FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

Gør en forskel - bliv kontorelev i Vejle Kommune


Sammen skaber vi DIN fremtid i landets femtestørste kommune

Få en spændende, udviklende og professionel administrativ uddannelse, hvor vi sammen skaber DIN fremtid! Hvis du vil, er der god mulighed for ansættelse efter elevtiden.

Om jobbet

Vi mangler en håndfuld topmotiverede kvikke kontorelever til en organisation med mange forskellige administrative funktioner. Vores vision er Vejle med Vilje – og denne vilje har du også! Du bliver elev med specialet Offentlig Administration.

Vi forventer af dig

Du er generelt nysgerrig af natur, selvstændig, og du kan se vigtigheden i at få en forståelse af en opgave fra start til slut. Du stiller selvfølgelig krav til uddannelsen, de faglige mål og til os som uddannelsessted.

Du har en positiv tilgang til faglige udfordringer og dine skoleophold. Det kræver, at din ambition er at ”suge til dig” og dygtiggøre dig. Til gengæld får du frihed under ansvar, når du er klar i forhold til de enkelte jobfunktioner. Vi forventer, at du under din elevtid arbejder med udvikling af dit potentiale. Du løser administrative opgaver i ”maskinrummet” og har også selvstændig sagsbehandling/opgaver med kompleks lovgivning, større projekter eller opgaver, hvor du måske i starten godt kan føle, at du er lidt på ”dybt vand”.

Smøg ærmerne op, vis hvad du kan, og vær med til at gøre en forskel. Så vi sammen kan spille dig god.

Vi tilbyder dig

Stor faglig og personlig udvikling – altid i samarbejde med dig. Praktikplan og opfølgning af faglige mål er et must! Vi vil blandt andet sikre, at du bliver en haj til administrative opgaver og kommunikation, og at du får mod på sagsbehandling – både på kontoret eller som myndighed i forhold til borgerne.

En grundig introduktion med forløb, hvor du også arbejder med din læringsstil. Vi arbejder med og bruger digitale selvbetjeningsløsninger, og her er det værdifuldt, at du har flair for IT. Vi har fx ændret en del fysiske møder til digitale møder, og det vil også være en del af DIN hverdag.

Det er super vigtigt med trivsel, arbejdsglæde og gode kolleger og medelever. Du bliver blandt andet en del af et elevnetværk, som du bidrager til. Og så gør det ikke noget, at der normalt er gode muligheder for ansættelse efter elevtiden. Vi har en del tidligere elever, som er i gang med eftervidereuddannelse og lederkarrierer.

Ansættelsesvilkår

Du er som hovedregel elev i to afdelinger. Vi indgår en uddannelsesaftale med prøvetid på tre måneder, og vi ansætter og aflønner dig efter HK-overenskomsten. Inden du skipper din ansøgning afsted, er det vigtigt, at du er sikker på, at du har opfyldt adgangskravene inden opstart 1/9. Du kan ikke selv vælge, hvor du skal være. Vi lytter til dig, når vi har jobsamtale, og vil forsøge at opfylde eventuelle ønsker.

Rekrutteringsproces 

Vi vil gerne sikre det bedste match mellem dig og os, og vi har derfor planlagt et skræddersyet rekrutteringsforløb. Det foregår i februar/marts 2022 med telefoninterviews med et antal udvalgte ansøgere, en test og en samtalerunde. Alt sammen noget du vil blive orienteret nærmere om, hvis det er dig, som er videre i kandidatfeltet.

Send din ansøgning

Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen "Ansøg nu”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post. 

Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Vejle Kommune
Skolegade 1
7100 Vejle

Praktisk

Ansøgningsfrist: 7. februar 2022
Tiltrædelse: 1. september 2022

Kontakt

Uddannelseskoordinator, Charlotte Samson
tlf.: 76 81 13 12
Mail: chasa@vejle.dk



.

Kan allerede nu mærke, at jeg har udviklet mig....

Selvom jeg ”kun” har været elev ved Vejle Kommune siden september 2021, så er der ingen tvivl omkring, at jeg allerede nu kan mærke en tydelig udvikling hos mig selv – både fagligt og personligt. Jeg har lært rigtig meget omkring, hvordan jeg arbejder bedst, hvilken læringsstil jeg lærer bedst af og hvilke opgaver jeg er god til. Desuden har jeg lært meget omkring økonomi og kommunen som arbejdsplads. Alt i alt har min læringskurve gået stejlt op ad siden, at jeg startede som elev hos Vejle Kommune.

Jeg kan uden tvivl anbefale at man vælger at søge elevplads hos Vejle Kommune. Det er en fantastisk arbejdsplads, hvor man virkelig får mulighed for at udvikle sig. Hvis du viser, at du har viljen – så har kommunen alle muligheder for at give dig en fantastisk uddannelse!

Om os

Overvejer du at søge? Læs mere om uddannelsen, uddybende vejledning om optagelseskrav inden opstart, vores elevfilm og Nete og Caspers oplevelse af deres uddannelsesforløb her.

Mere fra Vejle Kommune 

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

Ansøg nu Ansøg nu
() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af Schous næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®