Revisortrainee i BDO

Hos BDO klæder vi dig godt på – uanset om du er til jakkesæt, kjole eller jeans.

Læs mere
top

Annonce

Bliv speditørelev i DSV

Har du talent og viljen til succes? Vi søger lige nu 50 elever til et unikt uddannelsesforløb, der har din udvikling i centrum.

Annonce

Bliv revisortrainee i PwC

Få den bedste start på karrieren og et unikt sammenhold med andre Trainees.

Annonce

Start din karriere i OJD

Vil du uddanne dig inden for kontor, handel, indkøb eller logistik, så har du muligheden for at starte din karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit felt.

Annonce

PKF søger revisortrainees

Vi søger til start hurtigst muligt, 1. februar og 1. september  2022
Få en alsidig stilling med attraktiv løn, gode personaleforhold, spændende kunde-portefølje og mulighed for at gøre karriere.


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Contrans søger en udadvendt og humoristisk elev


Spændende elevuddannelse i internationalt miljø – shipping & spedition

Er du på udkig efter en uddannelse, med mange fremtidsmuligheder og et job, hvor ikke to dage er ens, så søger vi lige nu en ny elev til vores 2-årige kontoruddannelse med speciale i shipping og spedition. Som elev hos Contrans A/S bliver du en del af et ungt team med fart over feltet.

Fra vores hovedsæde i Kolding håndterer vi i snit 300 containere om dagen og vi har derfor brug for lige netop dig til at hjælpe med at holde vores biler i gang. Vi forventer opstart mellem 1/12 2021 – 1/2 2022.

Dine arbejdsopgaver som speditørelev bliver en god cocktail af følgende:

 • Daglig kontakt til kunder og chauffører
 • Du vil både være i telefonisk og skriftlig kontakt med kunder og chauffører, og det er derfor vigtigt, at du kan formulere dig klart og præcist.
 • Modtagelse / oprettelse af ordrer
 • Planlægning / disponering af kørselsprogrammer
 • Sikre optimal udnyttelse af materiel 
 • Beregning af køre-/hviletid

Kvalifikationer

 • ·Ansvarsbevidst og målrettet 
 • Omstillingsparat og nysgerrig på at lære 
 • Tager ejerskab for dine opgaver 
 • Udadvendt og humoristisk sans
 • Du skal kunne kommunikere på både dansk og engelsk 
 • Du har afsluttet HHX, STX, EUX, HF eller HTX. Hvis du har afsluttet STX, HF eller HTX skal du have afsluttet 5 ugers supplerende EUS.

Vi har et meget internationalt miljø på vores arbejdsplads, og det er derfor vigtigt, at du kan gebærde dig både på dansk og engelsk. I din daglige kommunikation vil du endvidere møde kunder og chauffører, der ikke kan dansk. Det er derfor en stor fordel, hvis du kan tale flere sprog som f.eks. tysk, russisk, polsk eller rumænsk – men det er ikke et krav.

Din personlige udvikling og trivsel er vigtig for os hos Contrans. Derfor går vi også ekstra langt, for at gøre hverdagen god for vores elever og medarbejdere. Vi har bl.a. madordninger med morgenmad og frokost, frugtordning, samt et stærkt kollegialt sammenhold, hvilket er med til at sikre en god trivsel.

Ansøgning

Vi holder løbende samtaler for stillingen som kontorelev m. speciale i shipping & spedition, så send din ansøgning med det samme.

Spørgsmål og kontakt

Hvis du har spørgsmål til Contrans eller selve uddannelsen, er du velkommen til at kontakte os på mail: pn@contrans.dk eller telefon: 8230 6821

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Contrans A/S
Merkurvej 27D
6000 Kolding

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Mellem 1/12-2021 og 1/2-2022

Kontakt

tlf.: 8230 6821
pn@contrans.dk.

Værdibaseret og international

Værdibaseret og international Vi er en værdibaseret transportvirksomhed, der kører containerfragt i hele Nordeuropa. Vi tror på langsigtede relationer i alle sammenhænge og har derfor også holdning og ansvarsfølelser for hvordan vi driver virksomheden. Vi beskæftiger ca. 400 medarbejdere på forskellige kontorer i Europa. Vores hovedsprog er engelsk.

Uddannelse og kompetencer

Hos os har alle medarbejdere ret til at udvikle sig – uanset om de arbejder på kontor, værksted eller i lastbilen. Vi har fx et specielt uddannelsesforløb til alle chauffører, som har til formål at sikre så højt et niveau som muligt indenfor sikkerhed, venlig og fleksibel kundeservice samt fragthåndtering. Udover selve uddannelse er der hos os flere servicefunktioner der har til formål at øge kompetencerne, herunder kørestilsanalyster, HR-personale m.fl.

Mere fra Contrans A/S 

Kom tættere på os :)


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv en del af Det Blå Danmark

Find din drømmeuddannelse eller fremtidige karriere inden for de fire brancheområder.

Schou Company søger fotografelev

Brænder du for at levere fotos af høj kvalitet, og kan du være med til at sikre det rigtige udtryk i Schous billedmateriale?

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

NEXTSTOP ude nu!

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsessteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere