Revisortrainee i BDO

Hos BDO klæder vi dig godt på – uanset om du er til jakkesæt, kjole eller jeans.

Læs mere
top

Annonce

Bliv revisortrainee i BDO

Vi tilbyder dig altså en attraktiv revisoruddannelse med start i september 2022.

Annonce

Skab en karriere i den maritime branche

Annonce

Bliv trainee hos CK

Hos Christensen Kjærulff starter du karrieren i et revisionsfirma, hvor du både kan udleve  dit faglige og personlige potentiale!

Ansøgningsfristen er udløbet

DTU søger laborantpraktikant til afdelingen for Global Overvågning


Er du vores nye laborantpraktikant? 

DTU Fødevareinstituttet forsker, underviser og rådgiver inden for en bred vifte af discipliner vedrørende fødevarer. 

Afdeling for Global Overvågning, Forskningsgruppen for Genetisk Epidemiologi udfører forskning med henblik på at forudse og forhindre smitsomme sygdomme blandt mennesker. Gruppens arbejde har særligt fokus på antibiotikaresistens og fødevarebårne sygdomme og søger at understøtte den globale overvågning og kontrol af infektionssygdomme. Afdelingen er national referencelaboratorium for antibiotikaresistens.

Jobbet 

Som laborantpraktikant vil du komme til at indgå i flere af afdelingens/gruppens projekter og rutineanalyser. Du vil komme til at stifte bekendtskab med både forskningsarbejde og med diagnostik, og du vil opnå rutine i basale arbejdsmetoder indenfor mikrobiologi. Du vil komme til at arbejde med bakterier som Salmonella, E. coli og Campylobacter og lære at identificere og nøjere analysere disse og andre bakterier. Der bliver brugt PCR til at identificere virus og visse bakterier eller påvise bestemte egenskaber hos disse, og der vil være mulighed for at stifte bekendtskab med forskellige andre molekylære teknikker, for eksempel DNA oprensning, sekventering (fuldgenom) til detektion af virus og bakterier eller til at lave eftersporing af smittekilder til sygdomsudbrud, samt med metoder til undersøgelse af bakteriers resistens overfor forskellige typer af antibiotika.

Vores forventninger til dig 

 • Du forventes at bestå eller har bestået den teoretiske del af laborantuddannelsen. 
 • Du kan arbejde omhyggeligt og selvstændigt, både alene og i teams 
 • Du er udadvendt, engageret og positiv 
 • Du har en ægte interesse for mikrobiologi

Vi tilbyder 

Et spændende og udfordrende job med gode kollegaer. Der vil være mulighed for at lære og arbejde med nye mikrobiologiske og molekylære teknikker.

  Løn og ansættelsesvilkår 

  Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/stat) indgået med Finansministeriet. 

  Ansættelsen er for et år med start den 1. februar 2022. Arbejdsstedet er DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Global Overvågning, Forskningsgruppen for Genetisk Epidemiologi, Kemitorvet, bygning 204, 2800 Kgs. Lyngby.

  Ansøgning og kontakt 

  Vi skal modtage din online ansøgning senest den 26. september 2021. Klik på "Ansøg nu" knappen og udfyld ansøgningsformularer samt vedhæft ansøgning, CV og eksamenspapirer. 

  Du er velkommen til at kontakte Birthe Lund på 35886200, e-mail: bsrl@food.dtu.dk

  Alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

  Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


  Sted

  Danmarks Tekniske Universitet
  Kemitorvet, Bygning 202
  2800 Kgs. Lyngby 

  Praktisk

  Ansøgningsfrist: 26. september 2021
  Tiltrædelse: 1. februar 2022

  Kontakt

  Birthe Lund
  tlf.: 35 88 62 00
  bsrl@food.dtu.dk.  .

  Teknologi for mennesker

  DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i dag. DTU har 12.900 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

  Mere fra DTU

  Kom tættere på virksomheden


  VI SER FREM TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

    Gem til senere

  INGVARD CHRISTENSEN i Vejle søger salgstrainee

  Som trainee hos INGVARD CHRISTENSEN vil du beskæftige dig med salg af designmøbler og få kendskab til processerne i det moderne møbelhus.

  Schou Company søger fotografelev

  Brænder du for at levere fotos af høj kvalitet, og kan du være med til at sikre det rigtige udtryk i Schous billedmateriale?

  Er du klar til at tage fat?

  Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

  Læs mere

  NEXTSTOP ude nu!

  Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsessteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

  Læs mere

  Banner annonce titel A

  Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

  Læs mere

  Banner annonce titel B

  Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

  Læs mere

  Banner annonce titel C

  Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

  Læs mere