Skatteforvaltningen søger kontorelever

Vil du kickstarte din karriere og lyder en kontoruddannelse i en moderne offentlig organisation spændende?

Læs mere
top

Annonce

Bliv speditørelev i DSV

Har du talent og viljen til succes? Vi søger lige nu 50 elever til et unikt uddannelsesforløb, der har din udvikling i centrum.

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?

Annonce

Start din karriere i OJD

Vil du uddanne dig inden for kontor, handel, indkøb eller logistik, så har du muligheden for at starte din karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit felt.

Ansøgningsfristen er udløbet

Gastronom- eller ernæringsassistentelev til VIA University College, Kantinen på Campus Silkeborg


Campus Silkeborg

Kantinen på Campus Silkeborg, VIA University College søger en engageret elev; gastronom med speciale i smørrebrød og cater eller ernæringsassistent med ansættelse pr. 1. januar 2022 eller senest pr. 1. februar 2022.

Kantinen på Campus Silkeborg laver mad til studerende på Læreruddannelsen, Sygeplejerskeuddannelsen og personalet samt leverer forplejning til diverse møder og arrangementer. I alt er ca. 900 studerende og 60 ansatte tilknyttet campus.

Kantinens vision er at tilbyde et varieret og sundt udvalg af mad til vores kunder i en hyggelig atmosfære, og derved bidrage til et godt studiemiljø på campus. Der arbejdes med udgangspunkt i bæredygtighed, brug af friske økologiske råvarer samt de officielle kostråd.

Vores team består af fem medarbejdere.

DIN PROFIL

Vi søger en elev, som kan se sig selv være en del af et læringsmiljø blandt unge mennesker, og som trives i en travl hverdag.

Du skal have en naturlig interesse i mad, og have en praktisk tilgang til opgaverne, og gerne med en kvik bemærkning og et godt humør.

Du har overskud til at gøre dig umage, og du tager din uddannelse seriøst.

Kantinen er én af VIAs ni kantiner, og der vil være mulighed for at indgå i et elevsamarbejde på tværs af kantinerne.

VI TILBYDER

Som elev i VIA vil du indgå i et spændende arbejdsmiljø, hvor ikke mange dage er ens.

Vi er et aktivt køkken, der griber opgaverne og har stort fokus på vores kerneopgave.

Du vil indgå i alle opgaver i køkkenet, og dermed være en aktiv medspiller i hverdagen, hvor du har mulighed for at sætte dit personlige præg i køkkenet.

LØN- OG ANSÆTTELSESFORHOLD

Løn- og ansættelsesforhold fastsættes efter gældende aftaler og overenskomst. Ansættelsessted er Kantinen, Campus Silkeborg, Nattergalevej 1, 8600 Silkeborg.

ER DU INTERESSERET?

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kantineleder Ulla Gry Hjelmar Nielsen på mail ulhn@via.dk eller på tlf. 87550794.

Ansøg stillingen via vores online rekrutteringssystem. Vi skal have din ansøgning senest onsdag den 15. december 2021. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler mandag og tirsdag i uge 51. Stillingen ønskes besat senest pr. 1. februar 2022.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

VIA University College, Campus Silkeborg
Nattergalevej 1
8600 Silkeborg

Praktisk

Ansøgningsfrist: 15. december 2021
Tiltrædelse: 1. januar eller 1. februar 2022

Kontakt

Kantineleder Ulla Gry Hjelmar Nielsen
mail ulhn@via.dk
tlf. 87550794..

Om VIA University College

VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden. Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. Fordi det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen. VIA i runde tal: 20.000 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.100 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt. I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.

Mere fra Via University College

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv lager-og logistikelev hos MX DOOR

Ønsker du dig en spændende uddannelse inden for lager , logistik & indkøb, så se med her.

NERO GROUP søger økonomielev

Vil du arbejde med alle aspekter af dit fag og fungere som professionel samarbejdspartner for vores kunder?

Kontorelever søges!

Vil du kickstarte din karriere i en moderne offentlig organisation? Og lyder en uddannelse, der veksler mellem teori og praktik spændende i dine ører? Så bliv elev i  en af Skatteforvaltningens styrelser.

Læs mere

Bliv speditørelev i DSV

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Her får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde netop dén rolle, som motiverer dig mest.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere