Revisortrainee i BDO

Hos BDO klæder vi dig godt på – uanset om du er til jakkesæt, kjole eller jeans.

Læs mere
top

Annonce

Bliv speditørelev i DSV

Har du talent og viljen til succes? Vi søger lige nu 50 elever til et unikt uddannelsesforløb, der har din udvikling i centrum.

Annonce

Bliv revisortrainee i PwC

Få den bedste start på karrieren og et unikt sammenhold med andre Trainees.

Annonce

Start din karriere i OJD

Vil du uddanne dig inden for kontor, handel, indkøb eller logistik, så har du muligheden for at starte din karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit felt.

Annonce

PKF søger revisortrainees

Vi søger til start hurtigst muligt, 1. februar og 1. september  2022
Få en alsidig stilling med attraktiv løn, gode personaleforhold, spændende kunde-portefølje og mulighed for at gøre karriere.

Ansøg nu

Gastronom- eller ernæringsassistentelev til VIA University College, Kantinen på Campus Silkeborg


Campus Silkeborg

Kantinen på Campus Silkeborg, VIA University College søger en engageret elev; gastronom med speciale i smørrebrød og cater eller ernæringsassistent med ansættelse pr. 1. januar 2022 eller senest pr. 1. februar 2022.

Kantinen på Campus Silkeborg laver mad til studerende på Læreruddannelsen, Sygeplejerskeuddannelsen og personalet samt leverer forplejning til diverse møder og arrangementer. I alt er ca. 900 studerende og 60 ansatte tilknyttet campus.

Kantinens vision er at tilbyde et varieret og sundt udvalg af mad til vores kunder i en hyggelig atmosfære, og derved bidrage til et godt studiemiljø på campus. Der arbejdes med udgangspunkt i bæredygtighed, brug af friske økologiske råvarer samt de officielle kostråd.

Vores team består af fem medarbejdere.

DIN PROFIL

Vi søger en elev, som kan se sig selv være en del af et læringsmiljø blandt unge mennesker, og som trives i en travl hverdag.

Du skal have en naturlig interesse i mad, og have en praktisk tilgang til opgaverne, og gerne med en kvik bemærkning og et godt humør.

Du har overskud til at gøre dig umage, og du tager din uddannelse seriøst.

Kantinen er én af VIAs ni kantiner, og der vil være mulighed for at indgå i et elevsamarbejde på tværs af kantinerne.

VI TILBYDER

Som elev i VIA vil du indgå i et spændende arbejdsmiljø, hvor ikke mange dage er ens.

Vi er et aktivt køkken, der griber opgaverne og har stort fokus på vores kerneopgave.

Du vil indgå i alle opgaver i køkkenet, og dermed være en aktiv medspiller i hverdagen, hvor du har mulighed for at sætte dit personlige præg i køkkenet.

LØN- OG ANSÆTTELSESFORHOLD

Løn- og ansættelsesforhold fastsættes efter gældende aftaler og overenskomst. Ansættelsessted er Kantinen, Campus Silkeborg, Nattergalevej 1, 8600 Silkeborg.

ER DU INTERESSERET?

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kantineleder Ulla Gry Hjelmar Nielsen på mail ulhn@via.dk eller på tlf. 87550794.

Ansøg stillingen via vores online rekrutteringssystem. Vi skal have din ansøgning senest onsdag den 15. december 2021. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler mandag og tirsdag i uge 51. Stillingen ønskes besat senest pr. 1. februar 2022.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

VIA University College, Campus Silkeborg
Nattergalevej 1
8600 Silkeborg

Praktisk

Ansøgningsfrist: 15. december 2021
Tiltrædelse: 1. januar eller 1. februar 2022

Kontakt

Kantineleder Ulla Gry Hjelmar Nielsen
mail ulhn@via.dk
tlf. 87550794..

Om VIA University College

VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden. Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. Fordi det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen. VIA i runde tal: 20.000 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.100 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt. I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.

Mere fra Via University College

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv en del af Det Blå Danmark

Find din drømmeuddannelse eller fremtidige karriere inden for de fire brancheområder.

Schou Company søger fotografelev

Brænder du for at levere fotos af høj kvalitet, og kan du være med til at sikre det rigtige udtryk i Schous billedmateriale?

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

NEXTSTOP ude nu!

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsessteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere