Bliv revisortrainee i Deloitte 

Kom med - og bliv en del af et ungt fællesskab i Danmarks størte revisions- og rådgivningshus. 

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv revisor
- Start din karriere som Trustbuilder hos PwC

Annonce

KPMG søger revisortrainees 

Grib chancen nu og bliv revisortrainee hos KPMG. Du får en spændende, udfordrende og ikke mindst lærerig start på din karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Kickstart din karriere i EY

Revisortrainee – HA eller CMA, København

Tænk! Hvis din nysgerrighed kunne være med til at ændre verden?

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning? Så bliv en del af teamet i EY! Med vores revisortrainee-uddannelse får du sparket dine ambitioner i gang og udlevet dit potentiale. Der er rig mulighed for udvikling samt masser af internationale muligheder, men det er alt sammen helt op til dig.

The exceptional EY experience. It's yours to build.

Dine muligheder: Dit nye eventyr venter på dig!

Vi tror på dig, og vi er ikke bange for at give dig ansvar. Som trainee hos os får du dine egne ansvarsområder og egne kundeopgaver, fra du går ind ad døren. Et ungt, dynamisk team med høj faglighed står klar til at sparre med dig – både når vi arbejder, og når vi afslutter ugen i fredagsbaren.

Hvis du har en baggrund som HA eller Cand.merc.aud (CMA), får du mulighed for at videreuddanne dig samtidig med, at du får uundværlig praktisk erhvervserfaring. Du bliver en del af en organisation med et globalt mind-set, der lytter til sine unge talenter og tager imod dig med åbne arme. Derudover bliver du en del af JournEY, som er vores interne uddannelsesforløb.

Sammen med andre trainees starter du med et intensivt, nordisk introduktionsforløb, typisk i udlandet. Her får du en grundig introduktion til EY, vores værdier og værktøjer. Du får rig mulighed for at lære andre unge at kende; unge der står i nøjagtig samme situation som dig. Samtidig får du tilknyttet en buddy, der sikrer dig den bedste start i dit nye job. I EY støtter vi dig hele vejen. Vi giver dig feedback, intern uddannelse, fri til læsning og eksamener, bogkonto og andre uundværlige ting.

Som revisortrainee begynder du på CMA-studiet samtidig med, at du arbejder hos os. På den måde, kan du straks prøve teori af i dit daglige arbejde. Er du allerede CMA, tager du interne kurser sideløbende med arbejdet.

Når du har færdiggjort trainee-forløbet, er du sikret fast job hos EY! Ja, du læste rigtigt: du får et fedt job i en af verdens førende virksomheder med karrieremuligheder i ind- og udland.

Det vi søger

 • Du er en teamplayer, der har flair for tal. Du kommer til at indgå i forskellige teams, hvor du sammen med dine kolleger kommer til at arbejde med regnskaber og de nyeste revisionsteknikker. Du skal derfor have mod på at løse komplekse problemstillinger. 
 • Du har faglige ambitioner og elsker udfordringer. Da du får dine egne opgaver, projekter og kunder, er det en fordel, hvis du som person er struktureret, energisk og målrettet. Vi søger ambitiøse medarbejdere, der ønsker at bruge deres faglige viden i praksis og ser udfordringer som en spændende mulighed for at bringe sit talent i spil.
 • Du elsker udfordringer og ønsker at gøre en forskel. På sigt kommer du til at rådgive mindre virksomheder eller fungere som sparringspartner for nogle af de største virksomheder i ind- og udland. Du skal derfor trives med masser af ansvar. 
 • Kvalifikationer:
  • Du i gang med eller har afsluttet din HA eller CMA, og du har lyst til at omsætte teori til praksis. 
  • Du har gode kommunikationsevner på både dansk og engelsk.

Kast dig ud i det! Tag en af landets mest respekterede uddannelser med masser af udviklingsmuligheder; både faglige, personlige og internationale muligheder. Måske ender du som statsautoriseret revisor og sparringspartner for toppen af dansk erhvervsliv? Mulighederne er uendelige, og hvis du ønsker at blive udstationeret eller arbejde på projekter uden for Danmark, så hjælper vi dig også med det. Læs mere om dine karrieremuligheder her.

Det vi tilbyder

Vi investerer i din udvikling ved at tilbyde interne uddannelsesforløb, give fri til læsning og eksamener, en bogkonto til finansiering af studiebøger og andre uundværlige ting. Vi tilbyder et bredt netværk i en stor og spændende organisation og et unikt fællesskab med trainees på tværs af vores nordiske kontorer samt støtte og coaching af dygtige og engagerede kolleger. Vi styrker dine tekniske evner og transformative lederegenskaber gennem fremtidsorienterede kurser og udviklingsprogrammer. Vi udvider din horisont gennem arbejdet med integrerede teams world wide og ved at indgå i samarbejder med mennesker med multikulturelle baggrunde - både fagligt og personligt. Vi forløser dit potentiale gennem løbende investeringer i din personlige trivsel og karriereudvikling. Vi udvikler dine personlige mål og medvirker til at skabe en positiv effekt på vores teams, vores virksomhed, vores kunder og samfundet – og sådan skaber vi de bedste arbejdsforhold sammen.

Næste skridt?

Ansøgningsprocessen består af tre steps:

 • Ansøg: Upload dit CV samt en kopi af dit seneste karakterudskrift (OBS: Du kan kun uploade to dokumenter, så hvis du gerne vil sende flere dokumenter med, bliver du nødt til at samle det i samme PDF-fil). Derefter får du tilsendt et link til tre kognitive spil, som du bedes gennemføre.
 • Motivation: Kvalificerede ansøgere inviteres til at besvare tre spørgsmål på video, hvor du får mulighed for at uddybe din motivation for at søge stillingen. 
 • Samtale: Udvalgte ansøgere bliver indkaldt til en personlig samtale på vores kontor.

Hvis du har læst med så langt, så har vi fanget din interesse. Tag skridtet og send os en ansøgning nu!

Vi indkalder løbende til samtale og ansætter allerede nu trainees med start til august 2022. Har du spørgsmål til det at være revisortrainee, så smid en mail til vores Talent team på hr@dk.ey.com. Du kan også læse mere om karrieren som revisortrainee her.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

(Stillingsopslaget fjernes tidligere, hvis vi har fundet de rette kandidater)

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

EY København
Dirch Passers Allé 36
2000 Frederiksberg

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: August 2022

Kontakt

HR 
tlf.: 73 23 30 00.

At arbejde hos EY

Vi er højt kvalificerede inden for vores respektive områder og har en høj faglig standard. Tonen er uformel, og vi sætter stor pris på at have en både udfordrende og sjov arbejdsdag. Vi tilbyder dig gode karrieremuligheder i et miljø, hvor der både er fokus på høj kvalitet og på fællesskab, og hvor faglig udvikling er i centrum.

Om EY

EY er en af verdens førende firmaer inden for revision, skat, transaktioner og rådgivning. Vi hjælper virksomheder, organisationer og offentlige institutioner over hele verden. Vi tilbyder vores medarbejdere alsidige karrieremuligheder og en stejl læringskurve, og vi tror på, at mangfoldighed gør os stærkere. Building a better working world er EY’s globale purpose og et fundament og en drivkraft i alt, hvad vi gør – for vores kunder, medarbejdere og omverdenen. Du kan være med til at gøre en forskel og sætte dit aftryk ved at levere services af højeste kvalitet.

Mere fra EY 

Kom tættere på os


Er du en vinder og en holdspiller, der formår at løfte dit hold og lade holdet løfte dig – så vil du trives i EY.

Ansøg nu Ansøg nu
  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Indkøbselev i KYOCERA UNIMERCO?

Bliv elev, hvis du har købmandsskab i blodet og vil arbejde med indkøb i en virksomhed, hvor du kommer til at gøre en forskel fra dag ét! 

Er du vild med kundekontakt og har du en god fornemmelse for tal?

Så bliv en del af vores ChangeMaker program, der sætter dig og dit potentiale i spil. Send din ansøgning til 2023 holdet allerede i dag!

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere