Revisortrainee i BDO

Hos BDO klæder vi dig godt på – uanset om du er til jakkesæt, kjole eller jeans.

Læs mere
top

Annonce

Bliv speditørelev i DSV

Har du talent og viljen til succes? Vi søger lige nu 50 elever til et unikt uddannelsesforløb, der har din udvikling i centrum.

Annonce

Bliv revisortrainee i PwC

Få den bedste start på karrieren og et unikt sammenhold med andre Trainees.

Annonce

Start din karriere i OJD

Vil du uddanne dig inden for kontor, handel, indkøb eller logistik, så har du muligheden for at starte din karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit felt.

Annonce

PKF søger revisortrainees

Vi søger til start hurtigst muligt, 1. februar og 1. september  2022
Få en alsidig stilling med attraktiv løn, gode personaleforhold, spændende kunde-portefølje og mulighed for at gøre karriere.

Ansøg nu

Niels Winther Liner Agencies - Nordhavn

Shipping trainee til dynamisk team


Niels Winther Liner Agencies er en global og professionel aktør, der udbyder skræddersyede og værdiskabende transportløsninger til vores kunder. Liner Agencies har kontore i København (Nordhavn) og Esbjerg. Vi er 10 engagerende medarbejdere. Til vores kontor i Nordhavn søger vi en shipping trainee, som skal indgå i vores unge, travle team, hvor humøret er højt og alle dage er forskellige.

Vi tilbyder:

Som shipping trainee hos Niels Winther Liner Agencies får du rig mulighed for at prøve kræfter med en bred vifte af arbejdsopgaver inden for shipping. Vi tilbyder en alsidig uddannelse, stort set inden for alle områder af shipping, som for eksempel shippingforsendelse af containere, rullende maskiner og projektlast.

Uddannelsen tager 2 år og foregår primært på vores kontor i Nordhavn. Sekundært vil du opleve skibsoperation på nært hold under vores havneanløb i Esbjerg.

I løbet af uddannelsesperioden skal du på skole 7 uger i Esbjerg. Parallelt med skoleophold i Esbjerg gennemfører du Akademi Uddannelsen som aftenen undervisning, AU er også betalt af virksomheden.

Dine primære ansvarsområder bliver:

  • Kundekontakt og en tæt dialog med rederiet og samarbejdspartnere 
  • Modtagelse og håndtering af bookninger 
  • Et tæt samarbejde med dine kollegaer i Esbjerg omkring vores skibsanløb 
  • Godshåndtering og skibsklarering

Er du struktureret og udadvendt?

Det er dit overblik, lyst til at tage ansvar og din brændende interesse for shippingfaget, der vil give dig succes hos os. Du er ambitiøs og løsningsorienteret, du sætter pris på at være en del af et team, hvor alle bidrager med humør og passion.

Du er god til engelsk og dansk kommunikation - både skriftligt og mundtligt og det er et krav at du har en HHX, STX, HTX eller en HF eksamen.

Interesseret?

Kan du se dig selv i rollen som vores nye shipping trainee, så send dit CV og en motiveret ansøgning senest den 26.12.2021.

Vi indkalder ansøgere vi ønsker at møde til elevseminar i Januar 2022.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Niels Winther Liner Agencies
Trelleborggade 15, 1. st Floor
2150 Nordhavn

Praktisk

Ansøgningsfrist: 26. december 2021
Tiltrædelse: Hurtigst muligt/efter aftale

Kontakt

Thomas Guntofte
thg@nielswintherliner.dk

www.nielswintherliner.dk/about-us/.

Company profile

Around the clock, around the globe, we deliver a highly professional and personalised shipping service. Navigating a network of strong international partners, we provide integrated, intermodal transport solutions – always tailored to maximise customer value.As long-term agents of Grimaldi Group, one of the world’s biggest Ro-Ro shipping companies, we cover destinations worldwide. Our team of qualified liner agents are experienced in handling all types of Ro-Ro, breakbulk and container cargo. Nothing is too big nor too complex for us to handle. We are willing to go the extra mile to meet our clients’ needs.

Mere fra Niels Winther Liner Agencies

Kom tættere på virksomheden

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Bliv en del af Det Blå Danmark

Find din drømmeuddannelse eller fremtidige karriere inden for de fire brancheområder.

Schou Company søger fotografelev

Brænder du for at levere fotos af høj kvalitet, og kan du være med til at sikre det rigtige udtryk i Schous billedmateriale?

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

NEXTSTOP ude nu!

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsessteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere