på indkøb 
  • Salgsarbejde i butik med alt, hvad det indebærer 
  • Deltage når Svømmespecialisten har salgsbod ved svømmestævner

Det er vigtigt for os, at du er motiveret for at lære nyt og vi lægger stor vægt på, at du kan tænke selvstændigt, har en positiv indgangsvinkel til det daglige arbejde samt til nye udfordringer. Du skal have lyst til at sælge og hjælpe kunder såvel online som i vores fysiske butik. Du skal være seriøs, have interesse for digital udvikling, møde op med godt humør og være god til at kommunikere med kunder og kollegaer i skrift og tale. Har du i øvrigt let ved at skabe kontakt til andre mennesker, kan Digital handelsuddannelsen være den rigtige vej for dig. Du skal kunne lide at arbejde i et dynamisk miljø, hvor der af og til kan være travlt. Dine arbejdsopgaver vil variere meget, fra daglig online kundekontakt, digitalt og fysisk salg, til planlægning og gennemførelse af salgsfremstød på virksomhedens digitale platforme.

Uddannelseskrav

Du skal have bestået grundforløbet, for at komme i praktik. Elever med HHX-baggrund kan begynde direkte på hovedforløbet og derved elevstillingen. Elever med anden gymnasial eksamen end HHX skal inden start i Svømmespecialisten gennemføre et forkortet grundforløb på 5 uger, der er SU-berettiget.

Om Svømmespecialisten

Svømmespecialisten er placeret i en industribygning på Rødovrevej. Her bliver du en del af en virksomhed i vækst med fokus på ambitiøse målsætninger om at levere markedets bedste kundeservice. Tonen er uformel og vi sætter stor ære i at have en både udfordrende og sjov arbejdsdag. Vi stiller krav til dig og din indsats – og tilbyder samtidig gode muligheder for udvikling.

Om Dig

Du er en person med klorvand i blodet. Om du har været elitesvømme igennem mange år eller bare en med stor passion for svømning betyder ikke så meget – bare du har lyst til at være med til at bringe Svømmespecialisten til de mål, som vi har

Kontaktperson vedr. jobopslaget er:

Indehaverne Susanne Willemoes Larsen eller Søren Østberg Spørgsmål kan stilles direkte på mail: info@svoemmespecialisten.dk eller ringe til 3672 0707.

Ansøgningen, hvor du fortæller, hvad du kan og hvorfor du gerne vil have elevpladsen hos Svømmespecialisten, CV samt relevante dokumenter sendes snarest muligt, da vi gennemgår de indkommende ansøgninger løbende. Vi forventer at kunne starte samtaler fra uge 34.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Svømmespecialisten 
Rødovrevej 155
2610 Rødovre

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september / 1. oktober 2021

Kontakt

Indehaverne Susanne Willemoes Larsen eller Søren Østberg på mail:
info@svoemmespecialisten.dk.

Mere om os

Svømmespecialisten er den største online specialbutik af udstyr til konkurrencesvømning, motionssvømning, Open Water svømning samt udstyr til svømmehaller og friluftsbade i Danmark med mere end 2000 produkter på lager.

I over 30 år har vi fokuseret på at levere den bedste vejledning og shopping oplevelse til de mere end tusinder af kunder, som vi handler med. Vores succes er afhængig af mund til mund anbefalinger fra tilfredse kunder, og vi gør i hverdagen alt for at yde vores kunder den bedste service.

Mere fra Svømmespecialisten 

Kom tættere på os!


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

INGVARD CHRISTENSEN i Vejle søger salgstrainee

Som trainee hos INGVARD CHRISTENSEN vil du beskæftige dig med salg af designmøbler og få kendskab til processerne i det moderne møbelhus.

Schou Company søger fotografelev

Brænder du for at levere fotos af høj kvalitet, og kan du være med til at sikre det rigtige udtryk i Schous billedmateriale?

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

NEXTSTOP ude nu!

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsessteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere