Revisortrainee i BDO

Hos BDO klæder vi dig godt på – uanset om du er til jakkesæt, kjole eller jeans.

Læs mere
top

Annonce

Bliv speditørelev i DSV

Har du talent og viljen til succes? Vi søger lige nu 50 elever til et unikt uddannelsesforløb, der har din udvikling i centrum.

Annonce

Bliv revisortrainee i PwC

Få den bedste start på karrieren og et unikt sammenhold med andre Trainees.

Annonce

Skab en karriere i den maritime branche

Ansøgningsfristen er udløbet

Kontorelev i Dansk Arbejdsgiverforening


Initiativrig og engageret kontorelev med speciale i administration

Vil du have en administrativ kontoruddannelse centralt i København? Og trives du i en omskiftelig hverdag med både drifts- og projektopgaver og dygtige kolleger? Så er det måske dig, der er vores nye kontorelev med speciale i administration.

Om uddannelsesforløbet

Du bliver en del af Dansk Arbejdsgiverforening. Forhandlinger, politiske løsninger og analyser af arbejdsmarkedet er vores kerneydelser. Vi samler trådene under overenskomstforhandlingerne, og vi sikrer, at erhvervslivet taler med fælles stemme, når der er brug for det. Som elev hos os bliver du en del af det administrative team, der understøtter det arbejde.

Vi står klar med et lærerigt og afvekslende uddannelsesforløb i trygge rammer, hvor du kan udvikle dig både fagligt og personligt. Det første år kommer du primært til at arbejde tæt sammen med en større gruppe af administrative koordinatorer, der understøtter DA’s direktionssekretariat og forskellige politiske afdelinger. På andet år bliver du tilknyttet vores konfliktløsningsområde, der bistår vores medlemsorganisationers virksomheder i arbejdsretlige sager.

Det er vores mål, at du får bred erfaring, så du har et solidt grundlag for din videre karriere, og du får lov til at arbejde selvstændigt med egne ansvarsområder og projektopgaver alt efter faglighed og interesse. Hvis du har engagementet, har vi de projekter og den opgavesammensætning, der kan opfylde dine faglige og personlige ambitioner.

Du kommer bl.a. til at arbejde med:

  • planlægning af konferencer, kurser og møder
  • opdatering af hjemmeside
  • korrekturlæsning
  • it-support
  • oprettelse og journalisering af fagretlige sager
  • telefonbetjening
  • kontering af regninger m.v.

Derudover bliver du inddraget i større projektopgaver, når vi f.eks. skal rekruttere nye elever, overgå til nye it-systemer eller udvikle nye arbejdsgange.

Din trivsel er vigtig for os, og du får derfor tilknyttet en overordnet elevansvarlig, der følger dig gennem hele dit uddannelsesforløb. Du får også tilknyttet fagansvarlige med stor administrativ erfaring, der hjælper dig med de konkrete opgaver. Udover dig har vi også en dygtig 2. årselev ansat, der står klar til at hjælpe dig. Vi vægter hjælpsomhed, faglighed og godt humør højt i vores møde med dig, så du altid oplever, at der er mulighed for råd og vejledning.

Om dig

Du har eller er ved at afslutte dit 1-årige studiekompetencegivende EUX-forløb eller en gymnasial eksamen, eventuelt suppleret med et 5-ugers grundforløb. Du har gode formuleringsevner i dansk både skriftligt og mundtligt og har erfaring med Office-pakken (Word, Excel, Powerpoint og Outlook). Vi forventer, at du har en positiv indstilling, viser engagement, er mødestabil og interesseret i at lære nyt.

Vi tilbyder

Attraktive ansættelsesvilkår med bl.a. pensionsordning, helbredssikring, god kantine, massageordning, personalearrangementer og mulighed for at blive en del af vores idrætsforening, vinklub og kunst- og kulturforening. Vi har et godt arbejdsmiljø og en uformel omgangstone i organisationen.

Er du interesseret?

Så send din ansøgning med CV og eksamenspapirer via linket til højre senest den 15. november 2021. Vi holder løbende samtaler, og derfor kan stillingen blive besat inden fristens udløb. I forbindelse med 2. samtale skal du løse en mindre opgave.

Vi ønsker stillingen besat snarest muligt eller senest den 1. februar 2022.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Dansk Arbejdsgiverforening
Vester Voldgade 113
1552 København V

Praktisk

Ansøgningsfrist: 15. november 2021
Tiltrædelse: 1. februar 2022

Kontakt

Chef for administrative koordinatorer, Louise Dalbro Lakner
tlf.: 33 38 94 11
mail: lla@da.dk
.

Om os

Dansk Arbejdsgiverforening er de danske private arbejdsgiverorganisationers hovedorganisation for arbejdsmarkedsforhold. Som interesseorganisation er det DA's formål at koordinere overenskomstforhandlingerne og påvirke de politiske beslutningsprocesser, så virksomhedernes konkurrencekraft og adgang til kvalificeret arbejdskraft er størst mulig. Godt 25.000 virksomheder er medlem af en af DA’s medlemsorganisationer. Vi lægger vægt på samarbejde, et stærkt fagligt og socialt fællesskab samt løbende udvikling af den enkeltes kompetencer. Vi har et godt arbejdsmiljø og en uformel omgangstone i organisationen.

Mere fra Dansk Arbejdsgiverforening

Kom tættere på virksomheden


Vi glæder os til at høre fra dig!

  Gem til senere

Bliv en del af Det Blå Danmark

Find din drømmeuddannelse eller fremtidige karriere inden for de fire brancheområder.

Schou Company søger fotografelev

Brænder du for at levere fotos af høj kvalitet, og kan du være med til at sikre det rigtige udtryk i Schous billedmateriale?

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

NEXTSTOP ude nu!

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsessteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere