Revisortrainee i BDO

Hos BDO klæder vi dig godt på – uanset om du er til jakkesæt, kjole eller jeans.

Læs mere
top

Annonce

Bliv speditørelev i DSV

Har du talent og viljen til succes? Vi søger lige nu 50 elever til et unikt uddannelsesforløb, der har din udvikling i centrum.

Annonce

Bliv revisortrainee i PwC

Få den bedste start på karrieren og et unikt sammenhold med andre Trainees.

Annonce

Start din karriere i OJD

Vil du uddanne dig inden for kontor, handel, indkøb eller logistik, så har du muligheden for at starte din karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit felt.

Annonce

PKF søger revisortrainees

Vi søger til start hurtigst muligt, 1. februar og 1. september  2022
Få en alsidig stilling med attraktiv løn, gode personaleforhold, spændende kunde-portefølje og mulighed for at gøre karriere.


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Salgselev søges til KAFFE


Drømmer du om en 2-årig uddannelse som salgselev hos et internationalt modebrand? KAFFE søger en dygtig og engageret salgselev til kontoret i Ikast til opstart snarest 4. januar 2022.

JOBPROFIL:

KAFFE er i en positiv udvikling, og du vil efter en grundig oplæring bl.a. komme til at arbejde med:
  • Support af kunder, sælgere og agenter
  • Klargøring og vedligeholdelse af showroom
  • Vedligeholdelse og oprettelse af data
  • Klargøring af kollektioner 
  • koordinere salgsmaterialer
  • Deltagelse i salgsmøder
  • Diverse ad-hoc-opgaver

KVALIFIKATIONER:

Du har bestået HHX og kan præsentere gode resultater. Du har godt kendskab til Microsoft Office og Excel. Du har godekundskaber i engelsk og gerne tysk.

PERSONLIGE EGENSKABER:

Vi forventer, at du har masser af gåpåmod, godt humør og ikke mindst flair for menneskelige relationer. Du må gerne være typen, der kan sidde stille og løse administrative opgaver. I perioder er arbejdstempoet højt, det skal du kunne håndtere uden at miste overblik. Vi forventer, at du udviser gejst, er ærlig, ansvarsfuld, selvstændig og serviceminded. Samt sætter en ære i struktur og i at færdiggøre dine opgaver. Og så har du naturligvis interesse for mode.

DK COMPANY TILBYDER:

KAFFE er en del af den internationale modevirksomhed DK Company. Hos DK Company tror vi på hele mennesker. Et balanceret liv – både privat og på jobbet – skaber de bedste resultater. Personligt for den enkelte medarbejder, kollegialt i forhold til samarbejde og til gavn for virksomheden. Vi investerer derfor gerne tid og ressourcer i udvikling af vores medarbejdere – fagligt og personligt. Vi tilbyder en alsidig uddannelse i en uformel organisation med fuld fart på og et bredt samarbejde med kollegaer på tværs af organisationen samt gode personaleforhold.

ANSØGNING:

Har ovenstående fanget din interesse så send din ansøgning til jobs@dkcompany.com mrk. ”KAFFE Salgselev”. Ved spørgsmål kontakt sales director Tina Dahl på tlf 22 39 06 26. Ansøgningsfrist er hurtigst muligt, men senest 15. december 2021. Vi indkalder til samtaler løbende.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DK Company
La Cours Vej 6 
7430 Ikast

Praktisk

Ansøgningsfrist: 15. december 2021
Tiltrædelse: 4. januar 2022

Kontakt

Sales Director Tina Dahl
tlf.: 22 39 06 26.

Om DK Company

DK Company koncernen er en dynamisk og vækstorienteret international koncern med passionerede medarbejdere, der ønsker at gøre en forskel. Mulighederne er store i en koncern med 22 brands, 14.000 engroskunder, 220 helt og delvist ejede detailbutikker samt e-commerce platform. Den årlige omsætning er 3,1 mia. kr. Koncernen har selskaber i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Belgien, Holland, Frankrig, Tyskland, UK, Schweiz, Spanien, Canada, Kina samt repræsentation i Tyrkiet og Bangladesh.

Mere fra KAFFE & DK Company

Kom tættere på os :)


VI GLÆDER OS TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

  Gem til senere

Bliv en del af Det Blå Danmark

Find din drømmeuddannelse eller fremtidige karriere inden for de fire brancheområder.

Schou Company søger fotografelev

Brænder du for at levere fotos af høj kvalitet, og kan du være med til at sikre det rigtige udtryk i Schous billedmateriale?

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

NEXTSTOP ude nu!

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsessteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere